Author Topic: No Totti No party!  (Read 732 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Romamario

No Totti No party!
« on: October 21, 2009, 11:35:33 AM »
Toliko puta sam se uvjerio u to,nikad posumnjao... Uvijek se vidi njegova extra klasa na terenu i vidi se da je usamljen,npr Vučinić je odličan igrač ali igrač kojeg treba ponekad predugo čekati...
Baptista ima kvalitete,ali daleko od vrhunskog igrača,De Rossi pomalo postaje najbolje defezivni vezni na svijetu.. bio bi već odavno da nije kraj njega prosječni Pizzaro i Perrotta,te ispod prosječni Taddei koji je vrhunski majstor sa loptom,ali njegovo vrijeme je prošlo..
Uglavnom mislim da ovo sa koljenom postaje preozbiljno za nastavak njegove karijere,što znači..
nahebali smo!

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
Re: No Totti No party!
« Reply #1 on: October 21, 2009, 12:52:08 PM »
Definitivno je ekstra klasa, to nema nikakve sumnje. On JE Roma.
Ne bih htio da se moje riječi protumače drugačije, no napomenuo sam u jednom starijem topicu da bi mu polako trebali tražiti zamjenu.
Ne zato jer sumnjam u njegovu kvalitetu, ali godine su tu, sve češće ozljede(a vidite kakvi smo kad ne igra).
Pod zamjenu aludiram na nekoga tko ga može približno zamjeniti(nitko kao Totti), odnosno barem nekoliko igrača(tu je opet financijsko pitanje).

Kao što je Romamario napomenuo, izuzev nekolicine, hrpa prosječnih igrača.
Ne bih htio biti skeptik, ali što da se osim Tottija ozljedi i De Rossi? Kakav smo tada prosjek, ako sada čučimo oko devetog ili desetog mjesta?

Dao Bog da Totti igra do 40. u odgovarajućoj formi, ali pustimo želje.
Umjesto da se Rosella bori(pravedno) sa sudačkom organizacijom u Italiji, trebala bi malo pogledati gdje se nalazi klub koji bi objektivno trebao biti u samom vrhu talijanskog nogometa.
Jebemu, Basel radi budale od nas...

Sorry, znam da sam malo zbrisao s teme, ali više-manje nam se danas ovo događa sa Tottijem u momčadi, što će biti bez?
I spent most of my money on birds, booze and fast cars.
The rest I just squandered...

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #2 on: October 21, 2009, 05:45:25 PM »
Slazem se,ali nema se love,zato nam je to 4. mjesto ove sezone prioritet,neka gubimo od Basela i slicnih ekipa,sve samo da osvojimo to 4. mjesto jer svi znamo koliko ce nam to love donjet i novih pojacanja. Ako ponovimo proslu sezonu,nece biti dobro, ali najebali smo ako se ne kvalificiramo ni u Euroligu

No Totti,no LP  :icon_ok:

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
« Reply #3 on: October 21, 2009, 09:48:06 PM »
Slazem se,ali nema se love,zato nam je to 4. mjesto ove sezone prioritet,neka gubimo od Basela i slicnih ekipa,sve samo da osvojimo to 4. mjesto jer svi znamo koliko ce nam to love donjet i novih pojacanja. Ako ponovimo proslu sezonu,nece biti dobro, ali najebali smo ako se ne kvalificiramo ni u Euroligu

No Totti,no LP  :icon_ok:

Nisam 100% siguran, ali čini mi se da je Serie A pao koeficijent te da sad moramo među prva 3 biti.
Ponavljam da ne želim zvučati kao pesimist, ali sa povremenim bljeskovima kao protiv Fiorentine, nemamo šanse ni za šesto...

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #4 on: October 23, 2009, 12:27:15 PM »
Krivo govoris,to se bundesligasi nadaju,ali Bundesliga nece u iducih par godina SIGURNO prestici Serie A,a priblizili su nam se upravo zbog Calciopolija i ostalih sranja koja su se događala u Serie A.
Sad se Serie A stabilizira,a BL mora pazit da ih francuzi ne prestignu

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #5 on: October 23, 2009, 09:31:57 PM »
pa najviše..problema ima s doktorima...ja sam uvjeren da oni imaju prste u čestim ozlijedama...nije moguće da samo ozlijeđuje koljeno....znači da treba napraviti detaljnu analizu..a ne treba odmor treba ovo..operacija i kvit...možda se nešto odlomilo..jbt..AL NEMA BEDA..TOTTI UNTIL 38...jebem ga ja ak ne bude tako...
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline ForzaRoma

• Romolo
  • Global Moderator
« Reply #6 on: October 24, 2009, 12:26:34 AM »
Jučer je Totti bio na pregledu(koljeno) i sve je prošlo ok.

