Author Topic: BIH-PORTUGAL  (Read 1278 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
BIH-PORTUGAL
« on: November 17, 2009, 05:45:03 PM »
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
Re: BIH-PORTUGAL
« Reply #1 on: November 17, 2009, 05:52:43 PM »
Bez uvrede svim navijacima BiH,ja jednostavno nemrem navijat za njih i nadam se da ce Portugal proc dalje.

Kad se sjetim slavlja u Bosni(ne i Hercegovini) nakon pobjede Turaka nad nama na EP, place mi se.

A i realno BiH dosta slabija ulazi u ovu tekmu,fali im pola obrane zbog kartona

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #2 on: November 17, 2009, 06:10:46 PM »
Ovamo di ja zivim je bilo nereda zbog tog slavlja kod utakmice Hrvatska-Turska...
Ja ne mrzim BiH nego joj mrzim navijace...
Jednostavno ne zelim da se vesele, nek pate

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #3 on: November 18, 2009, 06:31:02 PM »
ajmo Portugal !!!

Offline TORCA

« Reply #4 on: November 18, 2009, 08:03:26 PM »
Bez uvrede svim navijacima BiH,ja jednostavno nemrem navijat za njih i nadam se da ce Portugal proc dalje.

Kad se sjetim slavlja u Bosni(ne i Hercegovini) nakon pobjede Turaka nad nama na EP, place mi se.

A i realno BiH dosta slabija ulazi u ovu tekmu,fali im pola obrane zbog kartona

POTPISUJEM! jebote slavili su kaoda su postali prvaci svita, i još su radili nerede.

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #5 on: November 18, 2009, 09:26:39 PM »
e sad nek ispadnu
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #6 on: November 19, 2009, 10:21:26 AM »

Offline Lupi

« Reply #7 on: November 24, 2009, 06:01:11 PM »
Posted by: Jax
Insert Quote

Nije to nista cudno, oni su samo navijali za "svoju" reprezentaciju.

Offline Romanista-z

• pijani mostarac
    • Email
« Reply #8 on: November 25, 2009, 05:38:33 PM »
Posted by: Jax
Insert Quote

Nije to nista cudno, oni su samo navijali za "svoju" reprezentaciju.

a zivim u mostaru vidio sam kakva su to govna,dijelili su dresove turske reprezentacije par dana prije tekme,neka su ispali,slavili smo i mi neki dan,skoro koda je hrvatska igrala hahahahaha

Offline Vlado_ASR

« Reply #9 on: November 27, 2009, 11:57:04 AM »
Eo posto sam i ja Mostarac znam kako su zestoko navijali za Turke...odnosno navijali su za svoju reprezentaciju. Nemojte se previse cuditi tome jer kad nekakav turski političar dodje u Sarajevo (kao sto je nedavno bilo) pa kaze da je jedna njihova repka izbacila drugu njihovu ili kao izbacili su sami sebe (mislio je na ovu skupinu u kojoj su bili bosna i turska) onda sta ocekivati od naroda nego da tako zestoko navijaju za svoje. Tako su navijali da bi onaj koji ne zna o cemu se radi pomislio da su prvaci svijeta ili nesto slicno.

Sto se tice mene osobno navijao sam za Portugal naravno, ali nisam nesto pretjerano slavio iz razloga sto se nisam htio spustati na njihovu razinu jer mi je to jadno i odvratno.
Jer ja slavim, skacem, pjevam samo kada igra Hrvatska, kad pobjeđuje ili u suprotnom tugujem kad gubi, a oni nek navijaju za tursku, iran, alžir, pakistan sta god, ne zanima me.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #10 on: November 27, 2009, 06:20:38 PM »
Vlado slazem se s tobom ;)

Offline Lupi

« Reply #11 on: December 01, 2009, 04:16:40 PM »
a zivim u mostaru vidio sam kakva su to govna,dijelili su dresove turske reprezentacije par dana prije tekme,neka su ispali,slavili smo i mi neki dan,skoro koda je hrvatska igrala hahahahaha

Oni zive u BIH i navijaju za Tursku i govna su, a ti zivis u BIH i navijas za Hrvatsku i to je ok?

Ili ovako oni zive u BIH i ne navijaju za svoje i govna su,a ti zivis u Bih i na navijas za svoje i to je ok?

Ili oni se raduju kad izgubi reprezentacija koju podrzava narod koji zivi u BIH, a ne navija za drzavu u kojoj je rodjen i u kojoj zivi i oni su govna,a ti koji zivis u drzavi u kojoj si rodjen i navijas protiv te drzave to je ok?

BIH zemlja apsurda ;) :(...zemlja koja je imala manje navijaca u BIH nego u Hrvatskoj, gdje je oko 70% stanovnistva navijalo za BIH protiv Portugala.. :<3:

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #12 on: December 01, 2009, 04:31:18 PM »
Lupi,ja ti mogu reci da u BiH nije bilo onoliko sranja nakon cetvrtfinala EP 100 posto Hrvata bi navijalo za BiH.

