Author Topic: Luca Toni  (Read 2037 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
Re: Luca Toni
« Reply #30 on: December 22, 2009, 01:58:23 PM »
Koji mlađi?
Daj shvati,imamo dobrih prvih 11,nista posebno,a ovo ostalo je jad i blijeda,pojacanja su potrebna pod hitno!

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #31 on: December 22, 2009, 02:14:32 PM »
Nije baš tako. Srećom imamo mladića koji bi trebali napredovati i par igrača koja bi morala postati solidna zamjena: Andreolli, Motta, Cerci, Okaka, Cicinho, Guberti, Menez, evo sad i taj Scardina... Nemoj me krivo shvatiti, nisam siguran da će neki od tih igrača i uspjeti nešto napraviti i naravno da su nam pojačanja potrebna, ali morao bih se složiti sa Batigolom, neki od tih mladih igrača nikako neće uspjeti napredovati ako ne dobiju malo više minutaže u bitnijim utakmicama. Ako će novi igrači dolaziti, ove postojeće će gurati sve dalje od kompetitivnog nogometa. Gdje bi bio De Rossi da je ostao Emerson ili da je dovedena neka druga zamjena.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #32 on: December 22, 2009, 03:33:29 PM »
Nije baš tako. Srećom imamo mladića koji bi trebali napredovati i par igrača koja bi morala postati solidna zamjena: Andreolli, Motta, Cerci, Okaka, Cicinho, Guberti, Menez, evo sad i taj Scardina... Nemoj me krivo shvatiti, nisam siguran da će neki od tih igrača i uspjeti nešto napraviti i naravno da su nam pojačanja potrebna, ali morao bih se složiti sa Batigolom, neki od tih mladih igrača nikako neće uspjeti napredovati ako ne dobiju malo više minutaže u bitnijim utakmicama. Ako će novi igrači dolaziti, ove postojeće će gurati sve dalje od kompetitivnog nogometa. Gdje bi bio De Rossi da je ostao Emerson ili da je dovedena neka druga zamjena.

Upravo to.

Radije Okaka i Cerci na klupi, nego 'pojačanja' tipa Baptista i nekoć Giuly.
Tuđi škart Romi ne treba.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #33 on: December 22, 2009, 03:46:59 PM »
Ja ne znam zasto se rjesavalo Guilya,bio je dobar joker s klupe.

Toni jednostavno nije u planovima Bayerna i LvG-a, ali mi njega MORAMO dovest ako zelimo biti sigurno u prva cetiri kluba na kraju sezone.

Ma daj,Menez ima prilika kolko oce,ali ih i ne koristi nesto,Cerci nista ne igra, Okaka ima realizaciju kao Josip Tadic,Andreolli je dobar,al za 4. stopera,a ja ne zelim da se nasa igra oslanja na takve panjeve.
Ajde mi reci koga bi to tocno Toni zagusio da dođe? Okaku da postane svjetska klasa?
I daj,kad vec pises nesto,nemoj mi Cicinha spominjat pod nekakvu nadu,pa decko ima 28 godina  :rolleyes:

Offline Vincenzo_Montella

« Reply #34 on: December 22, 2009, 05:04:51 PM »
Luca Toni je i dalje igraćina i mislim da se može vratiti u formu koju je nekada imao prvo u palermo pa u fiorentini . Njemačka mu izgleda nije više prioritet tako da bi u Romi opet mogao biti stari . . . Idealno bi bilo kad bi dolazio da dođe sada na zimu kao posudba a poslije eventualno kao transfer ovisi kako se pokaže. Što se Rominih mladih igraća tiče nekada su bile velike nade Cerci, Okaka tu je bio i c. bovo, gallopa itd itd Ali za mene Roma nije Empoli pa da gura sada Okaku il slične u prvi plan i čeka da uspiju zabiti. Dakle Roma treba pojačanja bio Toni , Adriano ili neko treći .

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #35 on: December 22, 2009, 07:34:58 PM »
Idealno bi bilo kad bi dolazio da dođe sada na zimu kao posudba a poslije eventualno kao transfer ovisi kako se pokaže.

Bayern ga daje besplatno, znači radi se samo o njegovoj plaći.

