Author Topic: Aktualnosti  (Read 15448 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Romamario1981

Re: Aktualnosti
« Reply #705 on: February 02, 2012, 12:44:02 AM »
Nema nas na mapi..  malo je reć da je ovo potrošena sezona, ali meni je to jasno od početka pa sam se hladio, gubi se ona kemija... možda se već izgubila,kao da Roma nije više Roma.. uvijek smo imali vrhunske igrače bez obzira koje smo mjesto na tablici... uvik smo imali igračine i perpoznatljiv stil igre, a sada smo prava seljačka ekipa, podsjećaju me na moj Hajduk.. koji je isto izgubio tu kemiju na terenu,a to nije dobro...
Žao mi je vjernih navijača i žao mi je što neće biti više ere 'Sensi' jer sam ja bez obzira na rezultate istinski uživao svih tih godina...
Laku noć svima i čmse

Offline Bojan

« Reply #706 on: February 02, 2012, 08:17:16 AM »
Koliko sam preko Google prevoditelja razumio, De Rossi će potpisati ili je već potpisao klauzulu te odlazi na kraju ugovora.

Posljednjih nekoliko godina me stanje kluba činilo tužnim jer novca nije bilo a sve druge stvari su bile prisutne (dobra igra, 0 umišljenih CR7 style igrača, uprava koja voli klub,...) dok me sadašnje stanje jako ljuti. Klub ima novce i navodnu želju da postane br. 1 u Italiji a rade se potezi kakvi neće rezultirati plasmanom u LP ni ove ni sljedeće sezone. Uz to u igru se uvodi Simplicio/Perrotta/Greco a ne daje šansa mladim igračima koji će za Romu uvijek dati više u odnosu na nekou pridošlicu koja "cijeli život sanja da zaigra u X" (X=bilo koji klub gdje ode a plati ga više nego Roma).

Neka me netko ispravi ali čini mi se da na kraju ugovori istječu ovim igračima: De Rossi, Perrotta, Greco, Heinze, Kjaer, Cassetti. Pa tko će više igrati?

Epilog svega je da nas ove stvari ljute ali da najviše ljute Tottia i De Rossia. Totti ima ugovor do kraja karijere sa klubom s kojim je osvojio sve to je realno mogao osvojiti. De Rossi se za raziku od njega nalazi u situaciji kada klub nema podršku uprave u vidu normalnih poteza i važe između toga da ostane i zaradi manje novca i ne osvoji ništa ili da ode negdje gdje će sigurno zaraditi više pa makar i ne osvojio ništa. Činjenica je da ga ne osvajanje trofeja u npr. Realu ili Cityu neće ni najmanje boliti kao što bi to bilo u Romi.

Ako ode, Roma će izgubiti jako puno (nešto kao Lazio nakon odlaska Neste) i svima će nam biti jako žao ali ja mu želim svu sreću i puno uspjeha.

P.S. Kao što je netko napisao, LE, Bojan, Lamela,...su tu samo dok ne dođe bolja ponuda i samo iz tog razloga ih smatram pogrešnim ljudima za Romu. Prva dvojica su za Barcelonu a posljednji za crveni tepih.

:flag:

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #707 on: February 02, 2012, 09:44:14 AM »
Dobar post Bojane ;)

Ako De Rossi ode, to će praktički biti propast projekta u samom startu. Ja se nadam da je to svima jasno.
OK, možda neće biti konačna propast, ali sve će se narušiti bar za 80%. Neće njegovu prodaju umiriti ni kupnja Isle, Montoliva i, ne znam, Hulka.
Kao što ni Tottijev odlazak ne bi zasjenili dolasci Messija i Ronalda.

Jebiga, tako je to... Dok se Tottiju još mogu naći neke mane u igri, De Rossiju se stvarno ne može naći nikakav minus. Štoviše, početkom sezone se iz aviona vidjelo da je stožerni igrač ove ekipe i najvažniji kotačić ovog sustava igre kojeg forsira LE.

