Ovo je za cirkusa..jad i cemer ..
Pa koja sramota ljudi moji, ne rezultatska, vec po igri koja ne postoji..ne postoji 2 godine..
Dodjem da gledam, kontam igrat ce cerci ili guberti neke nove snage,nesto novo od rome, kad ono imam sta i vidjeti, razocarenje... tadei,perota,pizaro u veznom redu, vezni red koji ne postoji ,dokazano vec u prosloj sezoni..
Sta je htio Spale da iskljuci diega ? e, jest ga i iskljucio vala nema sta...
Vidim na poluvremenu Spale zove nekog....rekoh napokon prava izmjena na vrijeme,nema nas nigdje ocekujem nekog naseg koji ce nam donijeti kvalitet prema naprijed (crnogorski cigo,guberti,cerci)..
Kad ono ulazi bek toneto vec vidjeno milion puta...ne mogu da vjerujem..

Razumijem ja, nema se para (zbog cega nema drugi put),ne moze imati igrace koje zeli,ok.
Ali Spale ispao si pickurina velika (tadei,perota,piazro) ti igraju opet zajedno, povlacis poteze kukavicke, i na kraju ne znam kakve igrace da imamo,nek su najgori na svijetu,ali ako ih ne mozes pripremiti da trce citavu utakmicu, ti nisi ni za sta..
Nasi ne mogu da trce ni sat vremena, ma to je smijesno gledati, pa se ja pitam ako mu igraci 2,3 sezone ne mogu trcati,fizicki ne ispunjavaju zahtjeve moderne igre, pitam se dal li Spale razumije sta je problem ove ekipe? Je li on normalan ? Koga to on zajebava?
Ova Roma je postala prava seljacka ekipa...Krenuvsi od nemoci koju ispaljavase danas mesarenjem juventusovih igraca, pa do samih igraca,pa do trenera ,pa do uprave,pa do rosele,pa do na kraju navijaca koji ne postoje nekoliko sezona koji su razjedinjeni,pravi seljacki klub...
Amatersko Seljacki Romanisti= ASR
Ne mogu vise,toliko sam nervozan i sjeban, terbat ce mi jedno 2 dana da dodjem sebi,tada cu opsirnije napisati..odoh se sad iskaliti na curi...