Author Topic: Aktualnosti  (Read 11994 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
Re: Aktualnosti
« Reply #135 on: September 07, 2009, 07:46:32 PM »
Ev i ja da sta napisem, nisam odavno :blushing:
Redovno citam komentare ali mi se nije dalo nista komentirati koliko sam razocaran situacijom
u klubu i oko njega! Zao mi je Spalletija ali izgleda da morao otici, doslo je do zasicenja izgleda.
Skeptican sam u pogledu Ranijerija ali citao sam njegov intervju i on je uvjeren da moze dici Romu. Rekao je jos da ce mijenjati formaciju i da je njegova filozofija igre drugacija nego kod Spalletija(kod kojeg me je usput strasno nerviralo forsiranje Casetija i Tonetta ko da su mu rodjeni sinovi). Sto se pojacanja tice nismo se nista pojacali ali nismo ni slabiji u odnosu na proslu sezonu. Et pa vidjecemo sta ce biti od svega.

on je trener,ali mu je bolje da ih neforsira bas previse..oni daju sve od sebe alii.... ??
moracemo mu vjerovati,nema druge...

Ma tko daje sve od sebe?

Offline Romanista-z

• pijani mostarac
    • Email
« Reply #136 on: September 07, 2009, 08:20:17 PM »
tonneto nije igrac koji moze dati vise od ovoga sto trenutno daje  ;)

Offline tonci

• Email
« Reply #137 on: September 07, 2009, 09:44:14 PM »
Istina :rolleyes:

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #138 on: October 06, 2009, 12:17:53 PM »
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/10/05/1543437/manchester-united-closely-monitoring-two-roma-youth-players

pogledajte ove cigane,i onda se cude kad chelseaju zabrane godinu dana registraciju igraca  >:(

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #139 on: October 07, 2009, 10:15:40 PM »
isseeee kolko tu nisam dugooo bio...aj fala bogu da se ne moram prepirat sa internistima i jubentinima na forum.hr
nego što kažete na il capitana sam da se brzo vrati....inače najuspješniji strijelac u 2009.
24 GOLA U 24 TEKME

capitano sve najbolje
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #140 on: October 08, 2009, 09:02:42 AM »
Kako 24 gola u 24 tekme?
kaj nije zabio 15ak golova?

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #141 on: October 08, 2009, 01:01:10 PM »
pa od početka godine....od 1. mjeseca do sada
 ispravak
 24 gola u 28 utakmica

Offline Vlado_ASR

« Reply #142 on: October 08, 2009, 01:47:49 PM »
Govore da Tottija treba maknut, da koci igru Rome, da je prestar ovakav-onakav...o tome sam citao po internet forumima, a i ja sam susretao mnoge koji ovo tvrde.
E pa neka pogledaju ovaj podatak sto si ti Francy napisao. Il capitano im je na najbolji moguci nacin svima zacepio usta..i ja cu iznijeti podatak da je ove sezone (2009/10) u 12 utakmica u svim natjecanjima utrpao vec 16 komada!!...a sezona je tek pocela :)
Al eto u svemu tome postoji i negativna strana, a to su ove fuckin' ozljede koje ga muce vec godinama..al vjerujem da ce Totti biti jači od njih te da ce i dalje neumoljivo zabijat golove.

E da, koliko se sjecam prije pocetka ove sezone il capitano se kladio sa pomocnim trenerom da ce u ovoj sezoni zabit 30 golova. To se pretpostavljam odnosilo na sva natjecanja, a ako je tako onda vec znamo tko ce tu okladu i dobit  :D :D

FORZA ROMA! FORZA TOTTI!

Offline Mesihovina

• Email
« Reply #143 on: October 12, 2009, 04:36:42 PM »
Totti je najveći pokretač Romine igre u zadnjih 9 godina i jese li vidjeli prošle sezone Totti nije bio na razisni zadatka i cijela Roma je igrala loše a ove sezone Totti je fantastičan i trudi se motivirat cijelu momčad :totti:.Drago mi je što su Perotta i De Rossi počeli shvaćat njihov zadatak koji im Ranieri
zadaje u svom sustavu igre i mislim da bi do kraja sezone mogli ozbiljno ugroziti vladavinu Intera u Seriji A i vratiti Romi mjesto koje joj zapravo pripada a ne neko 6 ili 7 mjesto

:cieszy_sie_roma: :cieszy_sie_roma:

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #144 on: October 12, 2009, 04:47:08 PM »
ajde napokon da neko kaže da roma bar može malo zakomplicirati interu...jbt kad sam to rekao doživio sam takvu paljbu

Offline Mesihovina

• Email
« Reply #145 on: October 15, 2009, 03:48:14 PM »
ajmo Roma zakompliciraj život Ineru :romaflag:

Offline Romanista-z

• pijani mostarac
    • Email
« Reply #146 on: November 09, 2009, 05:10:45 PM »
uspijesno smo zakomplicirli,zacudio sam se kad mi je uspijelo uci na forum,dugo ga nije bilo

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #147 on: November 09, 2009, 07:25:19 PM »
Eno De Rossi ce na operaciju, ima frakturu jagodicne kosti :crying:

Viera ga laktom cini mi se udario jucer >:(

Offline Vlado_ASR

« Reply #148 on: November 09, 2009, 10:17:33 PM »
De Rossi ce zbog ozljede propustiti prijateljske oglede talijanske repke, dok bi za utakmicu protiv Barija trebao biti spreman.  :)

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #149 on: November 10, 2009, 11:07:16 AM »
De Rossi ce zbog ozljede propustiti prijateljske oglede talijanske repke, dok bi za utakmicu protiv Barija trebao biti spreman.  :)

Ipak, nije to neka ozljeda ovako kad pogledas...