samo malo. zbog čega odjednom takvi napadi?
zbog poraza od jedne od trenutno najmoćnije momčadi u Europi? i to zbog poraza bez nekolicine jako važnih igrača? ne razumijem stvarno. ili se ljutite zbog "nesretnog poraza" protiv Genoe- koja spada u sami vrh talijanskog nogometa?
moramo shvatiti da Roma više ne spada, zbog brojnih razloga, u sam vrh talijanskog nogometa.
bar ne s ovakvom ekipom izrešetanom stalnim ozlijedama i brojnim problemima.
znam da nisu neko brojilo,ali pogledajte utakmice protiv jednog Genta- inače uglednog belgijskog kluba i protiv Košica koje također nisu tako bezazlene? utrpat 10 komada nije lako nikome,a kamoli europskim klubovima. a Gent i Košice to jesu.
Poslije tih utakmica su stizali hvalospjevi na račun igre,spominjala se moćna Roma koja ce pokorit Europu i tako dalje. Svi su počeli vjerovat da tu nečeg ima. A onda ova dva poraza i odma se počinje "mrzit" Roma.
svi vi "mrzitelji" pogledajte malo u kakvim uvjetima igraju igrači Intera,s kakvim novcem raspolaže jedan Juventus i kakvu klupu ima jedna Barcelona. I onda cete shvatit ,nadam se,da Roma ne spada u vrh. nažalost ne.
a igrače pustite na miru. kao da jedan Tonetto nebi htio odigrati kao Maicon? i on je kriv šta ga trener stavlja i uvodi,jel? e pa nije. i on daje svoj maksimum,a to šta mi nemam adekvatne zamjene za njega,to je problem uprave. a nikako Spalettia ili igrača.
Pogledajte Tottia,De Rossia i ostale momke kako se vesele nakon svakog postignutog gola i onda mi recite da su plaćenici.
Leeds United,Newcastle,Juventus. sve su to,pogledajmo realno, veći klubovi od Rome. pa su upali u puno veće probleme nego mi. a mi kukamo zbog dva početna poraza.
igrači daju svoj maksimum,Spaletti zeli samo najbolje i baš se pitam koji bi to "genijalac" sa ovakvom izrešetanom i nimalo pojačanom Romom uspio biti prvi u jakoj Serie A.
GRANDE ROMA