Author Topic: Aktualnosti  (Read 12001 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
Aktualnosti
« on: July 17, 2009, 03:45:31 PM »
Vidim da baš nema previše aktivnih ljudi na forumu, ali otvaram ovaj topic, kako bismo mogli pisati sve novosti vezane uz Romu, a da nam bude što preglednije. :)

Za početak, danas je održan ždrijeb 3. pretkola Uefa Eurolige. Roma će ići na pobjednika sraza Naftan Novopoltsk - Gent.

U prvoj utakmici slavili su Bjelorusi s 2:1, no favoriti su ipak Belgijci kojima će puno značiti gol u gostima, postignut u 90. minuti.

Nije loše, ali bilo bi puno lakše da smo išli na Differdange ili Rijeku, odnosno Sarajevo ili Spartak Trnavu.

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
Re: Aktualnosti
« Reply #1 on: July 17, 2009, 06:09:46 PM »
kako mi je krivo bilo ,umalo Roma na Kosevu ili Kantridi,e jebemu steta :(

Offline Tottimanija

• Er Pupone
« Reply #2 on: July 19, 2009, 05:53:52 AM »
Ja kada sam vidio da se mogu sastati Roma i Sarajevo srce mi je tih par sati lupalo samo tako. A ono izvlacenje na uefa.com nisam imao snage pratit, samo sam kasnije vidio kad je sve izvuceno bilo :romaflag: :romaflag:

Znal neko kada ce biti izbacen raspored sezone 2009/2010 Serie A??

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #3 on: July 22, 2009, 02:10:59 PM »
Danas Roma slavi 82. rođendan. :)

Klub je osnovan 22. srpnja 1927. godine, od strane Itala Foschija, udruživanjem tri gradska kluba (Alba, Roman, Fortitudo) u jedan - AS Romu, čiji je cilj bio otpor snažnom sjeveru i želja da glavni grad bude konkurentniji.

U čast La prima e unica squadra della Capitale, jedan video:

http://www.youtube.com/watch?v=RqTGcVcKQdw

Grazie Dio, che mi hai fatto ROMANISTA! :magica:

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #4 on: July 23, 2009, 06:14:51 PM »
Argentinski nogometaš Julio Cruz, dosadašnji član Intera, napokon je, čini se, pronašao novi klub. Vrlo brzo bi, naime, trebao potpisati ugovor s Romom...

Kako prenosi Il Messaggero, Cruz je dogovorio detalje ugovora s rimskim klubom u kojem će ostati godinu dana, uz opciju produljenja ugovora za još jednu godinu.

Među zainteresiranim klubovima bili su i Lazio, Napoli i Atletico Madrid, a ranije je argentinski napadač odbio i grčki Panathinaikos.

Cruzu je u lipnju istekao ugovor s Interom, ali talijanski prvaci mu nisu ponudili novi. Igrač, pak, nije bio voljan prihvatiti jednogodišnje ugovore drugih klubova, sve dok nije došla Romina ponuda.

Offline il gladiatore

« Reply #5 on: July 23, 2009, 09:11:51 PM »
slažem se da aquilanija treba zadržat bar još ovu sezonu, ima puno potencijala u njemu, ne bi baš da nam se real il neko drugi smije u brk...btw, znam da je ta opcija gotovo nevjerojatna, ali luis van gaal više ne računa na tonija, ima on godina,al dobar je igrač još uvijek...jedini je problem što je on rekao da ako se vrati u italiju, vratit će se u fiorentinu...

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #6 on: July 28, 2009, 09:29:59 AM »
Sutra konačno ždrijeb za novu sezonu Serie A i Serie B.
Izravan prijenos na Rai2, od 17.10h.

Offline Tottimanija

• Er Pupone
« Reply #7 on: July 29, 2009, 05:30:44 PM »
Prvo kolo Genova na Marasiju, pa Juve na Olimpiku

Jebeno

:romaflag: :romaflag:

Offline il gladiatore

« Reply #8 on: July 30, 2009, 07:35:53 PM »
nisam ni vidio, juve tako brzo, uh... kak njih ne podnosim, a mogli bi bit dobri ove sezone

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #9 on: July 31, 2009, 11:24:20 AM »
nisam ni vidio, juve tako brzo, uh... kak njih ne podnosim, a mogli bi bit dobri ove sezone

Mogla bi i Roma bit dobra ove sezone... Trebala bi ;)

Offline Vlado_ASR

« Reply #10 on: July 31, 2009, 03:05:11 PM »

Nadajmo se  :) :)

Offline Iwan_991

« Reply #11 on: July 31, 2009, 10:21:15 PM »
roma je odlicno odigrala kvalifikacionu utakmicu ..... svak cast..
nisam skoro video Romu u tako dobrom izdanju....
Spale je nesto menjao... sada igraci mnogo vise trce ,borbeniji su i primetio sam vrse presing  sa 2-3  nekad i 4 igraca.. super svidja mi se kako igraju... odlicno... pizzaro me iznenadio koliko trci i ne okrece se ono oko lopte sto stalno radi... mozda je on  drugi nas perota od najboljih dana..:)....
guberti odlicno mislim da se uklapa uz ekipu... mislim da bi nam trebao dobar stoper.... i valjalo bi da dodju ovi iz reala ako je to moguce... huntelar i snajder.... to bi bilo perfektno....   malo sam oduzio.... :flag: :romaflag:

Offline De Rossi

« Reply #12 on: July 31, 2009, 10:47:41 PM »

Momčad je ista ko i lani... ne znam kako to može bit bolje... :(

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #13 on: August 01, 2009, 10:35:22 AM »

Momčad je ista ko i lani... ne znam kako to može bit bolje... :(

Ko sto rekoh ranije, nadam se da je posljedica lose igre prosle sezone neuklopljenost novih pojacanja i ozljede koje su nas stalno pratile... Kolko vidim iz utakmice s Gentom, igraci su bolje fizicki pripremljeni, puno trce, borbeniji su, mislim da je realno ocekivat, ako nista, bar ravnopravnu borbu za prva 3 mjesta.

Offline ZOX

• FORANI
    • Email
« Reply #14 on: August 01, 2009, 05:05:16 PM »
mislim bit če teško i ove sezone, ali ništa nije nemoguće...JUVE je ove godine jak i mislim da konkurira za prvo mjesto...jedino je to da je momčad ROME ostala ista tj. starija je i pametnija godinu dana,,, uz ova dva Nizozemska pojačanja moglo bi biti svega...FORZA