Author Topic: Rekonstrukcija foruma  (Read 729 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
Rekonstrukcija foruma
« on: November 29, 2009, 04:12:40 PM »
Dragi nasi forumasi,vrijeme je za promjene

u duhu predsjednickih izbora RH i ja zakljucujem da nesto moramo promijeniti na forumu

trenutacni moderatori su

vujo-koji nije bio na forumu 2-3 tjedna a i duze vremena ne pise nista

romanista-slicno kao i vujo

forza roma-on je jos jedini i ostao

curva sud-tu i tamo se pojavi,ali nije nesto aktivan

Naravno,ja shvacam da forum nikome nije posao i da su se moderatori izabirali po stazu i kvaliteti postova,te naravno na entuzijazmu pojedinaca.

Nije sad problem u moderatorima,jer imali smo 5 faca na forumu sa ovlastima,a sad od nas 5 su 2 tu.

Delvecchia nema odavno, rekao je da ce pisat na webu al kako web jos nije dosao,nema ni njega.

Tko zeli biti moderator neka se javi,jer ja neam volje za brisanjem spama,editiranjem tema i slicnim stvarima. Ipak sam tu vec dvije godine i sada za vrijeme kada skoro nitko nista ne pise ne vidim smisla u takvome radu.

Dajte nekakave priejdloge,otvarajte teme,spamajte ako ocete,samo trebamo ovo malo pogurat,doc ce i web i bit ce sve kao prije godinu dana.

FORZA ROMA  :icon_ok:

Offline BatigolASR

• Global Moderator
Re: Rekonstrukcija foruma
« Reply #1 on: November 29, 2009, 04:34:28 PM »
Vec sam oko godinu dana moderator na jednom forumu pa znanja imam, vremena trenutno takodjer imam, ali ne zelim oduzimat ovu poziciju starijim clanovima pa me dozivljavaj kao rezervu ako se ne javi tko bolji ;)

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #2 on: November 29, 2009, 08:24:27 PM »
evo me natrag, nakon 100 godina

bili neki problemi s forumom, pa sam onda i ja bio bez interneta. sad je napokon sve sređeno

sto se tice moderatora,meni sasvim svejedno
Jax je bog i batina ovog foruma pa kako on kaze,tako neka bude :D

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #3 on: November 29, 2009, 08:40:54 PM »
Nije uopce problem u broju moderatora,lako ja dam jos dvojici da moderiraju a da ove ostale pozicije cekaju kad se vrate  8-)

Idemo malo podic forum  :roma:

I pozivam ostale da daju svoje prijedloge,znam da dosta ekipe misli da smo nestali,ali smo tu i dalje,jaci nego ikad.

@Batigol: Lako te ja stavim za moda,al bi najvise preferirao kad bi se svi okupili na msnu i popricali.

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #4 on: November 29, 2009, 08:48:24 PM »
problem je sta foruma nije bilo dosta dugo i jos kad dodem na stranicu mi se prvo pojavi onaj neki instalacijski proces, trebalo bi stavit da me odma prebaci na forum

drugo, kako romina igra,tako i nasa aktivnost na forumu

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #5 on: November 29, 2009, 09:03:50 PM »
Zašto si ne staviš bookmark od foruma, tako je jednostavnije?
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #6 on: November 29, 2009, 09:06:04 PM »
Ma nije fora u bookmarku,nego u tom kad kaj kad netko klikne na www.cro-roma.com dođe na tu instalaciju,a ja trenutacno nisam u mogucnosti nista napravit po tom pitanju,nekako cu pokusat stupit u vezu s deckom koji je trebao odavno napravit web.
@Gujdas:Imas ti kakvih prijedloga?

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #7 on: November 29, 2009, 09:11:36 PM »
Nažalost nemam pojma o radu weba, ja sam samo običan surfer. Zamoli momka ako već ne stigne napraviti web nek barem stavi preusmjerenje kako je i prije bilo. Ne vjerujem da za to treba puno vremena.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #8 on: November 29, 2009, 09:14:19 PM »
Pusti ovo jos par dana, mozda se vrate stariji clanovi, mozda se jos netko javi ;)

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #9 on: November 29, 2009, 09:37:53 PM »
Za web cemo lako,to i nije bilo pitanje

Meni je forum puno vazniji i htio sam da date nekakve prijedloge za podizanje foruma  :icon_ok:

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #10 on: November 29, 2009, 10:05:08 PM »
A gle. Ubaci slike i klipove s golim ženama i dići ćeš više toga osim foruma. Šala?

Kao što je Romanista rekao, dosta toga ovisi i o Rominoj formi. Što više pobjeđuje mi više pišemo o tome. Budimo realni, lakše je navijati za Romu kada joj dobro ide.

