Author Topic: Aktualnosti  (Read 11995 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
Re: Aktualnosti
« Reply #180 on: September 06, 2010, 05:51:44 PM »
A Riise nije bas odradio pripreme kako treba, bar ne u obrambenom dijelu ;)

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #181 on: September 07, 2010, 12:25:55 AM »
ja sam najiskreniji zadovoljan dovodenjem Burdissa i sad smo vise manji pokriveni na svim pozicijama,osim bekovima. Riise i Cassetti su sasvim solidni,ali stvar je sto nemaju zamjenu.

inace,jucer je i Boriello dosao.

I mene je strah lijevog beka.. Riise je dobar i nije sklon ozljedama,ali se evo ozlijedio na treningu i nema ga par dana... trebalo je dovest nekog talentiranog mladca na toj poziciji

valjda ce se na zimu kupit netko

Offline romaomorte

• Email
« Reply #182 on: September 08, 2010, 12:45:10 PM »
ako u juniorima nema livoga beka , zakurac im i primavera  i sve. pa nece valjda igrat oni dvorčić iz parme  :cursing:
La Roma in Vantaggio

Offline AvladoS

• ...As Roma per sempre...
« Reply #183 on: September 08, 2010, 08:59:51 PM »
ma nema brige, do petka se klub prodaje tako da u subotu rano ujutro možemo očekivati da slijeće A.Cole ili Evra :P hahahah...  ma ako ništa treba ukrast onoga Drenthea iz reala... nije loš, a nikako ne igra......

Offline brke

• izvrsni dopredsjednik
    • Email
« Reply #184 on: September 08, 2010, 10:17:52 PM »
ma ja bi najvise volio vrsaljka iz dinama za koju godinu, bit ce igracina i pol   :xD:
One team,
One love,
AS Roma!!!

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #185 on: September 08, 2010, 10:48:31 PM »
Ja bih volio kada bismo iskesirali Hajduku 5 mil eura za Strinica

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #186 on: September 09, 2010, 09:13:35 AM »
To ne bi bilo lose :)

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #187 on: September 09, 2010, 12:50:51 PM »
ma nema brige, do petka se klub prodaje tako da u subotu rano ujutro možemo očekivati da slijeće A.Cole ili Evra :P hahahah...  ma ako ništa treba ukrast onoga Drenthea iz reala... nije loš, a nikako ne igra......

Kao prvo, transfer rok je završio do nove godine, kao drugo drenthe je u herculesu sa trezeguetom i kao treće bocnut Lahma pa hoćeš lijevo ili desno svejedno je.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #188 on: September 09, 2010, 04:33:17 PM »

Alibi igrač.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #189 on: September 09, 2010, 07:31:39 PM »

Alibi igrač.

Argumentiraj to malo, pricas o najboljem HR lijevom beku koji ima jos puno prostora za napredak, pogotovo na taktickom planu.

Offline brke

• izvrsni dopredsjednik
    • Email
« Reply #190 on: September 09, 2010, 09:49:32 PM »
strinic je dobar, u obrani pogotovo, a zna i fino proci po strani u napadu, niposto alibi igrac, to je pokazao za reprezentaciju. ALI kad treba centrirat, katastrofa, svaka lopta napamet u sredinu
One team,
One love,
AS Roma!!!

Offline AvladoS

• ...As Roma per sempre...
« Reply #191 on: September 09, 2010, 10:31:46 PM »

Kao prvo, transfer rok je završio do nove godine, kao drugo drenthe je u herculesu sa trezeguetom i kao treće bocnut Lahma pa hoćeš lijevo ili desno svejedno je.

pa nebitno što je završio, mogu se kupovat igrači... naravno, došli bi oko nove godine, al ako se potpiše onda je nebitno dolazi li odmah ili za 2-3 mjeseca.... a za drenthea znam nego kažem realov jer ga pod herculesov nitko neće znati  :)
al vratimo se realnosti, za strinića odmah potpisujem.... par milja i naš je  :lol:

Offline ROM@.M.V

• Email
« Reply #192 on: September 09, 2010, 10:54:42 PM »
ma ja bi najvise volio vrsaljka iz dinama za koju godinu, bit ce igracina i pol   :xD:

Mali je zvijer, gledo sam ga par puta bit ce nest od njega!

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #193 on: September 10, 2010, 08:14:55 PM »

Alibi igrač.

Argumentiraj to malo, pricas o najboljem HR lijevom beku koji ima jos puno prostora za napredak, pogotovo na taktickom planu.

Centaršut 0, prodori rijetki, a i kad prođe, onda to uprska centaršutom na drugu korner zastavicu.
Non-stop daje loptu prvom do sebe, i to onom iza sebe. Rijetko kad se odlučuje na prodor, a 3 utakmice u repki sa protivnicima a la Austrija, Latvija i bunkeraška Grčka mi nisu dovoljno da bi zaključio kako je odličan u defenzivi.

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #194 on: September 10, 2010, 09:01:01 PM »

Alibi igrač.

Centaršut 0, prodori rijetki, a i kad prođe, onda to uprska centaršutom na drugu korner zastavicu.
Non-stop daje loptu prvom do sebe, i to onom iza sebe. Rijetko kad se odlučuje na prodor, a 3 utakmice u repki sa protivnicima a la Austrija, Latvija i bunkeraška Grčka mi nisu dovoljno da bi zaključio kako je odličan u defenzivi.

gledao sam ga jako malo,a ono malo sto sam vidio sam primjetio da je poprilicno rezerviran, prvo neka se on dokaze pa moze doc u romu i bit poslan odma na kaljenje u nekog drugoligasa