Btw, ja ekipi i LE dajem još kredita. Ali to su sljedeće tri utakmice - Inter, Catania i Siena. Sedam bodova je imperativ, znači pobjede protiv Intera i Siene i uzeti taj bod na Siciliji, a po mogućnosti probati zabiti u 25 minuta.

Ako tu ne uzmemo 7 bodova, bojim se da ništa od LP ni dogodine. Stvarno ne vidim kako inače možemo nadoknaditi -10 za Udinama, 'usput' prestići Inter i Lazio i ostati ispred Napolija koji mora kad-tad proigrati, a koji nam je na bod zaostatka.
« Last Edit: February 02, 2012, 09:48:56 AM by curva sud »
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #708 on: February 02, 2012, 10:07:46 AM »
ma ja sumnjam da ce napoli proigrat kad tad jer oni imaju jos igrat i LP i kup, mogu samo jos past. mene vise brinu ovi ispred nas(logicno).

prosle godine smo stalno govorili kako udine i lazio moraju past s vremenom pa smo eto na kraju prvenstva mi zavrsili iza jednih i drugih.
sreca nasa da i lazio i udine i inter imaju jos minimalno 2 utakmice u europi i da se tu negdje moze ocekivat njihov kiks dok mi imamo samo serie a.

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #709 on: February 02, 2012, 02:50:15 PM »
de rossi i osvaldo se vratili treninzima

Offline JD

« Reply #710 on: February 02, 2012, 06:29:56 PM »
ja nemam nista protiv CR7 tipa igraca, dok god igraju kao doticni...  :) mislim frajer razvaljuje u Realu dao je toliko golova, definitivno se isplatilo njegovo dovodjenje

Offline maminho

• Email
« Reply #711 on: February 02, 2012, 06:36:25 PM »
neznam zasto al mislim da bi montolivo moga osvanut u crvenom sutra  :flag:
moja patnja već dugo vremena, nadam se da će kad tad doći

ieri,oggi,domani...sempre con te

Il calcio e la nostra religione, Totti e il nostro Dio

Offline Bojan

« Reply #712 on: February 02, 2012, 06:37:48 PM »
Ronalda većina smatra odličnim igračem i velikim glumcem. Kada neki igrač glumi Ronalda a ne igra kao on, ukupni rezultat za njega je jako loš.

Pozornost i koncentraciju za oponašanje je pametnije usmjeriti na utakmicu i vlastitu izvedbu.

Vidi De Rossia. Momak se ne brije a igra  :xD:

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #713 on: February 02, 2012, 10:08:18 PM »
ja nemam nista protiv CR7 tipa igraca, dok god igraju kao doticni...  :) mislim frajer razvaljuje u Realu dao je toliko golova, definitivno se isplatilo njegovo dovodjenje

Ni ja isto. Neka on fura CR style, ali neka i igra. A Lamela ne igra, samo plače i osvećuje se zbog malo grubljih falova... Kao da je došao u San Marino, a ne Italiju.

Btw, nisam fan Cristiana Ronalda (Messi je bolji :)), no da sam trener, prvo bi njega želio u ekipi. I to najmanje zbog toga što je fantastičan igrač i što zabija 50+ po sezoni; prvenstveno zbog njegovog odnosa i ljubavi prema nogometu, njegovog fanatizma i nevjerojatne želje za nogometom i činjenice da daje 150% i protiv Barce i protiv Almerije pri vodstvu 6:0.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #714 on: February 03, 2012, 09:59:11 PM »
Caprari će uživati sa Zemanom :D

Sretno!  :spoko_roma:

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #715 on: February 03, 2012, 10:04:08 PM »
Trebat cu sad pogledat i njih tu i tamo.  :spoko_roma:

Offline Bojan

« Reply #716 on: February 04, 2012, 03:37:05 PM »
Evo na službenoj stranici objavljeno da je stigao Marquinho.

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #717 on: February 04, 2012, 04:55:47 PM »

Offline Zijofa

« Reply #718 on: February 04, 2012, 06:41:45 PM »

Ako on bude dobar onda De Rossija uparit sa Heinzeom...

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #719 on: February 05, 2012, 05:23:57 PM »
Baldini: "Domani conferenza stampa per ufficializzare l'accordo Roma-De Rossi".