Author Topic: Gostovanja  (Read 628 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
Gostovanja
« on: June 26, 2009, 03:43:56 PM »
Za otprilike mjesec dana je ždrijeb za novu sezonu, pa mi se po glavi počela vrtiti jedna interesantna kombinacija.

Znamo da su nama dva najbliža prvoligaška grada Udine i Verona. Eh sad, poznajem jednog čovjeka koji je vlasnik tvrtke za autobusni prijevoz putnika.

Dakle, mislio sam, kad izađe raspored i kad budemo znali kada Roma igra u Udinama i Veroni, da pokušam s njim dogovoriti autobus ili bolje mini-bus za odlazak na ta gostovanja.

Razmišljao sam, Udine su recimo 4-5 sati od Zagreba. Ajmo zaokružiti na ukupno 10 sati u oba smjera i mislim da bus ne bi smio stajati više od 5000 kuna.

E, kad bi se nas našlo 30, to bi bilo nešto više od 150 kuna po osobi, što nije puno. Da ispadne i 200 kuna po osobi za prijevoz, dodate li još kartu koja je 20 eura, to je oko 350 kuna, a mislim da to stvarno nije veliki iznos.

Npr., ja sam u Udine išao vlakom preko Venecije, putovao sam do tamo 10 sati i potrošio oko 100 eura. Jer, sav taj put isrcpi čovjeka, naravno da moraš i čekati vlak, pa je logično da moraš nešto pojesti, popiti, nekad i 'prisilno' prisjesti u kafić kako bi potrošio vrijeme.

Znači, želim da se zasad ovdje jave oni koji bi sigurno išli, da otprilike znamo. Jer, mjesec dana će brzo proći, mnogi od vas će otići na more i poslije bi moglo nestati vremena za konkretne dogovore, tim prije što Udine/Verona mogu ispasti već i u 1. kolu, zar ne? :)
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline TORCA

Re: Gostovanja
« Reply #1 on: June 26, 2009, 04:13:28 PM »
piši mene

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #2 on: June 26, 2009, 04:16:12 PM »
Još uvijek maloljetan. :)
Vinkovčani, ludi, blesavi, nismo normalni...

Offline TORCA

« Reply #3 on: June 26, 2009, 04:18:45 PM »
e mali lapane

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #4 on: June 26, 2009, 04:19:16 PM »
e mali lapane

A jebiga bit ce i toga za par godina.. :)

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #5 on: June 26, 2009, 04:21:07 PM »
Da li treba za to putovnica?
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #6 on: June 26, 2009, 04:22:10 PM »
Mislim da treba jer Italija nije susjedna država.. Ispravite me ako griješim ali mislim da sa osobnom mo         zes prijec u susjednu drzavu samo? :)

Offline TORCA

« Reply #7 on: June 26, 2009, 04:24:22 PM »
Mislim da treba jer Italija nije susjedna država.. Ispravite me ako griješim ali mislim da sa osobnom mo         zes prijec u susjednu drzavu samo? :)
u italiju možeš sa osobnom

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #8 on: June 26, 2009, 04:25:29 PM »
Inače, nije da pametujem, more je granica, što će reći da nam je Italija susjed.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline TORCA

« Reply #9 on: June 26, 2009, 04:26:46 PM »
Inače, nije da pametujem, more je granica, što će reći da nam je Italija susjed.
ma ja sam iša sto puta na osobnu

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #10 on: June 26, 2009, 04:28:18 PM »
A jebiga mislio sam na kopnenu granicu.. zajeb :)

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #11 on: June 26, 2009, 04:28:59 PM »
Torca, vjerujem ti, ali provjerit ćemo za osobnu još. Inače, u svakom slučaju, bolje putovnica.

Vujo, mislim da uz pismeni pristanak roditelja možeš ići. Jer, po meni, to je kao da ideš na maturalac, pošto netko punoljetan mora biti vođa puta i odgovoran za sve.
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #12 on: June 26, 2009, 04:30:20 PM »
Znam da mogu ali nece mi starci nikad dati.. planiram ih varat za gostovanja sto se tice HNL-a, ali otic u Italiju bez njihovog znanja je previse i za mene :)

Offline TORCA

« Reply #13 on: June 26, 2009, 04:30:53 PM »
Torca, vjerujem ti, ali provjerit ćemo za osobnu još. Inače, u svakom slučaju, bolje putovnica.

Vujo, mislim da uz pismeni pristanak roditelja možeš ići. Jer, po meni, to je kao da ideš na maturalac, pošto netko punoljetan mora biti vođa puta i odgovoran za sve.
jasno da je bolje putovnica, jer ipak idemo preko grane na tekmu, znači nismo turisti-gledat će nas drugačije. ali sa punomoći može di oće

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #14 on: June 26, 2009, 04:32:18 PM »
@curva sud:ja bi isto vjerojatno isao,samo sta si ti onda vođa puta ;)