Author Topic: A.S. Roma - F.C. Juventus 1:3  (Read 1044 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
Re: A.S. Roma - F.C. Juventus
« Reply #15 on: August 30, 2009, 05:39:32 PM »
ovo je jadno...rosella gubi se iz kluba....gubi...jebem tebe i tvoju psihu
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #16 on: August 30, 2009, 05:48:03 PM »
gotovo sranje

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #17 on: August 30, 2009, 05:53:07 PM »
Jebem vam boga vama i vašoj igri!!!!!!!!!!  :bat_roma: Pa bolje moja ekipa igra nego vi majku vam jeben!!!! Bolje da izgubite u 999999 minuti kradjom suca nego ovakvom igrom!!!! Svi iz kluba mamu van usranu!!!!! Bolje da vas neki retardirani rus kupi pa da vam imena pišu na ćirilici nego ovako. Sramoto kluba i Italije!!!

Offline spalletti

« Reply #18 on: August 30, 2009, 05:53:42 PM »
Nije za komentirat, očito je da se ovako dalje ne može. Bez love ne ide....... :cursing:

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #19 on: August 30, 2009, 05:55:52 PM »
ROSEELLAAAAA VATTENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
AUFIDERZEEEENNNN
PAPAPAPAPA GUBII SEEEEE

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #20 on: August 30, 2009, 05:56:23 PM »
kolko sam bio tužan sad se smijem glupači koja jebe sve....mamu ti ja jebem....pa pogledajte kojim kretenima dajemo plaće....ko se tu zalaže za grb...ko...svi se šetaju..menez odigro 2 tekme (protiv košica hehehhehe) i.....sad se umislio ...svaka čast mexesu...koji je kolko tolko krpao obranu...al perrotta cassetti menez pizzaro...tonnetto...romanisti moji 10 mjesto AMEN

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #21 on: August 30, 2009, 05:56:38 PM »
Romina realnost, nažalost.

Bravo za Juventus, već prvi derbi riješile su im kupovine Diego i Melo. Kapa do poda.

Tek dva kola, a već -3 za Milanom, -4 za Interom i -6 za Juventusom.

Rosella Sensi BLA BLA BLA.

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #22 on: August 30, 2009, 07:21:09 PM »
Ovo je za cirkusa..jad i cemer ..

Pa koja sramota ljudi moji, ne rezultatska, vec po igri koja ne postoji..ne postoji 2 godine..

Dodjem da gledam, kontam igrat ce cerci ili guberti neke nove snage,nesto novo od rome, kad ono imam sta i vidjeti, razocarenje... tadei,perota,pizaro u veznom redu, vezni red koji ne postoji ,dokazano vec u prosloj sezoni..

Sta je htio Spale da iskljuci diega ? e, jest ga i iskljucio vala nema sta...

Vidim na poluvremenu Spale zove nekog....rekoh napokon prava izmjena na vrijeme,nema nas nigdje ocekujem nekog naseg koji ce nam donijeti kvalitet prema naprijed (crnogorski cigo,guberti,cerci)..

Kad ono ulazi bek toneto vec vidjeno milion puta...ne mogu da vjerujem.. :rolleyes: :scared:

Razumijem ja, nema se para (zbog cega nema drugi put),ne moze imati igrace koje zeli,ok.

Ali Spale ispao si pickurina velika (tadei,perota,piazro) ti igraju opet zajedno, povlacis poteze kukavicke, i na kraju ne znam kakve igrace da imamo,nek su najgori na svijetu,ali ako ih ne mozes pripremiti da trce citavu utakmicu, ti nisi ni za sta..

Nasi ne mogu da trce ni sat vremena, ma to je smijesno gledati, pa se ja pitam ako mu igraci 2,3 sezone ne mogu trcati,fizicki ne ispunjavaju zahtjeve moderne igre, pitam se dal li Spale razumije sta je problem ove ekipe? Je li on normalan ? Koga to on zajebava?

Ova Roma je postala prava seljacka ekipa...Krenuvsi od nemoci koju ispaljavase danas mesarenjem juventusovih igraca, pa do samih igraca,pa do trenera ,pa do uprave,pa do rosele,pa do na kraju navijaca koji ne postoje nekoliko sezona koji su razjedinjeni,pravi seljacki klub...

Amatersko Seljacki Romanisti= ASR

Ne mogu vise,toliko sam nervozan i sjeban, terbat ce mi jedno 2 dana da dodjem sebi,tada cu opsirnije napisati..odoh se sad iskaliti na curi...

Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
« Reply #23 on: August 30, 2009, 07:46:32 PM »
Jednostavno grozno.
Nisam bio pri internetu, no pročitavši vaše komentare možda mi je i drago jer bih ispizdio.
Glave su još vjerojatno vruće pa neću previše komentirati(kad nisam ni gledao tekmu), ali samo mi Rosellina izjava od prije koji tjedan govori sve: "Roma će biti aktivna na tržištu, dovest ćemo još kojeg igrača, ALI ako ne dovedemo i to će biti OK." Ukoliko se dobro sjećam, tako je nekako "zvučalo."
Ne želi prodati klub, to stoji, voli klub blabla, ali nemoj onda kenjati i pričati o nekakvim dostignućima kluba ove sezone. Nego jednostavno reci da smo u dugovima, nema se para i da će letvica narednih par sezona biti postavljena malo/puno niže.
Nisam očekivao pobjedu protiv jakog Juvea, ali ako kažete da se nitko nije skoro kretao po terenu, pa jebemu onda...
Ako imamo prosječne igrače i to stoji, ali kakve su pripreme odrađene ako se braniči šetaju?

Da ne duljim - i da padne u Serie B, svi ćemo i dalje navijati za vučicu, no moramo priznati da je nažalost ASR danas(izuzev nekolicine igrača), momčad sa sasvim prosječnim igračima, koja nema poštenu klupu, momčad koja je prije par sezone igrala igru kratkih paseva(nešto poput Barce, ali ne tako dobro) poput malog nogometa - danas igra smiješno.
Protiv Genoe je to bilo nekakvo napucavanje, nekakve duge lopte i sl.

Nadam se da griješim, no ove sezone ćemo biti sretni ako uopće se kvalificiramo u Europsku Ligu dogodine.
Ali glave gore, prolazili smo slične situacije, valjda ćemo i ovo prebroditi.

Ipak se ovo pretvorilo u poduže izlaganje, ali moram još jednu stvar napisati. Totti je kralj, ali sa ovako sirotom vezom, možda bi bilo najbolje ga povući na mjesto ofenzivnog veznog, jer je jedini koji zna nešto s tom loptom, a proigravanja su mu i danas u top klasi.
 :totti:
I spent most of my money on birds, booze and fast cars.
The rest I just squandered...

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #24 on: August 30, 2009, 09:31:24 PM »
Nisam bio na internetu par dana, i drago mi je sto nisam gledao utakmicu...
Al opet uzmite u obzir da je nama na golu treci golman, da je prakticki junior u obrani, da fali igraca...
Sto se mene tice, Tottija bi valjalo povuc iza dvije spice a gore crnogorski cigoa i Baptistu/Okaku...
Menez se treba uigrat pa bi trebalo bit nesto od njega, trebala bi krila malo vise pokrivat sredinu, al mi nemamo kvalitetne bekove koji bi pokrili potencijalne rupe, vise stvaraju rupe...
Treba nam jedan bek... Riise nije na razini, Cassetti je vec ostario, da ne govorim o Tonettu... Cicinha nema, a jos juniora nam ne treba u ekipi...
Burdissa i Mexesa za stopere, i pojacat se malo za buducnost... Ako nema novca za neka dobra pojacanja, treba ih kupit sa 17 godina dok su jos dostupni... Govorim o par igraca, ne o vrticu kao kod Arsenala...
Stvarno neke Spaleove odluke nisu razumljive al pustite covjeka da radi... Ako ne napravi nesto uskoro, a u klubu je vec dovoljno dugo da je mogao slozit momcad kakvu je htio, onda ga poslat u kurac i trazit neko novo rjesenje....
Iako ne bi nitko s ovom Romom mogao puno napravit...

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #25 on: August 30, 2009, 11:10:44 PM »
i onda dotična kaže da je roma danas jako dobro igrala...al eto nie bilo sreće...pa ja nmg vjerovat..te da zadnji dan kupovat igrače...e pa kupit ćeš ti mamu svoju...ko je stavio onog cassettija...svaki igrač udaljen od njega dobrih 5 metara..pizarro me opet iznervirao kao i menez perrotta taddei...ja više ne znam razbiju košice i kad se ponadam da je to to...onda doživim ovo...da gledam kako se gospoda šeće po igralištu...sramotno...sramotno je to da je nama sezona već sada skoro pa propala...sramotno je to da nama žena vodi klub......neželim krivit spalea  al brate uvest tonneta na 1-1 je ravno autogolu...po meni je na poluvremenu odma trebao baptistu i mirka..jbt pričali su ovdje da totti koči romu..ma kako je on koči šta bi tek da nema njega...ja bi im na treningu udario samo čuvanje igrača...to nie normalno...melo nosi loptu 50 metara...a oko njega nikoga...koga oni čuvaju snimatelje...navijače koga...julio sergio je dokazao da je bolji od artura..stvarno svaka mu čast...al ovaj burdisso pojačanje....hehe dopustio je melu da se ušeta u gol..ma ne znam šta da pišem šta da kažem..krajnje vrijeme je da se otjeraju neki igrači ... da ode gospođica zbog koje ćemo vrlo vjerovatno ostat bez europe..i da se napokon pokrene taj motor...jer znam da dečki to mogu i žele...FORZA ROMA...

p.s...batigol koji je to junior bio danas...i do kad se menez treba uigravat

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #26 on: August 31, 2009, 11:01:49 AM »
Andreolli nam je vecinu utakmica igrao, a on je prakticki junior...

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #27 on: August 31, 2009, 11:14:50 AM »
kurac junior 23 godine...nemoj jebat...

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #28 on: August 31, 2009, 12:28:05 PM »