Što se mene tiče, nisam vjerovao da ću ovo pisati, forumu nedostaju rasprave tipa Dellvechi vs Lupi. Isto tako me odbija kada vidim post u kojem praktički ništa ne piše. Mislim, serem i ja gluposti po postovima ali obično naserem po nekoliko redaka. Želio bih da me drugi ispravljaju ili da nadopune moja sranja ako me razumiješ. Mislim, ispast će da sam se zakačio za Batigola, ali od povratka foruma on je jedan od najaktivnijih članova što se tiče postova, a napisao je svega nekoliko malo zanimljivijih postova. Ostalo se svodi na obične spamove. Ne može se osporiti da je i to način oživljavanja foruma, ali nije to to. Gdje su vremena od barem 50 do 100 postova po utakmici i sl?

I vidiš, opet ja kenjam preko nekoliko redaka...

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #11 on: November 29, 2009, 11:28:04 PM »
Ne kenjas, fino ti kazes...
Ja pisem i kad nemam sta napisat jer se nadam da ce netko odgovorit na to, nadopunit moj post, ispravit me, pocet neku raspravu pa bi se tako forum dosta ozivio... Pa makar se svadjali :D

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #12 on: November 30, 2009, 10:54:51 AM »
Sigurno nam treba offtopic chat, nevezan za Romu, da valjamo gluposti, da se clanovi malo zblize, kolko je to moguce preko neta... Treba radit na novim clanovima, kad dodje neka novajlija, pricat s njim, upoznat ga, da se osjeca ugodno na forumu, i samim time znas da nece nestat za dva dana...

I o Romi se ne moze puno pricat... Forum je najaktivniji u vrijeme utakmica, ponekad izmedju utakmica iskrsne neka vijest o kojoj se moze napisat koja stranica, ali uglavnom forum umre izmedju utakmica...

Iako je ovo forum vezan iskljucivo za Romu, trebali bi pokretat neke rasprave o politickim zbivanjima, nekim zanimljivostima, svjetskim pitanjima ko sto je sad svinjska gripa, da forum bude aktivan i izmedju utakmica...

Tako da ljudima postane navika ustat se, palit kompjuter, i na forum... I da forum posjete vise puta na dan, ne samo jednom, ili nijednom...

Na jednom forumu niknuse dvije teme: "Svinjska gripa" i "Vjerujete li u Boga?" i u dva dana napisase preko 15 stranica u svakoj temi, a forum nema veze s tim temama...

Neki ljudi vole forumske igre, kao sto tu ima ona "Sto mislite o igracu iznad" iako je zamrla vec duze vrijeme...
Treba neke konkretne akcije da bi se aktivirali postojeci, i doveli i zadrzali novi clanovi...
Na drugim forumima su palili neki kvizovi, pa ne bi bilo lose kad bi sastavili kviz o poznavanju Rome ili nogometa opcenito, da vidimo tko je najveci znalac :D

Nije losa stvar Kladionicarska liga i "Vrucih 25" s cro-managera, ali to je aktivniji forum od ovoga pa ne znam bi li islo da to uvedemo...

Onaj bezimeni forum spomenut gore je aktivan jer je ljudima postala navika svaki dan na forum, vidit sta ima, i sta god treba, traze pomoc na tom forumu... To bi trebalo postic i ovdje, samo pitanje je kako?

Ali prije svega nam treba dobra reklama foruma, jer sam siguran da ovo nisu svi romanisti u hrvatskoj ili hrvati romanisti opcenito. Treba se reklamirat gdje god moze pa makar te reklame vidio neki interist, milanist, juventino... Po meni, oni najbolje probude forum i pokrenu rasprave :D

Treba pokrenut rasprave u vezi HNL-a, LP, Eurolige, Serie A opcenito, ali i drugih liga... Kao sto se otvaraju teme i raspravlja o utakmicama Rome, tako treba otvarat teme i raspravljat o nekim derbijima kao sto je jucerasnji El Classico... Treba komentirat stvari kao sto je Liverpoolovo ispadanje iz LP, komentirat jesenjske prvake, Ancelotijevo snalazenje u Chelseau, europske transfere, treba iznosit svoje misljenje o svakoj temi, tek tada ce forum zivnut...
Ovo su samo primjeri, ima dosta stvari o kojima se da razgovarat...

Ovo sam smislio u ranim jutarnjim satima pa ne znam ima li tu sta pametno, to vi prosudite ;)

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #13 on: November 30, 2009, 07:41:38 PM »
ja isto mislim da je forum vazniji od sitea

ma doci ce ljudi tokom vremena, ako ne ovi stari,doci ce hrpa novih

dotad cemo bit mi, starosjedioci