Author Topic: Dresovi narudzba  (Read 5167 times)

Romanista and 1 Guest are viewing this topic.

Online Bojan

Re: Dresovi narudzba
« Reply #135 on: February 07, 2012, 04:37:06 PM »
Namjeravao sam preko Roma Store.

Offline DiFuturo16

• Email
« Reply #136 on: February 07, 2012, 04:52:40 PM »
kolika je cijena s dostavom

Offline Panucci

• Roberto Rulli
« Reply #137 on: February 07, 2012, 05:01:34 PM »
Da ne otvaram novu temu, napisat ću ovdje što me muči. Htio bi kupiti dres Rome ali je problem što moram "napamet" odrediti veličinu. Ne bi volio da mi dres bude skroz uz tijelo a niti da mi bude prevelik.
Visine sam 181cm i težak 81kg. Koji bi po vama trebao naručiti?

Ja sam visok oko 184cm i imam jedva mozda 70kg :xD: i imam kappin dres (jest da je sezona 2002-03) a velicina mi je XL, tako da najvjerovatnije i tebi odgovara XL...
ASR 1927

Online Bojan

« Reply #138 on: February 07, 2012, 05:23:24 PM »
Ja ću ga samo bolje popuniti  :D

Cijena bez dostave, carine i ostalih nameta je 91€. Najradije bi da mi ga netko uzme kada ide u Rim jer bi me naručivanjem mogao bez problema u konačnici koštati i 150€ što je previše za dres.

Bilo bi odlično kada bi se mogli organizirati pa da naručimo preko Kappine stranice ove iz prethodnih sezona.

Offline Panucci

• Roberto Rulli
« Reply #139 on: February 07, 2012, 05:30:06 PM »
"Jeftinija" dostava je 20 eura, a ima i brza od 35 eura, da ti na ovo sve niko i ne naplati carinu previse je 110 eura za dres. Najbolje ti/vam je je preko te kappine stranice, samo se odlucite brzo jer ne pise do kada traje snizenje i ako mozete preko tih slovenaca, vi platite a da posaljete nekom od njih na kucnu adresu, kako bi dalje preuzeli to stvar vasega dogovora :spoko_roma:
ASR 1927

Online Bojan

« Reply #140 on: February 07, 2012, 05:39:42 PM »
Ja na žalost ne poznajem te Slovence niti imam karticu kojom bi mogao plaćati preko interneta. Poslao bi novce organizatoru a dres preuzeo bez problema jer mi je firma u Zagrebu.

I ovih 90€ je previše za dres a kamoli sa davanjima.

Online Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #141 on: February 07, 2012, 06:32:23 PM »
a gledaj, sigurno ce netko od nas ic u rim do kraja sezone. ako ti ide netko iz splita(ti si iz splita,jel?) to bi bilo odlicno.

Offline DiFuturo16

• Email
« Reply #142 on: February 07, 2012, 06:54:20 PM »
romanista ocemo mi i kako bi mogli uzet po dres od ovih u kappastoreu, ja san vec stavio da bi uzeo onog od tottija, ili cak crno narancasti ako ima moj broj, ipak mi je jednostavnije dat 30-40 eura nego 100 :)

Online Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #143 on: February 07, 2012, 06:59:56 PM »
dresovi su ultra jefitni i bio bi grijeh ne uzet ih,ali je stvar sto sad moram cuvat svaki euro ako cemo ic u rim na 5 dana,a platit 50ak eura mi puno znaci u tom slucaju, inace bih odavno uzeo. ustvari, ne znam kako bi ih uzeo :)

kazem,planirao sam jos ovog ljeta,ali nisam imao nikog u EU,doduse, nemam ni dalje

Online JD

« Reply #144 on: February 07, 2012, 10:29:31 PM »
Da ne otvaram novu temu, napisat ću ovdje što me muči. Htio bi kupiti dres Rome ali je problem što moram "napamet" odrediti veličinu. Ne bi volio da mi dres bude skroz uz tijelo a niti da mi bude prevelik.
Visine sam 181cm i težak 81kg. Koji bi po vama trebao naručiti?

Ja sam visok oko 184cm i imam jedva mozda 70kg :xD: i imam kappin dres (jest da je sezona 2002-03) a velicina mi je XL, tako da najvjerovatnije i tebi odgovara XL...

nisu bas tad dresovi bili od istog materijala kao ovi najnoviji

ja sam visok oko 183 i nekih 75kg i imam dresove od prosle i ove sezone XL i poprilicno su pripijeni uz tijelo, to su ovi novi slim-fit dresovi tako nesto ih ljudi zovu pa eto...

ko zeli malo siri dres mislim da bi xxl ipak bio bolji izbor

Online Bojan

« Reply #145 on: Today at 09:06:54 AM »
Pripijeni dresovi su prisutni još od sezone kada je osvojen scudetto. Diadorini su bili manje pripijeni ali su Kappini svi u tom stilu.

Našao sam i da Totti i De Rossi nose XL a oni su otprilike moje visine i težine tako da sumljam da će biti problema. Iz Roma store su mi također odgovorili da je za mene XL.

Online AvladoS

• ...As Roma per sempre...
« Reply #146 on: Today at 12:52:03 PM »
zna li itko jeli moguće doći (i kako) do šablona grba kluba??

Online francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #147 on: Today at 07:43:22 PM »
ma ljudi moji jebem ja mater kappi.. napravim si paypal i sve .. naručim teti za nizozemsku i kad hoću naručiti izbaci mi kako nemogu platiti ja iz hrvatske njima u italiju i da pošalju teti.. jebem ti nizozemski paypal. drugo imate super ebay original shopove za puno manjom dostavom i zajebancijom o eu .. npr ja sam si bezicirao trenerku rome za nevjerovatih 39 eura .. (ostala samo xl veličina i to 2 komada) lik se kune da je original romin product  i do hrvatske treba 4-7 radnih dana.. dostava 14  eura. dakle za cca 50-ak eura mi dođe original trenerka iz italije..

još jednom jebem mamu kappi.  >:(
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO