Author Topic: Udinese Calcio - A.S. Roma 2:1  (Read 524 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
Re: Udinese Calcio - A.S. Roma
« Reply #15 on: October 28, 2009, 10:23:54 PM »
Sutra ce Rosela krenuti sa pricom kako ni smo imali srece ili kako se igraci ne trude..Standardno..

Nisam ni ocekivao pobjedu...S obzirom smo ostali bez igraca s mozgom..

Mexes je uklet za romu on kad igra mi ne mozemo dobiti nikog..
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline Lupi

« Reply #16 on: October 28, 2009, 10:25:57 PM »
a i boli njih ona stvar što ja nespavam već dobra 3 tjedna..što se svaki put sjetim nekog livorna udinesea...ili da ne nabrajam u prošlost...stvarno žalosno tužno šugavo i bijedno..nikad se nisam zapitao jer smo mi stvarno ekipa kao siena..al nakon ovoga čini mi se da je siena barcelona za nas...

Ja sam vec 2 puta bio u bolnici za ova 3 mjeseca ;)

Offline Shajna_Romanista

« Reply #17 on: October 28, 2009, 10:31:07 PM »
pa ovo vise nije normalno!!
Roma ti amo!!

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
« Reply #18 on: October 28, 2009, 10:56:44 PM »
Neki tip koji komentira na goal.com vijesti koje dolaze iz Rome, je lijepo dao jednu tezu koja mi se čini OK.
Što znači dovođenje Ranieria?
Znači da spuštamo letvicu ove sezone.
Odnosno, dovođenje osrednjeg trenera za osrednji klub. Da se razumijemo, ne krivim samo Ranieria, ali on može voditi ekipu u kojoj ima hrpu jakih igrača (Chelsea ili Juve).
Ne krivim samo Rosellu, krivim i igrače, koji su ili ozlijeđeni ili nezainteresirani ili koketiraju s drugim klubovima.

Ne znam hoćete li se složiti sa mnom, ali ovdje je problem više od igrača. Smrdi iznad njih, treneri, uprava, jebe mi se tko već.
Ne znam pamtite li situaciju kada je Rudi Voeller došao kao trener Rome - mislim da nije ni mjesec dana izdržao. Samo je obrazložio da njegove metode rada jednostavno igrači ne mogu/neće usvojiti.
Te je došao Prandelli, koji je isto ubrzo otišao, opravdavajući se bolesti u obitelji(u to ne ulazim, ne znam).
Zatim je došla legenda, Spalle... Digao je naš nogomet na odličnu razinu, kratki pasevi, kombinatorika...
Ali smo i pod takvim trenerom imali oscilacija i to prejebenih.
Dakle, želim reći, imali smo struku, trenere svakavih profila, nema pomaka.
Klub koji je u financijskoj banani, to stoji, zar Lazio nije u banani?
Kako Genoa može, kako može Fiorentina, nakon što je bila na rubu amaterizma.
Posrani Juve...
Pa Karlovac je drugi u HNL-u, nemoj mi reći da imaju struku, organizaciju, logistiku kao Roma.

Potrošili su SVE jebene kredite, ama baš sve!
A mi ćemo i dalje navijati za njih, jer volimo klub, ali nastave li ovako imat će gledatelja kao derbi začelja u HNL-u.

Ovoliko sam frustracija izbacio vidjevši samo rezultat, što bi tek bilo da sam gledao tekmu.

Zar smo zaista toliko loši bili, tko je gledao tekmu?

I spent most of my money on birds, booze and fast cars.
The rest I just squandered...

