0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Jax on October 27, 2009, 07:09:07 AMSkoro sam zaboravio Pa islo je par ljudi s foruma u Veronu prosle sezone na Chievo-Roma,a i neki su isli na Udinese-Roma.Svi su isli preko asroma slovenia,odite na njihov forum pa se probajte dogovorit.http://www.asroma-slovenia.com/Sa tim fašistima... nikad!
Skoro sam zaboravio Pa islo je par ljudi s foruma u Veronu prosle sezone na Chievo-Roma,a i neki su isli na Udinese-Roma.Svi su isli preko asroma slovenia,odite na njihov forum pa se probajte dogovorit.http://www.asroma-slovenia.com/
Quote from: Romamario on October 27, 2009, 10:34:11 AMQuote from: Jax on October 27, 2009, 07:09:07 AMSkoro sam zaboravio Pa islo je par ljudi s foruma u Veronu prosle sezone na Chievo-Roma,a i neki su isli na Udinese-Roma.Svi su isli preko asroma slovenia,odite na njihov forum pa se probajte dogovorit.http://www.asroma-slovenia.com/Sa tim fašistima... nikad! ja bi trebao s ovakvim ljudima putovat 11 sati na utakmicu?
ma daj ja koji san proša cilu bivšu jugu sa hajdukom, pa mi nepada govorit takve pizdarije i proša rat. ti si neki mulac sto posto. boli me kurac za njihovu politiku i par extremista, kojih ima svugdi. ljudi idu na utakmice našeg voljenog kluba i lipo su organizirani , i još nas pozivaju da im se pridružimo na putovanjima, a ti tako. ili si glup ili si onaj koji stoiji u prvim redovima tompsona sa u na glavi i ima 13 g. fuck off
Quote from: TORCA on March 06, 2010, 10:58:20 AMma daj ja koji san proša cilu bivšu jugu sa hajdukom, pa mi nepada govorit takve pizdarije i proša rat. ti si neki mulac sto posto. boli me kurac za njihovu politiku i par extremista, kojih ima svugdi. ljudi idu na utakmice našeg voljenog kluba i lipo su organizirani , i još nas pozivaju da im se pridružimo na putovanjima, a ti tako. ili si glup ili si onaj koji stoiji u prvim redovima tompsona sa u na glavi i ima 13 g. fuck off A gle njega sad.. kompleksaš iz Splita koji svoje frustracije uzrokovane seljacima oko Splita i par redikula koji su stvorili stereotip o Splitu zbog cijela Hrvatska misli da je to grad pun debila i da su svi oni glasački listići Sanadera i slušatelji Thomsona meni govori da sam ja mulac ...Ako mi treba Slovenija i Slovenci da gledam Romu.. onda sam stvarno papak.. kao i pola vas tu na ovom forumu... koji baj d vej već godinu dana pišu o tome.. kako Totti usporava Romu i neke slične gluposti... e pa dragi moji Hrvati... Boli me đon šta vi mislite! ( ne odnosi na one koji se ne vide u ovoj zadnjoj rečenici)... i sretno vam bilo!
evo ja sam slušatelj thompsona i kažem da si mulac...mene boli ona stvar s kim ja idem..a za romu bi išao i sa najvećim neprijateljima jer za romu bi sve dao..
Quote from: Romamario on March 07, 2010, 01:10:47 PMQuote from: TORCA on March 06, 2010, 10:58:20 AMma daj ja koji san proša cilu bivšu jugu sa hajdukom, pa mi nepada govorit takve pizdarije i proša rat. ti si neki mulac sto posto. boli me kurac za njihovu politiku i par extremista, kojih ima svugdi. ljudi idu na utakmice našeg voljenog kluba i lipo su organizirani , i još nas pozivaju da im se pridružimo na putovanjima, a ti tako. ili si glup ili si onaj koji stoiji u prvim redovima tompsona sa u na glavi i ima 13 g. fuck off A gle njega sad.. kompleksaš iz Splita koji svoje frustracije uzrokovane seljacima oko Splita i par redikula koji su stvorili stereotip o Splitu zbog cijela Hrvatska misli da je to grad pun debila i da su svi oni glasački listići Sanadera i slušatelji Thomsona meni govori da sam ja mulac ...Ako mi treba Slovenija i Slovenci da gledam Romu.. onda sam stvarno papak.. kao i pola vas tu na ovom forumu... koji baj d vej već godinu dana pišu o tome.. kako Totti usporava Romu i neke slične gluposti... e pa dragi moji Hrvati... Boli me đon šta vi mislite! ( ne odnosi na one koji se ne vide u ovoj zadnjoj rečenici)... i sretno vam bilo!Dobro, momak, koji ti je kurac? Hajde si pročitaj post ponovno. Kakve to ne suvislosti pišeš?
Šta ste se nabrijali papci, ko BBB u tramvaju svi na jednog
Quote from: Romamario on March 07, 2010, 06:06:36 PMŠta ste se nabrijali papci, ko BBB u tramvaju svi na jednogTi sam sebe napadaš ili?