Author Topic: Fulham - Roma  (Read 598 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Romamario

Fulham - Roma
« on: October 21, 2009, 11:20:03 AM »
Pozdrav svima.. ova me utakmica nevjerojatno zanima.. dakle otprilike Premier L. vs Serie A

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
Re: Fulham - Roma
« Reply #1 on: October 21, 2009, 05:15:19 PM »
Serie A je ove sezone izgubila i zadnje bitke sa engleskom i španjolskom ligom odlaskom najboljih igrača - Ibra, Kaka te sada među najboljim igračima svijeta na, čini mi se, prvih 20. nema nikoga iz serie a. Nemojte me krivo shvatiti, meni je talijanska liga daleko najdraža i ne cijenim ligu samo po igračima.

Oprostite zbog gadnog off topica, nadam se da Roma ima snage za izvući pobjedu.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #2 on: October 21, 2009, 05:48:07 PM »
Diego,Totti,Del Piero,Pirlo,Buffon,Chiellini,Filipe Melo,Mutu,Gilardino,Di Natale,Hamsik,Eto'o,Chivu,Julio Cesar,Maicon,Sneijder.....

Zar niti jedan od tih igraca nije među top 20 igraca svijeta?

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #3 on: October 21, 2009, 09:34:19 PM »
Ma sjećam se neke liste od nedavno. U mojoj listi bi ih se vjerojatno našlo par.
Ali, od kuda si ti iskopao neke od ovih? Tebi su Melo, Chiellini, Gila, Di Natale, Hamsik u prvih 20? Ajd napravi temu pa ćemo tamo raspravljat.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
« Reply #4 on: October 22, 2009, 11:55:27 AM »
Pozdrav svima.. ova me utakmica nevjerojatno zanima.. dakle otprilike Premier L. vs Serie A

Nisam baš hodajuća statistika, ali koliko se sjećam engleski klubovi nas nisu mazili...
Zaboravimo li onaj debakl protiv ManU, sjećam se kada smo od sasvim socijalnog Boroa u kupu UEFE izgubili. Nije neki strašan rezultat bio, ali je Boro bio loš.
Ima još ona pripremna tekma protiv Tottenhama kad su nas uneredili sa 5:0.

To je sve čega se sjećam, ali mislim da je vrijeme za neke promjene u tradiciji.
Na goal.com-u sam vidio da Baptista govori da se polako približava optimalnoj formi, Menez grize, želi više minutaže.
Sve u svemu, dobra najava - igrači znaju da će se samo radom izvući i to je to.

Logično je da je Premier kvalitetniji od Serie A, ali bilo bi vrijeme da prorade Romini znalci.
Odnosno, da Menez pokaže seriju tih driblinga zbog kojih je i doveden, da Baptista počne igrati kao da se zaista i trudi i sl.
Možda najvažnije, Vučinić na razini prethodnih godina.

Nećemo remi, hoćemo pobjedu!

:flag:
I spent most of my money on birds, booze and fast cars.
The rest I just squandered...

Online AvladoS

• ...As Roma per sempre...
« Reply #5 on: October 22, 2009, 02:41:35 PM »
evo da i ja nakon dugo vremena nešto napišem...:)))).....mislim da imamo dobre šanse večeras, iako nema tottija...koliko se već dugo igra bez njega mislim da se polako i stabiliziramo.....to mi se sviđa, da se naviknemo igrat bez njega...jer sigurno da će izostajati pola sezonskih utakmica....a kad se oporavi onda uz njegovu genijalnost možemo dobiti svakoga..... što se tiče utakmice najviše me "nafurava" menez...čini se da je napokon proradio, sad samo treba pomoć vučinića i baptiste, koji je i sam najavio da je spreman za večeras......doni se vratio, cicinho na dobrom putu, juan, baptista i vučinić također...sve u svemu očekujem pobjedu.....nakon nedjeljne krađe kod milana morat će nam se vratit....oprostite na duljini posta al evo kako dugo nisam bio tu opet me pukla ludost za romom...:))))))     :romaflag: :romaflag: :romaflag: :romaflag: :romaflag: :magica: :magica: :popgialros_sciarpata: :popgialros_sciarpata: :popgialros_sciarpata:

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
« Reply #6 on: October 23, 2009, 08:48:59 AM »
Je li netko gledao tekmu..?
I spent most of my money on birds, booze and fast cars.
The rest I just squandered...

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #7 on: October 23, 2009, 12:29:00 PM »
Ja nisam.
Trenutacno je glavni problem foruma taj sta ljudi ne znaju da smo se vratili iako sam svima poslao mail.Ima nas maksimalno 5 aktivnih

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #8 on: October 23, 2009, 12:43:27 PM »
Nisam gledao tekmu..

Vidio sam gol Andreolia i promaseni penal Meneza...

Je li neko gledao tekmu?

Inace ne znam sta bih rekao,osim da mi je drago sto je forum opet tu...

Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline Vlado_ASR

« Reply #9 on: October 23, 2009, 01:20:22 PM »
Nisam ni ja gledao tekmu, ali evo citajuci danas na ovim portalima cini se da smo igrali bolje sinoc (u udarcima 19-11 za nas), ali ipak na kraju jedva 1-1.

Ne znam sta reci za ovu sezonu, pesimistican sam, ne ocekujem da cemo nesto posebno napravit.
Mislio sam kad vec ne mozemo nesto ozbiljno napravit u Serie-A, da mozemo nesto probat u ovoj Europskoj ligi, a evo upitno je da li cemo uopce proci ovu grupu.  :(

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #10 on: October 23, 2009, 05:41:34 PM »
Ja nisam.
Trenutacno je glavni problem foruma taj sta ljudi ne znaju da smo se vratili iako sam svima poslao mail.Ima nas maksimalno 5 aktivnih

Evo mene nazad...

Sto se tice Fulhama, nisam nezadovoljan :)

Offline ForzaRoma

• Romolo
  • Global Moderator
« Reply #11 on: October 23, 2009, 11:43:17 PM »
Ja sam gledao i mogu reći da smo odigrali jako loše 1 poluvrijeme..oni su odmah započeli vrlo agresivno i došli do vodstva zasluženo... u 2-om poluvremenu smo bili bolji,ali nismo bili konkretni prema naprijed...no na kraju smo ipak uspijeli zasluženo zabit za 1:1, zahvaljujući Andreolliu(lijep gol :<3:)
ne znam jel to Ranierova sreća il šta, ali već smo u dosta utakmica isčupali bodove u zadnjim minutama što je vrlo pozitivno.
...osjetilo se da nam fali Totti,ali opet ne može nam to biti isprika...nadam se da će Vučinić uskoro proradit..što prije to bolje...menez je odigrao dosta dobro, samo šteta što je fulo penal...jučer se vidio onaj stari Mexes...Doni je odigrao dosta dobro. imao je par dobrih intervencija,ali je i krivac za primljeni gol (nije dobro izašao-njegova lošija karakt.kao i  penali)..Brighi je bio dosta loš kao i Taddei...a ni De Rossi nije baš blisto...

Sve u svemu najbitnije je da smo uspijeli isčupat taj zlatni bod, kad već nismo mogli 3...

Ja sam optimista...možemo još biti i prvi na tablici..očekuju nas još tri tekme od kojih dvije doma(Fulham,Basel) i CSKA Sofia u gostima..
« Last Edit: October 23, 2009, 11:46:56 PM by ForzaRoma »

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #12 on: October 24, 2009, 09:07:47 AM »
Fulham bi morali dobit na Olimpicu, prtotiv CSKA takodjer ocekujem pobjedu, a ne vjerujem da ce ni protiv Basela jos jednom kiksat

Offline ForzaRoma

• Romolo
  • Global Moderator