Author Topic: Odlasci na utakmice Rome  (Read 6537 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
Re: Put u Rim + ulaznica
« Reply #15 on: November 22, 2009, 03:20:24 PM »
Dva posta? Stvarno nisi svjestan koliko spamate forum, ne samo ovaj topic, ili me prcaš?
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #16 on: November 22, 2009, 03:25:41 PM »
Aj smirite se malo

jebiga fali dosta starijih clanova,neam pojma di su,al ajde normalno pisite,dajte neke prijedloge,pokrenimo forum!

Offline Delvecchio

• Staff
« Reply #17 on: December 01, 2009, 12:13:58 AM »
Skoro sam zaboravio ???

Pa islo je par ljudi s foruma u Veronu prosle sezone na Chievo-Roma,a i neki su isli na Udinese-Roma.

Svi su isli preko asroma slovenia,odite na njihov forum pa se probajte dogovorit.
http://www.asroma-slovenia.com/

Sa tim fašistima... nikad! ;)

ja bi trebao s ovakvim ljudima putovat 11 sati na utakmicu?

Online Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #18 on: December 01, 2009, 03:05:49 PM »
amo maknut politiku s foruma

bitno mi je otic pogledat romu i navijat, bmk ko je komunista,a ko fasista

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #19 on: December 01, 2009, 08:33:38 PM »
Skoro sam zaboravio ???

Pa islo je par ljudi s foruma u Veronu prosle sezone na Chievo-Roma,a i neki su isli na Udinese-Roma.

Svi su isli preko asroma slovenia,odite na njihov forum pa se probajte dogovorit.
http://www.asroma-slovenia.com/

Sa tim fašistima... nikad! ;)

ja bi trebao s ovakvim ljudima putovat 11 sati na utakmicu?

Aj ti meni objasni sta ti mislis da ce budala kao on ic igdje izvan Hrvatske? Mislis da ce se takvi uclanit u udrugu... Ostavio sam mu post samo zato da mozda sam shvati sto je napisao,al eto,nije.

Offline Romamario

« Reply #20 on: March 05, 2010, 11:00:47 AM »
Napisao sam post.. pitao te.. izbrisao si ga.. nisi mi odgovorio?
Pitam te.. to sa budalom se odnosilo na mene?
Boli me ona stvar za Slovence i njihove grupu i šta ja to ne smijem javno reći..
A ti odgovori što sam te pitao

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #21 on: March 05, 2010, 11:30:31 AM »
Pobriso sam post da ne potaknemo svađe opet. Par ljudi s foruma je putovalo sa slovencima i nahvalili su ih,tako da vrijeđanje njihove uvrede nece proc na forumu

Offline TORCA

« Reply #22 on: March 06, 2010, 10:58:20 AM »
ma daj ja koji san proša cilu bivšu jugu sa hajdukom, pa mi nepada govorit takve pizdarije i proša rat. ti si neki mulac sto posto. boli me kurac za njihovu politiku i par extremista, kojih ima svugdi. ljudi idu na utakmice našeg voljenog kluba i lipo su organizirani , i još nas pozivaju da im se pridružimo na putovanjima, a ti tako. ili si glup ili si onaj koji stoiji u prvim redovima tompsona sa u na glavi i ima 13 g. fuck off >:(

Offline Romamario

« Reply #23 on: March 07, 2010, 01:10:47 PM »
ma daj ja koji san proša cilu bivšu jugu sa hajdukom, pa mi nepada govorit takve pizdarije i proša rat. ti si neki mulac sto posto. boli me kurac za njihovu politiku i par extremista, kojih ima svugdi. ljudi idu na utakmice našeg voljenog kluba i lipo su organizirani , i još nas pozivaju da im se pridružimo na putovanjima, a ti tako. ili si glup ili si onaj koji stoiji u prvim redovima tompsona sa u na glavi i ima 13 g. fuck off >:(

A gle njega sad.. kompleksaš iz Splita koji svoje frustracije uzrokovane seljacima oko Splita i par redikula koji su stvorili stereotip o Splitu zbog cijela Hrvatska misli da je to grad pun debila i da su svi oni glasački listići Sanadera i slušatelji Thomsona meni govori da sam ja mulac ...
Ako mi treba Slovenija i Slovenci da gledam Romu.. onda sam stvarno papak.. kao i pola vas tu na ovom forumu... koji baj d vej već godinu dana pišu o tome.. kako Totti usporava Romu i neke slične gluposti...  e pa dragi moji Hrvati... Boli me đon šta vi mislite! ( ne odnosi na one koji se ne vide u ovoj zadnjoj rečenici)... i sretno vam bilo!

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #24 on: March 07, 2010, 02:00:12 PM »
evo ja sam slušatelj thompsona i kažem da si mulac...
mene boli ona stvar s kim ja idem..a za romu bi išao i sa najvećim neprijateljima jer za romu bi sve dao..
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #25 on: March 07, 2010, 05:06:32 PM »

A gle njega sad.. kompleksaš iz Splita koji svoje frustracije uzrokovane seljacima oko Splita i par redikula koji su stvorili stereotip o Splitu zbog cijela Hrvatska misli da je to grad pun debila i da su svi oni glasački listići Sanadera i slušatelji Thomsona meni govori da sam ja mulac ...
Ako mi treba Slovenija i Slovenci da gledam Romu.. onda sam stvarno papak.. kao i pola vas tu na ovom forumu... koji baj d vej već godinu dana pišu o tome.. kako Totti usporava Romu i neke slične gluposti...  e pa dragi moji Hrvati... Boli me đon šta vi mislite! ( ne odnosi na one koji se ne vide u ovoj zadnjoj rečenici)... i sretno vam bilo!

Dobro, momak, koji ti je kurac? Hajde si pročitaj post ponovno. Kakve to ne suvislosti pišeš?
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline Romamario

« Reply #26 on: March 07, 2010, 06:04:09 PM »
evo ja sam slušatelj thompsona i kažem da si mulac...
mene boli ona stvar s kim ja idem..a za romu bi išao i sa najvećim neprijateljima jer za romu bi sve dao..

Nije potrebno komentirati...

Offline Romamario

« Reply #27 on: March 07, 2010, 06:06:36 PM »

Dobro, momak, koji ti je kurac? Hajde si pročitaj post ponovno. Kakve to ne suvislosti pišeš?

Znam točno o čemu pišem.. a ti podvuci što ti je nesuvislo.. pa ti nacrtam..
Šta ste se nabrijali papci, ko BBB u tramvaju svi na jednog
« Last Edit: March 07, 2010, 06:25:49 PM by Jax »

Offline Gigi

• Global Moderator
    • Email
« Reply #28 on: March 08, 2010, 10:40:30 AM »

Ti sam sebe napadaš ili?
Onora i colori, ricorda il passato, gloria a Roma, impero mai tramontato

Offline Romamario

« Reply #29 on: March 08, 2010, 01:43:33 PM »

Ti sam sebe napadaš ili?

Ja pola vas ne kužim.. vi ne kužite mene... ima li smisla?
Ali ima ovdje ok ljudi koji kuže nogomet.. pa ću se ipak vratiti...