I daj,kad vec pises nesto,nemoj mi Cicinha spominjat pod nekakvu nadu,pa decko ima 28 godina  :rolleyes:

Kad već čitaš post, pročitaj ga kako spada jer sam napisao:
...Srećom imamo mladića koji bi trebali napredovati i par igrača koja bi morala postati solidna zamjena...

što bi značilo da sam u nabrajanju koje je uslijedilo mislio i na tek nadolazeće igrače i na one koji su dovoljno stari, ali još nisu pronašli svoju formu, što zbog ozljeda, što zbog ne igranja ili nečeg trečeg.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #36 on: December 22, 2009, 07:41:04 PM »
A u kakvu bi to Cicinho trebao doc formu?
I zasto ne bismo dovodili pojacanja kad nam roster cine vecinom nekakvi poluigraci?

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #37 on: December 22, 2009, 08:09:14 PM »
Cicinho bi trebao doći u kompetitivnu formu s kojom bi trebao konkurirati za prvi sastav.

...naravno da su nam pojačanja potrebna...

Opet nisi pročitao post kako spada, možda bi ti ipak više odgovarali postovi od jedne rečenice.

A roster nam čine poluigrači zato što nam naši dragi šefovi dovode poluigrače. Tko tu griješi, skauti, treneri ili netko treći ne znam. Kako možeš biti siguran da dovođenjem Tonija nebi dobili još jednog ala Baptista?

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #38 on: December 22, 2009, 08:18:17 PM »
Ma daj,Menez ima prilika kolko oce,ali ih i ne koristi nesto,Cerci nista ne igra, Okaka ima realizaciju kao Josip Tadic,Andreolli je dobar,al za 4. stopera,a ja ne zelim da se nasa igra oslanja na takve panjeve.
Ajde mi reci koga bi to tocno Toni zagusio da dođe? Okaku da postane svjetska klasa?

Menez je u 4,5 najboljih igrača Rome i čovjek kojeg se definitivno isplati čekati. Igrača takvog kova Roma dugo nije imala.

Cerci ne igra, to je stvar Ranierija.

Zašto bi Okaka morao imati realizaciju? 20 mu je godina, treći ili četvrti napadač je, stigne napredovati. Važno da svakim svojim ulaskom unosi hitrost.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #39 on: December 22, 2009, 08:21:30 PM »
AKo je Menez u 5 najboljih igraca Rome(sta je moguce),onda ti je to najbolji pokazatelj zasto smo u kurcu vec godinu i pol.

Mi smo sad ponosni jer smo 4.,ali to je kurac,liga je u govnima,pa jedna Parma je na 5. mjestu!

Ako iduce sezone budemo igrali LP s ovim rosterom,to ce bit KATASTROFA

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #40 on: December 22, 2009, 08:37:38 PM »
Ja ne znam zasto se rjesavalo Guilya,bio je dobar joker s klupe.

Toni jednostavno nije u planovima Bayerna i LvG-a, ali mi njega MORAMO dovest ako zelimo biti sigurno u prva cetiri kluba na kraju sezone.

Ove sezone Menez nije odigrao utakmicu ispod prosjeka, kolko sam ja vidio... Okaka nema realizaciju, pa sta? Nisi ni ti naucio hodat dok si se rodio, nego si to s vremenom naucio... Sad bi Okaka trebao vjezbat realizaciju na klupi il sam ja nesto krivo shvatio? A mislim da nisam. I sad bi ti njega zamijenio jednim Tonijem, kojem treba 20 minuta da pretrci teren dok je Okaka brz, unosi zivost u igru...
Andreolli mozda trenutno nije za prvog stopera, al pogledaj kolko godina ima... I on bi trebao napredovat na klupi, na tribinama?

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #41 on: December 22, 2009, 08:42:10 PM »
AKo je Menez u 5 najboljih igraca Rome(sta je moguce),onda ti je to najbolji pokazatelj zasto smo u kurcu vec godinu i pol.

Mi smo sad ponosni jer smo 4.,ali to je kurac,liga je u govnima,pa jedna Parma je na 5. mjestu!

