Penzija za 2 godine, jbg, besplatan je, ne računajući njegovu plaću koju će probati nadležni smanjiti u svakom pogledu. Možda dobivamo jednog dobrog napadača, a da li će igrati nije na nama, nego na njemu samome. I da je na klupi, dobro je. Ako je takav igrač na klupi, znači da smo i mi dobri kad on ne može u prvu.
Ne slažem se da iz Rusije on ne bi bio na oku izborniku, ali prvenstvo završava(ili je završilo, ne znam), tako da sumnjam da će tamo.
Ljudi, kakva pojačanja, hvatat ćemo igrače koji su pred kraj ugovora, ili suvlasništvo u ugovoru igrača, kako je i Vučinić podosta status vukao. Na stranu to što Rosella mrmlja o pojačanjima.
Baptista je napola otišao, Tottijevo koljeno svako malo popušta, ne bi bilo loše uhvatiti Tonija(ako hoće doći, dakako...).
Svakakva sranja pišu po novinama, možda i mi pričamo bezveze, ali Žigićev agent kaže da nemamo love za njega(u ovom slučaju, dobro da nemamo). Kako onda možemo špekulirati o nekim transferima, nemamo za kruh skoro. Ako koja milja iskrsne - to bude super!