0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Romanista on September 01, 2010, 11:31:03 AMja sam najiskreniji zadovoljan dovodenjem Burdissa i sad smo vise manji pokriveni na svim pozicijama,osim bekovima. Riise i Cassetti su sasvim solidni,ali stvar je sto nemaju zamjenu.inace,jucer je i Boriello dosao.I mene je strah lijevog beka.. Riise je dobar i nije sklon ozljedama,ali se evo ozlijedio na treningu i nema ga par dana... trebalo je dovest nekog talentiranog mladca na toj poziciji
ja sam najiskreniji zadovoljan dovodenjem Burdissa i sad smo vise manji pokriveni na svim pozicijama,osim bekovima. Riise i Cassetti su sasvim solidni,ali stvar je sto nemaju zamjenu.inace,jucer je i Boriello dosao.
ma nema brige, do petka se klub prodaje tako da u subotu rano ujutro možemo očekivati da slijeće A.Cole ili Evra hahahah... ma ako ništa treba ukrast onoga Drenthea iz reala... nije loš, a nikako ne igra......
Ja bih volio kada bismo iskesirali Hajduku 5 mil eura za Strinica
Quote from: Jax on September 08, 2010, 10:48:31 PMJa bih volio kada bismo iskesirali Hajduku 5 mil eura za StrinicaAlibi igrač.
Quote from: crazyRomanista on September 08, 2010, 08:59:51 PMma nema brige, do petka se klub prodaje tako da u subotu rano ujutro možemo očekivati da slijeće A.Cole ili Evra hahahah... ma ako ništa treba ukrast onoga Drenthea iz reala... nije loš, a nikako ne igra......Kao prvo, transfer rok je završio do nove godine, kao drugo drenthe je u herculesu sa trezeguetom i kao treće bocnut Lahma pa hoćeš lijevo ili desno svejedno je.
ma ja bi najvise volio vrsaljka iz dinama za koju godinu, bit ce igracina i pol
Quote from: curva sud on September 09, 2010, 04:33:17 PMQuote from: Jax on September 08, 2010, 10:48:31 PMJa bih volio kada bismo iskesirali Hajduku 5 mil eura za StrinicaAlibi igrač.Argumentiraj to malo, pricas o najboljem HR lijevom beku koji ima jos puno prostora za napredak, pogotovo na taktickom planu.
Quote from: Jax on September 09, 2010, 07:31:39 PMQuote from: curva sud on September 09, 2010, 04:33:17 PMQuote from: Jax on September 08, 2010, 10:48:31 PMJa bih volio kada bismo iskesirali Hajduku 5 mil eura za StrinicaAlibi igrač.Argumentiraj to malo, pricas o najboljem HR lijevom beku koji ima jos puno prostora za napredak, pogotovo na taktickom planu.Centaršut 0, prodori rijetki, a i kad prođe, onda to uprska centaršutom na drugu korner zastavicu.Non-stop daje loptu prvom do sebe, i to onom iza sebe. Rijetko kad se odlučuje na prodor, a 3 utakmice u repki sa protivnicima a la Austrija, Latvija i bunkeraška Grčka mi nisu dovoljno da bi zaključio kako je odličan u defenzivi.