Svega tu ima,pomalo ali ima i toga da je Roma skup prosjecnih igraca..
Burdiso nema mjesta u interu i dodje kod nas i bude najbolji defanzivni a on je prosjecan igrac u svjetskim okvirima

..Mexses Juan su prosjecni igraci koji su imali potencijala da budu klase ali nisu i nikad nece biti,oni su igraci koji odigraju nekad ,neke tekme iznad prosjeka,dok Mexes odigra vecinu ispod prosjeka...
Baptista dok je bio u Realu bio je koristan i jedan od glavnih kod nas od kad je, od njega se lopta odbija kao od balvana..

Nasi najbolji igraci su De rosi i crnogorski cigo ali - De rosi je bio na vrhuncu svoje moci 2006 tada je mogao igrati u bilo kojem jacem klubu na svijetu.. od tada je DDR na istom nivou kvalitete, on sad ne moze igrati u tim klubovima, s tim sto su su drugi bolji i napredovali..hocu da kazem ako me shvacate, da on nije nista napredovao da je ostao isti..
on se gubi kada se na terenu treba povuci ekipu kada treba biti vodja( mislim na vezni red prije svega)..njemu treba neki mnogo bolji igrac s njim u veznom redu, da se rastereti i da shvati da ovaj nivo njegove igre nece biti dovoljan za prvih 11, pa da grize vise...
crnogorski cigo-igrac poteza..osim onih pobjeda protiv snijesnog celzija (pod scolarijem) i smjesnog reala (pod susterom) ni nije kvalitetno odigrao u evropi..on je po meni vrlo dobar igrac ali nikad nece biti svijetska klasa...Harao je on po serie A, no moram tuzna srca reci serie A je srozana na najnize grane...(inter kao najjaca ekipa ne moze dobiti nikoga u evropi)..a opet ce biti prvak..
Da nastavim s crnogorski cigoem- u italijanskoj ligi ima sada mjesta za sve ...da je ovo liga od prije nekoliko godina Vucko bi mogao sanjati da igra za prvih 11 rome..bio bi igrac neke srednje italijanske ekipe (udinese) ili klupa rome...da ne spominjem neke ostale igrace rome, a ima takvih i u drugim slavnijim italiujanskim klubovima..
Ranieri- njegove ekipe nikad nisu igrale lijepo ali su uvijek bile dobro fizicki spremne i igrale su agresivno sa mnogo trke,sa presingom na loptu..kad sam vido kako smo zgazili fiorentinu (sigurno nasa najbolja partija u zadnjih nekoliko godina),odigrali smo sa stilom,nismo im dali da disu vodili smo 3:0 a napadali smo ih na njihovih 16, mislio sam to je to...Medjutim

..
Ne znam sta se desava

ima i onog sto je @jax spomenuo da je ovu ekipu Ranieri nasljedio i pitanje je ima li tu igraca za ono sto on zeli, pa se onda sjetim meca protiv Viola i onda sam u jos vecoj dilemi

..
Nemamo igre prema napred kad nema Pizara i Totija (to govori koliko smo jadni), niti imamo igraca kad ne postoji ideja u organizaciji, koji moze primiti loptu, biti neki sidras sto je cesto Ranieri koristio kao nacin napada u svim klubovima gdje je radio..Ono nabijanje i centarsutevi u 16 ako me shvacate sta hocu da kazem..
Imam osjecaj da ovi iz uprave mirno sjede sve dok je lazio ispod nas...