Author Topic: Luca Toni  (Read 2037 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Vlado_ASR

Re: Luca Toni
« Reply #15 on: December 21, 2009, 07:08:17 PM »
Dinamo Moskva je jedan od klubova koji se izgleda ukljucuje u borbu za Lucu Tonija. Nude mu velik novac, cak 6,5 mil € po sezoni (u Bayernu je dobivao 3 mil po sezoni).

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #16 on: December 21, 2009, 07:09:20 PM »
Dinamo Moskva je jedan od klubova koji se izgleda ukljucuje u borbu za Lucu Tonija. Nude mu velik novac, cak 6,5 mil € po sezoni (u Bayernu je dobivao 3 mil po sezoni).

Ako stvarno želi ponovno u repku, onda to sigurno neće preko Dinama iz Moskve.. :P

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #17 on: December 21, 2009, 07:43:08 PM »
Njemu je bitno da igra,a tamo bi sigurno bio u prvih 11.
Realnije je da ode u Dinamo Moskvu nego u Chelsea,ako me razumijes.

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #18 on: December 21, 2009, 07:47:25 PM »

Ali da će baš iz Dinama dobit poziv u repku - teško!

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #19 on: December 21, 2009, 07:51:10 PM »

Netocno
u Bayernu dobiva skoro 10 mil eura po sezoni

Lippi vec sad zna kog ce zvat,ja vjerujem da ce Toni igrat u JAR-u

Ali da će baš iz Dinama dobit poziv u repku - teško!

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #20 on: December 21, 2009, 08:12:25 PM »
Nije li rusko prvenstvo završilo? Kako će skupiti utakmice? Na prijateljskim do ožujka? Nemojte biti smiješni. Ako želi igrati u Africi mora igrati i u klubu. Bayern ga daje besplatno i najizglednije je da će preći u Italiju zbog poznatog stila igre. Mourinho neće dobiti pare za kupovinu jednog napadača kao zamjena Eto'ou koji ide igrati afrički kup nacija, možda će Moratti popustiti na ovu opciju. Toni će gledati gdje može igrati u prvoj postavi. Čak mi se čini da bi trenutno mogao više minutaže skupiti u Interu ili Milanu, nego u Romi, jer oni igraju sa 2 napadača, a mi imamo onaj trolist. Isto tako je upitno je li Ranieri spreman mijenjati ovu dobitnu formaciju da napravi mjesta za napadača koji je u upitnoj formi.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline Vlado_ASR

« Reply #21 on: December 21, 2009, 08:13:02 PM »

Netocno
u Bayernu dobiva skoro 10 mil eura po sezoni

U pravu si, 10 mil po sezoni...al uglavnom njemu je sad najvaznije igrat za repku, bar tako kaze, tako da vjerujem ipak da ce na kraju zavrsit u Italiji.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #22 on: December 21, 2009, 08:58:34 PM »
Gujdas dobro kaze. Zasto bi mijenjao trenutnu postavu taman kad su se uigrali i kad nam dobro ide da bi stavio igraca koji bi mozda bio najbolji igrac a mozda bi i Faty bio bolji od njega.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #23 on: December 21, 2009, 10:02:21 PM »
A kojeg mi to klasicnog centarfora imamo?
Nama napadac treba,a s obzirom da nemamo love,Toni je najbolji moguci izbor.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #24 on: December 21, 2009, 10:34:37 PM »
A kojeg mi to klasicnog centarfora imamo?
Nama napadac treba,a s obzirom da nemamo love,Toni je najbolji moguci izbor.

Ovaj napad zasad funkcionira... I ako cemo nesto kupovat, kupovat dugorocno a ne igraca koji ce u penziju za 2 godine.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #25 on: December 21, 2009, 11:25:51 PM »
Ja bi prije nekakvog pit bulla u sredini terena, nego Tonija u napadu.
Uz dužno poštovanje Luci, mislim da nema smisla dovoditi ga kad imaš Tottija, Vučinića i Meneza, sve boljeg Okaku, a i tu je Baptista.

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
« Reply #26 on: December 21, 2009, 11:39:49 PM »
Penzija za 2 godine, jbg, besplatan je, ne računajući njegovu plaću koju će probati nadležni smanjiti u svakom pogledu. Možda dobivamo jednog dobrog napadača, a da li će igrati nije na nama, nego na njemu samome. I da je na klupi, dobro je. Ako je takav igrač na klupi, znači da smo i mi dobri kad on ne može u prvu.
Ne slažem se da iz Rusije on ne bi bio na oku izborniku, ali prvenstvo završava(ili je završilo, ne znam), tako da sumnjam da će tamo.
Ljudi, kakva pojačanja, hvatat ćemo igrače koji su pred kraj ugovora, ili suvlasništvo u ugovoru igrača, kako je i Vučinić podosta status vukao. Na stranu to što Rosella mrmlja o pojačanjima.

Baptista je napola otišao, Tottijevo koljeno svako malo popušta, ne bi bilo loše uhvatiti Tonija(ako hoće doći, dakako...).
Svakakva sranja pišu po novinama, možda i mi pričamo bezveze, ali Žigićev agent kaže da nemamo love za njega(u ovom slučaju, dobro da nemamo). Kako onda možemo špekulirati o nekim transferima, nemamo za kruh skoro. Ako koja milja iskrsne - to bude super!
I spent most of my money on birds, booze and fast cars.
The rest I just squandered...

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #27 on: December 22, 2009, 11:35:02 AM »
Ja bi bio sretan da mi zadrzimo ovu ekipu... Neka nema pojacanja, samo da ovi ne odlaze ;)

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #28 on: December 22, 2009, 12:10:46 PM »
Daj zamisli da ova Roma igra u LP,pa nas bi UNAKAZILI.

Treba nam jedan klasican centarfor,za vrijeme Spallettija nam nije trebao jer je on njegovao drugaciji sustav igre, ali Ranieriju je potreban, rjesit se svih brazilaca osim JS i Juana i dofurat jos 2-3 pojacanja.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #29 on: December 22, 2009, 01:45:41 PM »
Daj zamisli da ova Roma igra u LP,pa nas bi UNAKAZILI.

Treba nam jedan klasican centarfor,za vrijeme Spallettija nam nije trebao jer je on njegovao drugaciji sustav igre, ali Ranieriju je potreban, rjesit se svih brazilaca osim JS i Juana i dofurat jos 2-3 pojacanja.

Radje da igraju ovi mladji u LP i da ih unakaze nego da dodju neka polu-pojacanja pa da nas opet unakaze :rolleyes: