Author Topic: Roma - Fulham  (Read 871 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
Re: Roma - Fulham
« Reply #15 on: November 05, 2009, 10:16:07 PM »
Bravo Roma idemo proć dalje i ući u povijest kao prvi osvajači europa lige :roma_to_my:

Ako ne bude ozljeda i ako se dovede nekog sad na mercatu, moze svasta bit...

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #16 on: November 06, 2009, 07:24:30 AM »
O jeben ti život više!!!!! Tribali smo zabiti iljadu golova više a ne pišljiva 2 i s tim da smo imali igrača više cilo drugo poluvrime!!!!???? Ali ko ga jebe kad lopovi mogu u 90. dobiti 3 boda protiv Dinamo K. onda i mi moremo da smo guzicom zabili!!! Ali isto ne mogu prežaliti što ih nismo pregazili više iako smo realno slobodno mogli! Mrzin te prenapuhane i prepune sebe Engleze! Pohvala Andreolliju jer igra ko da je igra sto utakmica za Romu - sigurno. Ajmo sad Intera pobijediti iako ćemo igrati protiv njihovih 14 igrača (znate o čemu govorin). Samo da znate, prijenos će biti na HRT +. I za kraj moran dodati da je sudac na utakmici jednostavno bija KRALJ!!! Čoviče što ti radiš??? Kakvi crveni kartoni!!!??? Pa to ni nebi za Inter sudili.....

:romaflag: :romaflag: :romaflag:

Offline Shajna_Romanista

« Reply #17 on: November 06, 2009, 09:49:57 AM »
kako igra onaj momak guberti, slabo sam ga imo priliku gledat?..inace sto ce tekme tice, zadovoljan rezultatom, al mi nikog ne mozemo razbit, dobit, sa recimo 2-3 gola razlike, sve nesta jedva, a najcesce nikako...al valjda ce i to sjest na svoje... samo ne mogu nikako ''probavit'' onog ranieria za trenera rome, ne moze on unaprijedit nasu igru i izvuc maximum iz ekipe...
Roma ti amo!!

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #18 on: November 06, 2009, 09:52:14 AM »
Guberti je dobro pojacanje sto se mene tice... Jeftin, a solidan :)

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #19 on: November 06, 2009, 10:01:47 AM »
a andreoliju dali ocjenu 4.5 budale...
samo mi taj ranieri ne ide u glavu..kome je on potreban ..kome..drži onog baptistu cijelu jebenu utakmicu...a da je stavio meneza umjesto njega siguran sam da bi bilo 3 il 4 razlike
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #20 on: November 06, 2009, 10:43:01 AM »
Prosječna igra, tri boda jedino bitno.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #21 on: November 06, 2009, 08:10:18 PM »
Ne znam jel vi to shvacate,ali Ranieri izvlaci maksimum iz ekipe koju ima.

U 2 godine je sve palo u vodu o cem smo sanjali,a sve zbog nedostatka love  ;) >:( :(