Ako iduce sezone budemo igrali LP s ovim rosterom,to ce bit KATASTROFA

Liga uopće nije u kurtzu, štoviše najjača je u zadnje četiri godine.
Inter i dalje vlada, ali doslovce svatko može tući svakoga. Roma je četvrta, Cagliari trinaesti. Bodovna razlika: pet bodova. S tim da Cagliari ima utakmicu manje.

Izgubimo li, ne daj Bože, na Sardiniji, Cagliari dolazi na -2 s utakmicom manje. To je tebi znak da je liga u kurtzu? Oo

I, btw, što to fali Menezu? Npr. u usporedbi s 'glasovitim' i skupo plaćenim Diegom?
OK, frajer nema konstantu. Nema je ni Vučinić, pa ga ne bi pustio u Chelsea za 35 milijuna eura. Ali, dečko je jeben potencijal i pitanje je vremena kad će potpuno eksplodirati.

EDIT: s ovim rosterom se, istina, ne može nešto bitnije. Ali, treba odjebavati Taddeija, Cicinha, Baptistu, itd... igrače koji su skupi, a pokazuju malo ili gotovo ništa.
Isto tako, treba dovoditi što više mladih igrača, iz recimo Francuske i Južne Amerike, pratiti više Serie B, odakle Genoa uzme Bocchettija za 2 milijuna eura, a danas s njime ima ponajboljeg talijanskog braniča.
Neće Roma u LP postati jebena, jer će doći Luca Toni. Uz dužno poštovanje, stići će, odigrati dvije sezone i uzeti 10-ak milijuna eura. A 'potjerati' će se tako i Okaka i Cerci, pa će se desiti novi slučaj D'Agostino, za kojeg je veliku lovu nudio i Real...
« Last Edit: December 22, 2009, 08:47:09 PM by curva sud »

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #42 on: December 22, 2009, 08:44:35 PM »
@batigol:
Jel ti znas tko je bio Andreolli sa 18 godina? Sad ima 22,23 i nema nikakve znakove napretka od tad.

Okaka donosi zivost? Zivahan je, ali meni je on kurac od napadaca,igra glavom nikakva,zavrsnica nikakva...Nadam se da ce proigrat,ali tesko.
Da,zamjenio bih ga jednim Tonijem koji nece trcat preko cijelog terena ali ce trpat.

@kurva:budem ti odgovorio za par min,moram malo lec,predugo sjedim

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #43 on: December 22, 2009, 08:51:40 PM »
Andreolli je velik potencijal koji nije napredovao puno od 18 godine, istina. A takodjer je istina da od 18. godine nije odigrao 2 seniorske utakmice. Ja sam dobio dojam da ti mislis da ce igrac najbolje napredovat ako je na klupi. Cudna logika...

Ti bi doveo jednog Tonija koji ce igrat sezonu, dvije maksimalno, i upitno je oce ista napravit za to vrijeme, a ne bi pustio ove mlade sto ih vec imamo da se razviju i onda pokazu sta znaju pa makar ne usli u LP, to svakako nisi ni ocekivao nakon onakve prosle sezone. Mozda Rosella nesto ustedi i dovede nam pravo pojacanje a ne da bankrotira placajuc igraca koji je nekad bio dobar :)

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
« Reply #44 on: December 22, 2009, 10:03:24 PM »
Toni je besplatan, ponavljam, i kočio bi jedino Tottija, koji igra čistu špicu, te Vučinića. Meneza kao nekakvu polušpicu/razigravača teško da će kočiti. Nije da sam protiv mladih igrača, ali ima igrača na kojima se odmah vidi da bi mogli biti klase, a ima i onih kojima treba pun kufer da bi mogli pokazivati znakove nekakvog napretka. Mi smo klub koji svako malo posrće, ima nekakve fckng krize, ne možemo samo tako čekati neke mlađe dečke da stasaju. Koliko smo pričali o npr. d'Alessandru, a bubnu ga na posudbu(ili gdje već, nisam siguran).
Toniju, ako nije izgubio instinkt, treba trenutak, dva da zabije gol. A s našom trenutnom igrom(OK, nije lijepa, ali zasad rezultat stoji) u kojoj svaka prilika možda znači 3 boda, dobro dođe jedan stari, pohabani i besplatni Toni - pa makar na jedu sezonu. Naravno, ako će igrati na nivou.
I spent most of my money on birds, booze and fast cars.
The rest I just squandered...