Ali ne volimo kad nam nasa krv zabije noz u leđa.

Offline Lupi

« Reply #13 on: December 01, 2009, 06:00:36 PM »
Razumijem ljude koje zive u Hrvatskoj i koji su ogorceni zbog onog sto se desilo nakon utakmice Hrvatska -Turska...Isto tako razumijem i ljude koji su ipak navijali za BIH,koji shvataju da onih nekoliko stotina koji su se radovali ne predstavljaju ogromnu vecinu Bosnjaka,jer se o bosnjacima radi u ovom slucaju...

Ne mozes generalizirati neke stvari, moras da shvatis da u BIH ima ljudi koji misle da su Turci,potomci Turaka,da sad ne ulazim u detalje zbog cega i kako,te koliko su izmanipulisani propagandom ,jer kako objasniti cinjenicu da u Zenici za vrijeme tekme nase reprezentacije,na vijest da Turska vodi veliki dio stadiona skace i raduje se  :rolleyes: :( raduje se rezultatu tima koji je s nama u grupi,raduje se rezultatu koji nama ne odgovara  :blushing:...

Moras da znas da u Turskoj zivi 8,9 miliona Bosnjaka (bosnjaci su muslimani iz ex-YU)..

U BIH je veliki broj primitivaca i zato je Ciro ovdje bog (meni ne) jer njegova prica kod takvih ljudi prolazi,kod ljudi koji se danas kunu u Kodru i Bolica i protiv saveza su, a sutra su s Cirom napunili stadion kaoda nista nije bilo,jer Ciro kaze "jebat cemo im majku" "dat cemo im 5 komada" odmah je to "ciro majstore"..

Meni kao Bosnjaku je bilo veoma ruzno i glupo te veceri nakon te pobjede Turske jer je to bila izdaja i Drzave i svih vrjednosti koje posjeduje vecina,to je bilo ono sto oni mrzitelji ove drzave zele da cuju..mislim,moze se navijati za bilo koga ali slaviti to je vec jadno...

Ja sam te veceri navijao za Tursku ali iz cisto nekih mojih sportskih razloga ,jer su mi turci bili simpaticni sa svim onim preokretima i povredama, onom borbenoscu do kraja,jednostavno ja sam uvijek za slabije,a i zbog toga sto mi je vasa igra bila slaba za vrijeme E.P.,sasvim iskreno da kazem za koga sam navijao,ali bez slavjla i izljeva zadovoljstva....

Mislim da Mostar treba izuzeti iz ove price,jer je to specifican podjeljen grad i te provokacije s obje strane razumijem..Drzat cemo se Srajeva,Zenice pa i moje Tuzle u kojoj je bilo nekog slavlja...Ovje kod mene ima dosta Hrvatskih mjesta koji uvijek slave uspjese hrvatskog sporta vozeci se kroz tuzlu bez ikakvih problema,vjerujem da je to bilo iz razloga" hajmo sad i mi njih zajebavat" mada ne sporim da ima i onih koji stvarno mrze,kao u svakom narodu,plus sto je veoma bitno BIh nema uspjeha u sportu i to je jedna velika zelja za postojanjem i za priznavanjem neke vrijednosti i trazenjem identiteta,tipa ako nismo mi ima li neko nas...

Vecina ovih ljudi je slavila zbog nekih stvari tipa "nek komsiji crkne krava,pa ne moram ni ja imati", ti ljudi su izasli da se narugaju onima (hrvatima u bih) koji se rugaju drzavi u kojoj zive ,ne racunajuci da ce se tako narugati Hrvatskoj i hrvatima u hrvatskoj,ne razmisljajuci da time vrijedjaju hrvate koji nemaju nista protiv bih,protiv onih stvari da u bilo kojem gradu koji je tzv.bosnjacki mozes bez problema kupiti i nositi  dres hrvatske reprezentacije, a da ja ne mogu kupiti niti nositi dres, bih gdje su srbi ili hrvati vecina, shvacas?

Isto tako ja ne mogu zamisliti da se dalmatinac ili purger stvarno mrze do smrti ali gledajuci nogomet to je tako , sto naravno nije istina...
Fudbal ili nogomet je specifican zbog tih stvari...
Moram da spomenem da su se s radoscu pratila  po kaficima i navijalo za Balic&co. i Smodlaka&co. ili recimo za kosarkase...Takvo nesto  se nece desiti sa nogometnom reprezentacijom..

Kad se uzme sve ovo u obzir..da ima ljudi koji stvarno mrze druge,da ima ljudi koji se poistovjecuju sa turcima,da ima ljudi koji se raduju nesreci drugih( jer njihiova nikako da ih obraduje),da ima ljudi koji se sprdaju s tim, da ima ljudi koje je pukla euforija, tih nekoliko stotina i nije velik broj i ne moze se postovjetiti sa vecinom...

BIH zemlja primitivaca,to znaju najbolje nadrealisti..

Offline Lupi

« Reply #14 on: December 01, 2009, 06:01:43 PM »
Zaboravih ...kako mislis nasa krv?