Author Topic: Aktualnosti  (Read 11950 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline romaomorte

• Email
Re: Aktualnosti
« Reply #195 on: September 14, 2010, 01:42:18 PM »
http://www.calciomercato.com/roma/film-trasforma-tifoso-da-laziale-a-romanista-lui-chiama-l-avvocato

ne znam je li tko cuo za onu knjigu jedi, moli, voli ali u toj knjizi izgleda da se ta zena koja ju je napisala zaljubila u nekog navijaca  :laziomerda1:, a sada kada planiraju napraviti film temeljen na toj knjizi, redatelj i scenaristi su odlucili da je bolje da je navijač  :magica: u priči na šta je stvarna ličnost (navijač  :laziomerda1:) popizdila i odlučila ih tužit  :lol: :lol: :lol:
La Roma in Vantaggio

Offline Romamario

« Reply #196 on: September 15, 2010, 10:09:52 PM »
Ljudi moji kakav Strinić.. pa nije ovo Slaven Belupo Forum,uozbiljite se

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #197 on: September 16, 2010, 09:00:43 AM »
Strinic ima ogroman potencijal i bilo bi fantasticno kada bismo ga doveli, to sto neki imaju naviku omalozavanja HR igraca nije moja krivica...

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
« Reply #198 on: September 17, 2010, 08:03:57 AM »
Nebitno tko dođe, samo da je kvalitetan.
Strinić je mlad, ali bi uz Riisea stasao u odličnog igrača te nije uzalud u repki.
Ali nevjerojatno da, ako se nema love, ne nađe neki potencijalni klinac iz pogona. Ma neka i zasere nešto, ali ovako zaseru igraču koji primaju par milja godišnje i opet ništa.

Ljudi, Cagliari nas napuni s 5 komada, Bayernu smo 5 puta centar prešli.
Talijanska liga se ujednačila(što je i dobro), ali ne toliko zbog jačanja malih klubova koliko zbog pada kvalitete 4-5 najjačih klubova. Nismo kapacitet za osvajanje LP, a ni Scudetta(žao mi je, trenutno ne), ali da bar izađu dečki na teren, zgube 3-1 od Bayerna/Reala/Barce s tim da smo pritom vidjeli kako izgleda protivnički golman.

I spent most of my money on birds, booze and fast cars.
The rest I just squandered...

Offline brke

• izvrsni dopredsjednik
    • Email
« Reply #199 on: September 17, 2010, 10:29:38 AM »
izgleda da Ranieri broji zadnje dane u romi, sa roma balkan:

''Trener Rome Claudio Ranieri razgovarao je juče nasamo sa Totiem kako bi raspravio njegovu izjavu posle meča sa Bajernom u kojoj je kapiten rekao da Roma nije igrala fudbal već katenačo.Ranijeri mu je rekao da ga je mnogo zabolela kapitenova izjava i da je došla u pogrešno vreme, na šta je Toti odgovorio da Roma ima ogroman potencijal a da Ranijeri ne zna da ga iskoristi.Na kapitenovu stranu je stao i Nicolass Burdisso kao i navijači.Mediji u Italiji spekulišu da Ranieri neće ostati dugo na klupi Vučice nakon što mu je Totti okrenuo leđa.

Raskid ugovora sa Ranieriem ne bi bio skup za Romu jer ističe ove godine a novi mu nije ni ponuđen.Kako piše većina medija u Italiji Ranijeri će dobiti još dve utakmice da popravi stanje u ekipi.Ukoliko ne dođe do toga prva opcija za zamenu je bivši selektor Italije Marcello Lippi, dok je u drugom planu i bivši trener Milana Leonardo.''

Nemam sta pametno da kazem u vezi ovoga, jedino da ne bi nikako htjeo Leonarda na klupi, a Lippi mi je nakon SP-a pao u ocima, ali vjerujem da bi ipak bio trenutno mozda najbolji izbor, jer realno nakon ovog Ranieri nema vise sanse
One team,
One love,
AS Roma!!!

Offline romaomorte

• Email
« Reply #200 on: September 17, 2010, 12:28:08 PM »
jedini koji dolazi u obzir za novoga trenera ja jedan jedini Špaco, buduci da je hajduk vec dao jednog trenera u rim bilo bi logično i da Roma posegne za vječito mladim Špacom koji se istina ne moze sjetiti imena igraca koje trenira niti ne zna zasto mu pojedinci ne igraju ali zato ima savrsen naziv za ono što je  :magica: odigrala u srijedu protiv bayerna:

COTAVA PIRJA

sva prava pridržana oko ove taktike i imena idu meni  :lol:

a zašto je tako ispalo zna samo claudio koji je odlucio igrat pirju iako mu reja nije uspio objasnit kako se tocno igra nego je nešto načuo od našega highlandera Špace.
uglavnom zašto sam nazvao ovo COTAVA PIRJA - iz čistog razloga šta je Totti trebao bit glavni pokretač napada nakon odlično odigrane pirje a on je stalno cotao (šepao) i spoticao se o balun i protivnike, a jedanput cak i o suca
uglavnom jako loše je odigrao, i ne moze on vise igrat sa igračima kojima ne trče (borriello) ili kojima se ne da trčat ostatak veznoga reda. on moze funkcionirat sa menezom i crnogorski cigoem iza njega koji ce se i vracat u obranu za njega i kojima moze podvalit balun u napadu ali ovako kako su igrali srijedu njemu nikako ne odgovara i stvarno mi je na momente izgledalo sve to jadno

valjda ce biti bolje u nedjelju protiv koga vec igramo, i nadam se formaciji sa barem menezom i adrianom u momcadi ako vec nema crnogorski cigoa

