Author Topic: Aktualnosti  (Read 11994 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Vlado_ASR

Re: Aktualnosti
« Reply #150 on: November 11, 2009, 11:49:21 AM »
De Rossi ce zbog ozljede propustiti prijateljske oglede talijanske repke, dok bi za utakmicu protiv Barija trebao biti spreman.  :)

Ipak, nije to neka ozljeda ovako kad pogledas...

Sreca u nesreci  :) :)

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #151 on: November 11, 2009, 05:32:31 PM »
De Rossi ce zbog ozljede propustiti prijateljske oglede talijanske repke, dok bi za utakmicu protiv Barija trebao biti spreman.  :)

Ipak, nije to neka ozljeda ovako kad pogledas...

Sreca u nesreci  :) :)

Al bi radje volio da je prvo vratio Vieri pa izasao :D

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #152 on: November 15, 2009, 12:50:03 PM »
De Rossi izlazi u roku od 2 dana iz bolnice ali sye ne zna hoce li bit spreman za Bari
Mislim da bi morali Bari dobit i bez njega :)

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #153 on: November 16, 2009, 04:47:02 PM »
Izgleda da ce Mancini doc ovu zimu,nisam sretan,ali opet,ako moze Werder tako raditi,mozemo i mi

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #154 on: November 16, 2009, 04:54:41 PM »
DANIELE DE ROSSI, 26-godišnji vezni igrač Rome i standardni reprezentativac Italije, gotovo sigurno neće zaigrati nogomet tijekom mjeseca studenoga.

Puknuće jagodične kosti De Rossi je zaradio u derbiju 12. kola Serije protiv Intera na San Siru (1-1, pretprošlog vikenda), nakon što ga je Patrick Vieira laktom pogodio u glavu. To je bio jedan od duela koji je pokrenuo lavinu osuda trenera Rome Claudija Ranierija spram načina na koji su igrali nogometaši Intera, a dakako da je nakon toga svadljivi kolega na drugoj strani, Jose Mourinho, objeručke prihvatio svađu koja između dva trenera traje i dalje.

Iz Rome su najavljivali da bi De Rossi mogao zaigrati 29. studenoga, kada Roma u okviru 14. kola gostuje u Bergamu kod Atalante, no nove informacije govore da će De Rossi povratak na teren upisati u prvim danima prosinca. Prije Atalante će De Rossi propustiti i domaći ogled protiv Barija, a podsjetimo da je trenutačno izvan travnjaka i kapetan Rome Francesco Totti (koljeno).

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #155 on: November 16, 2009, 07:03:43 PM »
Djes to iskopo?

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
« Reply #156 on: November 17, 2009, 12:54:14 PM »
De Rossi izlazi u roku od 2 dana iz bolnice ali sye ne zna hoce li bit spreman za Bari
Mislim da bi morali Bari dobit i bez njega :)

Postoje neke kombinacije da i Totti i De Rossi zaigraju iako mi je to sumnjivo.
Ukoliko su prognoze zaista toliko optimistične, te ukoliko će Bari već na poluvremenu biti na -2, pretpostavljam da će možda netko od njih dobiti zadnjih 20ak minuta.

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/11/17/1629801/francesco-totti-daniele-de-rossi-return-for-roma-report
I spent most of my money on birds, booze and fast cars.
The rest I just squandered...

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #157 on: November 17, 2009, 05:02:58 PM »
Djes to iskopo?

index,oni su vjerojatno uzeli sa totalsporta

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #158 on: November 19, 2009, 12:33:43 AM »
Evo da i ja dam link na goal.com. Naime, radi se o jako zanimljivom članku o omladinskom pogonu Rome kojem vjerojatno nije mjesto u topicu aktualnosti, već buduće aktualnosti, ali neću otvarati topic samo zbog toga. Klinci su za sada prvi u sve tri omladinske lige i izgleda da i bez solidnog transfer fonda ne trebamo očajavati jer pojačanja bi trebala doći iz našeg pogona. Meni je to odlična vijest jer mi je ipak draže gledati nekoga tko daje sve od sebe na terenu zato što voli klub, a ne samo zbog plaće ili da mu klub posluži kao odskočna daska za neke veće timove.

http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2009/11/18/1631885/roman-soldier-dont-despair-roma-fans-a-new-golden-generation
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
« Reply #159 on: November 19, 2009, 07:16:29 AM »
Evo da i ja dam link na goal.com. Naime, radi se o jako zanimljivom članku o omladinskom pogonu Rome kojem vjerojatno nije mjesto u topicu aktualnosti, već buduće aktualnosti, ali neću otvarati topic samo zbog toga. Klinci su za sada prvi u sve tri omladinske lige i izgleda da i bez solidnog transfer fonda ne trebamo očajavati jer pojačanja bi trebala doći iz našeg pogona. Meni je to odlična vijest jer mi je ipak draže gledati nekoga tko daje sve od sebe na terenu zato što voli klub, a ne samo zbog plaće ili da mu klub posluži kao odskočna daska za neke veće timove.

http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2009/11/18/1631885/roman-soldier-dont-despair-roma-fans-a-new-golden-generation

:icon_ok:
I spent most of my money on birds, booze and fast cars.
The rest I just squandered...

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #160 on: November 19, 2009, 10:10:28 AM »
Izgleda da ce Mancini doc ovu zimu,nisam sretan,ali opet,ako moze Werder tako raditi,mozemo i mi

A djes to iskopo? :D

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #161 on: November 21, 2009, 07:07:47 AM »

pa potrazi malo,bilo je na goal.com

Offline ForzaRoma

• Romolo
  • Global Moderator
« Reply #162 on: November 21, 2009, 09:36:28 PM »

pa potrazi malo,bilo je na goal.com

izgleda da neće biti ništ od tog...Mancinijev agent je sve opovrgnuo

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #163 on: August 28, 2010, 11:12:39 AM »
Stariji Burdisso konačno potpisan!!!! 8 mil € kroz tri godine.

Daj sredi stranicu više!!!!
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #164 on: September 01, 2010, 11:31:03 AM »
ja sam najiskrenije zadovoljan dovodenjem Burdissa i sad smo vise manji pokriveni na svim pozicijama,osim bekovima. Riise i Cassetti su sasvim solidni,ali stvar je sto nemaju zamjenu.

inace,jucer je i Boriello dosao.
« Last Edit: September 07, 2010, 12:24:56 AM by Romanista »