Author Topic: K.A.A. Gent - AS Roma (1:3)  (Read 954 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
Re: K.A.A. Gent - AS Roma (1:3)
« Reply #15 on: August 06, 2009, 09:33:19 PM »
Jednom rječju, milina. :)
Ovako se igra u Rominom dresu, ovako se predstavlja Romu u Europi. :icon_ok:

Il Capitano stvarno najavljuje golgetersku sezonu, čovječe zabio je pet pogodaka u dvije utakmice. Ukupno 10 golova Rome u 180 minuta, što je u prosjeku svakih 18 minuta zgoditak.
Gent definitivno nije mjerilo, ali bome nisu ni nekakvi jazavci. Ipak dolazi iz Belgije, koja je solidna nogometna zemlja.

Bilo je i malo sreće, kod 0:0 oni su pogodili vratnicu, Roma tih prvih 15-20 minuta kao da je bila u grču. Onda je pogodio Totti, pa njihov Šuler dobio drugi žuti, da bi početkom nastavka Totti i De Rossi ekspresno povećali na 3:0... sve ovo dalje bio je logičan slijed.

Vesele i potezi Spallettija, koji je kasnije uveo Cercija i Okaku. Potonji je zabio, a treba istaknuti i Meneza, kojeg je Spalle gurnuo od samog početka, a ovaj mu se odužio silnim zalaganjem, trkom i na kraju pogotkom.

Prezadovoljan sam. Bez šest super bitnih igrača u dvije utakmice utrpati 10 pogodaka četvrtoj momčadi belgijske lige nije mala stvar. LA MAGICA! :magica:
« Last Edit: August 06, 2009, 09:35:00 PM by curva sud »

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #16 on: August 06, 2009, 09:35:41 PM »
btw, pobjeda je posebno slatka jer je na kraju na semaforu Gentovog stadiona pisalo 7:1.
Ako me razumijete... :D

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #17 on: August 06, 2009, 11:02:53 PM »
ma...ovo je odlično..ko zna kako bi bilo da smo kupovali i kupovali..ovako ekipa je uigranija za sezonu više...zajedno su već godinu dana i to bi tek sada trebalo doći na vidjelo...džaba realu milioni i zvijezde kad su kurac od ekipe..roma bi ih sigurno dobila...zato kažem dovest jednog golmana jer andreolii mexes i juan su prilično dovoljni kao stoperi tu su cassetti motta riise tonneto...tako da...JA SAM PRESRETAN zbog ekipe a pogotovo zbog ''cuclera prsta'' jer opet je najavio da će kucat po zlatnu kopačku...

VENI VIDI VICI
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #18 on: August 07, 2009, 07:56:53 AM »
btw, pobjeda je posebno slatka jer je na kraju na semaforu Gentovog stadiona pisalo 7:1.
Ako me razumijete... :D

isprali smo gorak okus  :)

ovakav rezultat je danas jako teško ostvariti protiv juniora a kamoli protiv jedne dobro organizirane i čvrste ekipe Genta. i zato treba čestitat dečkima na maksimalnom trudu i zalaganju.
opet nas je ta naša Roma iznenadila, zbog toga ju obožavamo  :<3:
GRAZIE ROMA

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #19 on: August 07, 2009, 12:12:32 PM »
Evo sta navijaci Sarajeva kazu kad su dobili Cluj u 4. pretkolu:
"idemo u grupnu fazu ako bog da,pa da tamo deremo romu i ostale velikane.........."

Sad bi bas volio da prodju da ih poderemo :D

Offline Vlado_ASR

« Reply #20 on: August 07, 2009, 08:54:09 PM »
hahahaha e neka si stavio ovo batigol, bas sam se nasmijao pravo  :lol: :lol:

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #21 on: August 09, 2009, 04:32:43 PM »
Sad mogu lipo zafrkavati frendove kad su oni mene zafrkavali protiv Manchestera za rezultat. Uuuuuuu samo mi je to dovoljno a kamoli još što je Don Francesco zabija 3 i asistira 1 gol!!!!! E Košice Košice crno ti se piše. Jedva čekam početak sezone da vidim kako to zapravo sve funkcionira. Roma, Roma, Roma!!!!!

:romaflag:

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #22 on: August 09, 2009, 07:25:31 PM »
Sad mogu lipo zafrkavati frendove kad su oni mene zafrkavali protiv Manchestera za rezultat. Uuuuuuu samo mi je to dovoljno a kamoli još što je Don Francesco zabija 3 i asistira 1 gol!!!!! E Košice Košice crno ti se piše. Jedva čekam početak sezone da vidim kako to zapravo sve funkcionira. Roma, Roma, Roma!!!!!

Brate, mene euforija drzi ima 10 dana, jedva cekam pocetak sezone :<3:

Offline ZOX

• FORANI
    • Email
« Reply #23 on: August 14, 2009, 11:05:45 AM »
IGRAMO STVARNO MAESTRALNO...A ŠTA SE TIČE SARAJLIJA..SAMO NEK DOĐU...POŽALIT ČE,,, :flag:

Offline Romanista-z

• pijani mostarac
    • Email
« Reply #24 on: August 23, 2009, 09:15:28 PM »

e bas se kosicama crno pisalo  :(

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #25 on: August 24, 2009, 03:39:29 PM »

Pisat ce se u uzvratu... Valjda... :(

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #26 on: August 28, 2009, 06:29:22 AM »

Nisan ja reka točno kad će se njima pisati crno. Ali vidim u uzvratu da se ipak nešto dogodilo. :lol: