Roma, soluzione interna? Si pensa a Montella per la panchina
http://www.vocegiallorossa.it/?action=read&idnotizia=8746evo moguceg nasljednika, vec vidim najavu utakmice na olimpicu - in panchina L'aeroplanino, con il numero nove VINCENZO MONTELLA

koliko sam shvatio iz clanka nije im dopusteno zaposljavat nove ljude, tako da moraju naci trenera medju svojim zaposlenicima ako daju otkaz ranieriju, a izbor im je pao na vincenza.
ajde neka netko pogodi kolika je placa vincenzinu (bez gledanja dolje

) za to sta je trener kadetima
i jos je na indeksu clanak da su zatrazili odlazak iz kluba u 1.mjesecu okaka, adriano i crnogorski cigo - kao sta sam pisao kod dolaska adriana da ce netko biti nezadovoljan od adriana i mirka jer jedan nece igrati, dolaskom boriella ne igraju ni jedan ni drugi i sada smo najebali, jer sada obojica zele otici, a mislim da su i jedan i drugi bolji od boriella
napad crnogorski cigo totti adriano bi po meni bio jako mocan, samo da totti moze trcat

iza njih de rossi brighi i jos jedan sta trce, i obrana desni bek juan mexes riise je odlicna
na klupi imas meneza i okaku za napad, u obrani imas bracu burdisso, jedino sta fali sirine u veznome redu, ja bih vratio sa posudbi sve one sta igraju za mladje repreznetacije, ako tamo mogu igrat, mogu i u kubu

i da se vratimo na placu za trenera kadeta - 1000000 eura po godini. pa ne bi da im zlato stvara pa da ima toliku placu