:romaflag: sada vec stvarno triba zapivati onu DAI ROMA VINCI  PER NOI
La Roma in Vantaggio

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #201 on: September 17, 2010, 07:03:09 PM »
Ne znam zašto se toliko negativno piše o Borriellu. Meni je lik čist ok. Naravno, nije on extra klasa, ali mislim da može dati dodatnu dimenziju našoj igri jer je snažan i može zadržati loptu. U srijedu se nije to toliko moglo vidjeti jer vezni igrači koji bi se inače trebali priključivati napadu nisu prešli centar. Kada mu se priključe brzanci Vučko i Menez to će biti druga priča.

On topic, Ranieriu treba dati još par utakmica, barem do intera.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #202 on: September 17, 2010, 07:05:48 PM »
I Baptista moze cuvat loptu, sta ce nam Boriello?

Ili je Baptista otisao da ja nisam cuo? :D

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #203 on: September 18, 2010, 12:27:12 AM »
Baptista je u Romi..
Ako ode Ranieri, ocu Lippija

Offline Rim

• Email
« Reply #204 on: September 18, 2010, 07:32:45 AM »
Moze Lipi,samo ce onda biti zaninljivo,posto ja mislim da se Lipi i Totti ne haju nesto mnogo.

Offline Vlado_ASR

« Reply #205 on: September 22, 2010, 12:13:30 PM »
Ne vjerujem da su Totti i Lippi u nekom sukobu, zajedno su osvojili naslov svjetskih prvaka, vjerujem da bi ta suradnja mogla i Romi dosta dobroga donijeti. Istina je da je Lippi dozivio katastrofu na SP-u ove godine, ali da sam na njegovom mjestu ne bih ponovno preuzimao reprezentaciju nakon osvajanja naslova, ali dobro to je moje misljenje. Za mene je on i dalje veliki strucnjak, bez obzira na ovaj neuspjeh s reprezentacijom.

Online AvladoS

• ...As Roma per sempre...
« Reply #206 on: September 22, 2010, 01:37:51 PM »
ma kakav lippi, pustite vi ranierija da to sve posloži kako treba.... tek je početak sezone, neće nam proći ista finta ko prošle godine kad smo nakon 2 kola smjenili spalletija pa imali odličnu sezonu :D
treba imat malo više slobode ranieri, jer ja sam pod dojmom da puno toga određuje i totti,... odma mi pada na pamet prošlogodišnja utakmica kad nije htio izać iz igre :D
prema tome, samo nek se ranieriju da sloboda, i da igraju oni koji to po formi i trenutnom stanju zaslužuju... i sve će biti kako treba

Offline tonci

• Email
« Reply #207 on: September 22, 2010, 03:05:03 PM »
Slazem se, najbolje jos dati jednu sansu Ranijeriju,kakav Lippi je posenilio skroz!!
A za Leonarda da ne pricam nikako  :cursing:

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #208 on: September 22, 2010, 03:31:11 PM »
zašto leonardo ne..
po meni je imao dobru sezonu u milanu s obzirom na izbor igrača
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline romaomorte

• Email
« Reply #209 on: October 26, 2010, 12:05:44 PM »
Roma, soluzione interna? Si pensa a Montella per la panchina
http://www.vocegiallorossa.it/?action=read&idnotizia=8746

evo moguceg nasljednika, vec vidim najavu utakmice na olimpicu - in panchina L'aeroplanino, con il numero nove VINCENZO MONTELLA  :romaflag:
koliko sam shvatio iz clanka nije im dopusteno zaposljavat nove ljude, tako da moraju naci trenera medju svojim zaposlenicima ako daju otkaz ranieriju, a izbor im je pao na vincenza.

ajde neka netko pogodi kolika je placa vincenzinu (bez gledanja dolje :D) za to sta je trener kadetima

i jos je na indeksu clanak da su zatrazili odlazak iz kluba u 1.mjesecu okaka, adriano i crnogorski cigo - kao sta sam pisao kod dolaska adriana da ce netko biti nezadovoljan od adriana i mirka jer jedan nece igrati, dolaskom boriella ne igraju ni jedan ni drugi i sada smo najebali, jer sada obojica zele otici, a mislim da su i jedan i drugi bolji od boriella

napad crnogorski cigo totti adriano bi po meni bio jako mocan, samo da totti moze trcat  :lol: iza njih de rossi brighi i jos jedan sta trce, i obrana desni bek   juan  mexes  riise je odlicna
na klupi imas meneza i okaku za napad, u obrani imas bracu burdisso, jedino sta fali sirine u veznome redu, ja bih vratio sa posudbi sve one sta igraju za mladje repreznetacije, ako tamo mogu igrat, mogu i u kubu  :romaflag:

i da se vratimo na placu za trenera kadeta - 1000000 eura po godini. pa ne bi da im zlato stvara pa da ima toliku placu ???
La Roma in Vantaggio