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #19 on: October 29, 2009, 11:48:16 AM »
Ma nismo bili toliko loši, ili barem lošiji od Udinesea. Sva tri gola su postignuta poslije prekida. Ni jedna ekipa nije stvarala previše prilika. Zabili smo gol pred kraj poluvremena i mislio sam da bi možda mogli preokrenuti u drugom. No ubrzo Taddei dobiva izravni crveni zbog prigovora sucu. On i inače zna reagirati kao debil i ironično pljeskati sucu poslije neke odluku za što se zna da se nagrađuje žutim kartonom. Jedina svijetla točka u tom trenutku je ta što neće moći igrati iduću utakmicu, već mi ga je pun kufer. Ni tada nismo bili lošiji od Udinesea, imali smo par prilika, a u 80oj i oni ostaju sa igračem manje. Tad smo dosta stisli, ali nam se vratilo i iz prekida skoro identično primili drugi gol.
Ono što me smeta je da mi više ne igramo lijep nogomet koji nas je, makar bili zadnji, izdizao od ostatka lige.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
« Reply #20 on: October 29, 2009, 12:23:32 PM »
Ma rađe s desetoricom, nego s Taddeiem.
Ne znam što ga guraju, ne pamtim kada je zadnji put dobru tekmu odigrao.
Po vokaciji krilo, za kojeg ne pamte niti najstariji kada je zadnji put imao solidan prodor, centaršut - a stalno igra. Rađe Cicinha bacimo na krilo iako on to nije, barem je prodorniji.

I spent most of my money on birds, booze and fast cars.
The rest I just squandered...

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #21 on: October 29, 2009, 01:27:13 PM »
Ma nismo bili toliko loši, ili barem lošiji od Udinesea. Sva tri gola su postignuta poslije prekida. Ni jedna ekipa nije stvarala previše prilika. Zabili smo gol pred kraj poluvremena i mislio sam da bi možda mogli preokrenuti u drugom. No ubrzo Taddei dobiva izravni crveni zbog prigovora sucu. On i inače zna reagirati kao debil i ironično pljeskati sucu poslije neke odluku za što se zna da se nagrađuje žutim kartonom. Jedina svijetla točka u tom trenutku je ta što neće moći igrati iduću utakmicu, već mi ga je pun kufer. Ni tada nismo bili lošiji od Udinesea, imali smo par prilika, a u 80oj i oni ostaju sa igračem manje. Tad smo dosta stisli, ali nam se vratilo i iz prekida skoro identično primili drugi gol.
Ono što me smeta je da mi više ne igramo lijep nogomet koji nas je, makar bili zadnji, izdizao od ostatka lige.

ma kako nismo bili lošiji..od 45 do 80 se igralo na našim 20 metara..obrana panično izbijala..mi smo blago rečeno katastrofa...ovo vodi samo u seriu b bez zajebancije..možemo molit boga da ranijeri što prije ode..ili da se totti što prije oporavi do tada nam ne gine pozicija od 17. do 20 mjesta
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline Romamario

« Reply #22 on: October 29, 2009, 02:50:53 PM »

ma kako nismo bili lošiji..od 45 do 80 se igralo na našim 20 metara..obrana panično izbijala..mi smo blago rečeno katastrofa...ovo vodi samo u seriu b bez zajebancije..možemo molit boga da ranijeri što prije ode..ili da se totti što prije oporavi do tada nam ne gine pozicija od 17. do 20 mjesta

Stvarno me strah da još nismo dotakli dno..

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #23 on: October 29, 2009, 06:23:41 PM »
Ima vremena...

Offline Lupi

« Reply #24 on: October 29, 2009, 08:52:48 PM »
Svega tu ima,pomalo ali ima i toga da je Roma skup prosjecnih igraca..

Burdiso nema mjesta u interu i dodje kod nas i bude najbolji defanzivni  a on je prosjecan igrac u svjetskim okvirima  :crying:
..Mexses Juan su prosjecni igraci koji su imali potencijala da budu klase ali nisu i nikad nece biti,oni su igraci koji odigraju nekad ,neke tekme iznad prosjeka,dok Mexes odigra vecinu ispod prosjeka...

Baptista dok je bio u Realu bio je koristan i jedan od glavnih kod nas od kad je, od njega se lopta odbija kao od balvana.. :crying:

Nasi najbolji igraci su De rosi i crnogorski cigo ali - De rosi je bio na vrhuncu svoje moci 2006 tada je mogao igrati u bilo kojem jacem klubu na svijetu.. od tada je DDR na istom nivou kvalitete, on sad ne moze igrati u tim klubovima, s tim sto su su drugi bolji  i napredovali..hocu da kazem ako me shvacate, da on nije nista napredovao da je ostao isti..
on se gubi kada se na terenu treba povuci ekipu kada treba biti vodja( mislim na vezni red prije svega)..njemu treba neki mnogo bolji igrac s njim u veznom redu, da se rastereti i da shvati da ovaj nivo njegove igre nece biti dovoljan za prvih 11, pa da grize vise...

crnogorski cigo-igrac poteza..osim onih pobjeda protiv snijesnog celzija (pod scolarijem) i smjesnog reala (pod susterom) ni nije kvalitetno odigrao u evropi..on je po meni vrlo dobar igrac ali nikad nece biti svijetska klasa...Harao je on po serie A, no moram tuzna srca reci serie A je srozana na najnize grane...(inter kao najjaca ekipa ne moze dobiti nikoga u evropi)..a opet ce biti prvak..
Da nastavim s crnogorski cigoem- u italijanskoj ligi ima sada mjesta za sve ...da je ovo liga od prije nekoliko godina Vucko bi mogao sanjati da igra za prvih 11 rome..bio bi igrac neke srednje italijanske ekipe (udinese) ili klupa rome...da ne spominjem neke ostale igrace rome, a ima takvih i u drugim slavnijim italiujanskim klubovima..

Ranieri- njegove ekipe nikad nisu igrale lijepo ali su uvijek bile dobro fizicki spremne i igrale su agresivno sa mnogo trke,sa presingom na loptu..kad sam vido kako smo zgazili fiorentinu (sigurno nasa najbolja partija u zadnjih nekoliko godina),odigrali smo sa stilom,nismo im dali da disu vodili smo 3:0 a napadali smo ih na njihovih 16, mislio sam to je to...Medjutim  :(..

Ne znam sta se desava  Oo ima i onog sto je  @jax spomenuo da je ovu ekipu Ranieri nasljedio i pitanje je ima li tu igraca za ono sto on zeli, pa se onda sjetim meca protiv Viola i onda sam u jos vecoj dilemi  :blushing:..

Nemamo igre  prema napred kad nema Pizara i Totija (to govori koliko smo jadni), niti imamo igraca kad ne postoji ideja u organizaciji, koji moze primiti loptu, biti neki sidras sto je cesto Ranieri koristio kao nacin napada u svim klubovima gdje je radio..Ono nabijanje i centarsutevi u 16 ako me shvacate sta hocu da kazem..

Imam osjecaj da ovi iz uprave mirno sjede sve dok je lazio ispod nas... :romaflag:

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #25 on: November 02, 2009, 03:13:37 PM »
Protiv Fiorentine smo odigrali dobrih 15 minuta, to je uostalom i bio period kad smo zabili sva tri gola. Ostalo je bilo tako-tako, miljama daleko od naše najbolje partije u zadnjih nekoliko godina.

Vučinić je klasa, no istina, igrač od kojeg ne možeš očekivati gol svaku utakmicu. Glupo je razmišljati što bi bilo kad bi bilo i vraćati se na neka stara vremena. Ono, nije baš i da je Roma kroz cijelu povijest imala napadačku četvorku Totti-Batistuta-Montella-Delvecchio. Zar ne?

DDR je 2006. godine igrao sjajno, no zadnje tri sezone, slažem se, nema bitnijih pomaka. Ne znam, po meni nije ni njegova ni krivica Spallettija, već činjenica da igra u klubu koji ne misli izrasti u velikana, odnosno čiji čelnici se zadovoljavaju da Roma bude 'tu negdje'.

Ostalo potpisujem. ;)
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #26 on: November 02, 2009, 04:14:28 PM »
Slazem se s tobom u svemu