Author Topic: Luca Toni  (Read 2034 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
Luca Toni
« on: November 24, 2009, 11:44:31 AM »
Luca Toni je izjavio za Rai da mu je dosta Van Gaalovog ignoriranja te da je u siječanjskom prijelaznom roku cilj vratiti se na Apenine.
Novinari su ga odmah priupitali za Romu, na što je diplomatski odgovorio da je dobar prijatelj s Tottijem.

Čini mi se da će se teško Fiorentinu vratiti.
Pitanje je da li nam pored toliko ofenzivno orijentiranih igrača (Totti, Vučinić, Okaka, Baptista, Menez) treba još i 32-godišnji napadač.
Iako nekoć vrlo odličan napadač... Ne znam koliko ga je klupa u Bayernu otupila...
I spent most of my money on birds, booze and fast cars.
The rest I just squandered...

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
Re: Luca Toni
« Reply #1 on: November 24, 2009, 07:43:59 PM »
Nije on toliko sjedio na klupi u Bayernu,bio je on i ozljeđen a i van Gaal ga je jebo u mozak

Vrlo je izgledno da potpise za nas,samo sta ima OGROMNU placu i ne znam kako bi to uspjeli financirat.

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
« Reply #2 on: November 25, 2009, 09:46:59 AM »
Ako zaista želi nastupiti u JAR-u, kao što priča, podnijet će on i kresanje plaće...

Online BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #3 on: November 25, 2009, 10:09:14 AM »
Da... "Preko Rome u reprezentaciju"

Offline ForzaRoma

• Romolo
  • Global Moderator
« Reply #4 on: November 29, 2009, 01:44:09 PM »
Bilo bi dobro kad bi ga doveli..takav tip igrača nam fali još od doba Batistute..

Online Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #5 on: November 29, 2009, 08:25:19 PM »
ima on vec godina,nisam bas nesto optimistican oko njegovih igara u Rominom dresu

Offline ForzaRoma

• Romolo
  • Global Moderator
« Reply #6 on: November 29, 2009, 09:12:22 PM »
ako budemo već dovodili napadača, pa bolje da dovedemo Tonia nego npr.Žigića(koji nije puno mlađi)...Toni ima iskustva u Serie A,nebi se morao privikavat, a već je i igrao s Tottijem (u reprezentaciji)...

Online BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #7 on: November 30, 2009, 11:05:01 AM »
Da, Toni je vec igrao u Serie A, a vec je dokazao da je svjetska klasa... Nije sigurna investicija, ali sjetite se Batistute... Kad je dosao u Romu i njemu su predbacivali godine... S obzirom na nas budzet, ne bi bilo lose da ga dovedemo, samo mu ne bi trebali davat basnoslovnu placu ;)

Offline Vlado_ASR

« Reply #8 on: November 30, 2009, 12:23:32 PM »
Mislim da bi dovođenje Tonija trebala biti dobra kupnja jer je sigurno veoma motiviran nakon ovog sukoba sa Van Gaalom. Ako dodje, ne sumnjam da ce dati sve od sebe u ovoj sezoni kako bi bio medju onima koje ce Lippi pozvati. Osim toga, on i capitano su veliki prijatelji pa je i to jos jedan dobar razlog :)

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #9 on: November 30, 2009, 02:39:00 PM »
Da nema tako veliku placu,odavno bi bio nas.

Po meni je bolje njega dovest nego Zigica,covjek je fenomenalno igrao u Serie A dok se Zigic nije dokazao u Valenciji koja je tu negdje po snazi s nama.

edit:evo izgleda da ga nismo ni kontaktirali  >:( http://goal.com/en/news/10/italy/2009/11/30/1657380/roma-have-not-contacted-bayern-munich-about-luca-toni-agent
« Last Edit: November 30, 2009, 05:04:45 PM by Jax »

Online BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #10 on: December 01, 2009, 12:11:59 PM »
Ne mora znacit... Igraci i klubovi cesto demantiraju te price oko transfera, pa se za dva dana transfer ostvari ;)

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
« Reply #11 on: December 21, 2009, 10:56:07 AM »
Dobra stvar je što Bayern pušta Tonija bez odštete, za plaću se uvijek može dogovoriti. Osim ako ne uleti Inter i onda zbogom.
Toniju je prvenstveni cilj naći klub jer želi igrati na Svjetskom. Do tada još nije ostalo puno vremena i mislim da će izabrati talijanski nogomet, na koji je naviknut. Teško da će tražiti sreću u drugim ligama gdje će biti određeno vrijeme potrebno za adaptaciju. Kako stvari stoje, trenutno imamo napadača, ali ako ode Baptista, moguće je.

Toni bi mogao osvanuti u Romi jer je besplatan, a s druge strane zbog već spomenute plaće moguć je put ka Interu ili nekom drugom koji ga je voljan platiti. Kako se i špekulira da će Ballotelli iz Intera čim prije(možda čak i za Mancinijem u City), to je još jedan minus za nas.

Online BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #12 on: December 21, 2009, 11:16:59 AM »
Minus za nas sto necu vise gledat onog majmuna u Serie A? :)
A za Tonija je zainteresiran i Milan, bar se tako prica, i mislim da ce se on prije s njima dogovorit nego s nama.

Offline Vlado_ASR

« Reply #13 on: December 21, 2009, 11:38:22 AM »
Špekulira se da Ferguson zeli dovesti Huntelaara, ako dodje do tog transfera onda bi Milan vjerojatno posegnuo za Tonijem. I Chelsea je navodno zainteresiran za Tonija, posto ce Drogba citav prvi mjesec biti odsutan zbog Africkog kupa nacija, ali ne vjerujem bas da bi se taj transfer mogao dogoditi.

Offline NikicaZG

« Reply #14 on: December 21, 2009, 03:33:44 PM »
Toni i ako dođe u Romu trebat će mu vremena da se vrati u formu ( a tko zna hoće li ikad više bit kao što je bio) a ne znam koliko to sad Romi odgovoara kad lovi mjesto u ligi prvaka bolje kupit nekog mlađeg i za manje novca.