Izjava pred novinarima;

Kako si?
"dobro, sad idem trenirat na Trigoriu"

Jel riskiraš operaciju?
"nisam to nikad rekao,to ste rekli vi"

Kad se vračaš?
"ne znam..prvo ću trenirati, pa ćemo onda vidjeti"

Offline Romamario

« Reply #7 on: October 26, 2009, 10:43:28 AM »
Toliko puta sam se uvjerio u to,nikad posumnjao... Uvijek se vidi njegova extra klasa na terenu i vidi se da je usamljen,npr Vučinić je odličan igrač ali igrač kojeg treba ponekad predugo čekati...
Baptista ima kvalitete,ali daleko od vrhunskog igrača,De Rossi pomalo postaje najbolje defezivni vezni na svijetu.. bio bi već odavno da nije kraj njega prosječni Pizzaro i Perrotta,te ispod prosječni Taddei koji je vrhunski majstor sa loptom,ali njegovo vrijeme je prošlo..
Uglavnom mislim da ovo sa koljenom postaje preozbiljno za nastavak njegove karijere,što znači..
nahebali smo!
Moliti Boga da Vučinić zabije par vrhunskih golova do siječnja i prodati ga,Taddeija obavezno prodati bar za 500000eura Sieni,Pizzara držati na klupi,Perrottu ubaciti kad Pizzaro ne bude mogao... De Rossiju još podebljati ugovor-nekako ga zadržati. Cassetija pustiti - free!!
Riise još malo učiti kombinatorici,Mexesa da počne razmišlati o nogometu,Juana predati normalnim doktorima pa da igra 3 tekme zaredom,Meneza,Cicinha i Gubertija udarati po glavi i tjerati na učenje o taktici i organizaciji u igri,inače vrhunski znalci! Doni.. je ok,al nije Cesar.
Dakle ostaviti klub na mladim ovu sezonu,još jedna je propala.. i uštedit neki novac za 2010/2011

Offline Mesihovina

• Email
« Reply #8 on: October 26, 2009, 03:03:41 PM »
slažem se da kad nema Totti-a igramo kriminalno, ali nogomet nije nikakva filozofija Ranieri igračima treba postaviti određene ciljeve bez velikih driblinga i dugih lopti i oni se toga moraju držat a ako nisu naučili precizno dodavat od noge do noge u kadetima i juniorima nek sve ide k vragu i Mexesu treba pojasnit da ne radi glupe faulove i radi Doniju  probleme
 :popgialros_sciarpata: :popgialros_sciarpata:

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #9 on: October 26, 2009, 06:21:01 PM »
Sve to treba, a oce li?

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
« Reply #10 on: October 26, 2009, 10:03:47 PM »
Da se nadovežem na naslov ovog posta, čini mi se da partijanja neće biti još neko vrijeme, naravno...

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/10/26/1585327/roma-captain-francesco-totti-set-to-have-arthroscopy-report

« Last Edit: October 26, 2009, 10:06:39 PM by el_rey »

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #11 on: October 26, 2009, 10:42:58 PM »
Da se nadovežem na naslov ovog posta, čini mi se da partijanja neće biti još neko vrijeme, naravno...

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/10/26/1585327/roma-captain-francesco-totti-set-to-have-arthroscopy-report

Ma normalno...
I sigurno ce mu dobro sanirat ozljedu pa se nece ozlijedit nakon 2 utakmice :rolleyes:

Offline Romamario

« Reply #12 on: October 27, 2009, 02:04:52 PM »

Izgleda da hoće.. navodno će se brzo oporaviti

Offline Mesihovina

• Email
« Reply #13 on: November 02, 2009, 09:20:23 PM »
Sve to treba, a oce li?

Tebali bi pod hitno ako ne čeka nas borba za osnak u ligi a ne za ligu prvaka

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #14 on: November 02, 2009, 09:57:05 PM »
Sve to treba, a oce li?

Tebali bi pod hitno ako ne čeka nas borba za osnak u ligi a ne za ligu prvaka

Da ispadnu u Serie B valjda bi skuzili sta rade Romi i pustili je sposobnim ljudima :rolleyes: