Author Topic: Ljetovanje  (Read 405 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
Ljetovanje
« on: June 18, 2009, 02:34:42 PM »
Nego, ove godine idem u Brela prvi put. Je li netko bio? Ima li se tamo gdje za izaći ili se mora u Makarsku? Ima li u Makarskoj išta osim narodnjaka?

Naravno, ovdje možete napisati i gdje vi idete (ako idete) ili gdje ste bili (ako ste bili), drugima preporučiti gdje je dobro (ako imate za preporučiti) i slično (ako znate slično).
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
Re: Ljetovanje
« Reply #1 on: June 18, 2009, 03:05:52 PM »
Ja stalno ljetujem u jednom mjestu pored Trogira(necu rec ime da me Lazijali ne nađu  :D),u trogiru ima svasta....
A bas za makarsku i ne znam

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #2 on: June 18, 2009, 03:19:36 PM »
ja sa svako ljeto u rodnom Dubrovniku :D :D

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #3 on: June 18, 2009, 05:09:09 PM »
Svako ljeto dosad sam proveo u Splitu, ovo ljeto idem par dana u Zadar, pa za 2 tjedna opet u Zadar na prvo kolo HNL-a, Zadar - Cibalia, vjerojatno i do Splita opet navratim i tako.. :D
Vinkovčani, ludi, blesavi, nismo normalni...

Offline TORCA

« Reply #4 on: June 18, 2009, 06:08:00 PM »
Svako ljeto dosad sam proveo u Splitu, ovo ljeto idem par dana u Zadar, pa za 2 tjedna opet u Zadar na prvo kolo HNL-a, Zadar - Cibalia, vjerojatno i do Splita opet navratim i tako.. :D
kad budeš u splitu javi se da ti dam jednu odgojnu. mali lapane :D :D :D :D

Offline TORCA

« Reply #5 on: June 18, 2009, 06:09:11 PM »
Nego, ove godine idem u Brela prvi put. Je li netko bio? Ima li se tamo gdje za izaći ili se mora u Makarsku? Ima li u Makarskoj išta osim narodnjaka?

Naravno, ovdje možete napisati i gdje vi idete (ako idete) ili gdje ste bili (ako ste bili), drugima preporučiti gdje je dobro (ako imate za preporučiti) i slično (ako znate slično).
bit češ zadovoljan

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #6 on: June 18, 2009, 08:30:47 PM »

da,da ... :)

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #7 on: June 18, 2009, 08:40:16 PM »
zasto citiras svoj post?  Oo

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #8 on: June 18, 2009, 08:50:13 PM »
a htio sam od stare torce, ni ne mislim :D

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #9 on: June 18, 2009, 09:05:15 PM »
Stara Torca, daj napiši naziv kakvog mjesta gdje se može čuti neki rock ili metal, a ne samo narodnjaci. Da li ima tako nečega tamo? Što se tiče mjesta izgleda super i kupanje je, vjerujem, odlično, čisto more. Zanima me malo noćni život.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #10 on: June 18, 2009, 10:39:35 PM »
ja idem s legom u pirovac na 10 dana...a nakon toga munchen i paris 5 vamo 5 tamo
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #11 on: June 19, 2009, 10:10:46 AM »
Barcelona,ljudi. Barcelona  :<3:
GRAZIE ROMA

Offline TORCA

« Reply #12 on: June 19, 2009, 08:51:17 PM »
Stara Torca, daj napiši naziv kakvog mjesta gdje se može čuti neki rock ili metal, a ne samo narodnjaci. Da li ima tako nečega tamo? Što se tiče mjesta izgleda super i kupanje je, vjerujem, odlično, čisto more. Zanima me malo noćni život.
slušaj neznam kako se zovu ali imaš par mista di ćeš bit miran od narodnjaka. a i imaš dosta koncerata po brelima, makarskoj i okolnim mistima. mislim da možeš bit zadovoljan, jedino ima puno bih-a. to je njima najbliže, pa se spuste.

Offline el_rey

• aranycsapat_1950
« Reply #13 on: December 04, 2009, 07:26:55 PM »
slušaj neznam kako se zovu ali imaš par mista di ćeš bit miran od narodnjaka. a i imaš dosta koncerata po brelima, makarskoj i okolnim mistima. mislim da možeš bit zadovoljan, jedino ima puno bih-a. to je njima najbliže, pa se spuste.

Momci, malo kasnim s odgovorom na post, ali jedno moje iskustvo sa ne baš rock/metal festivala, čak niti srodno, ali poslušajte savjet.
Bio sam ovo ljeto na Skaville-u(festivalu ska mjuze na Krku, uvala Voz). Niti mi je ska blizak, ni najmanje, a proveo sam se jako dobro. Inače, mali festival, svega dvjestotinjak ljudi, sve nagruvano šatorima, a stage je udaljen par desetaka metara. Okupaš se k'o čovjek ako zaželiš. Eto, jedno moje iskustvo. Opet, nije mi bliska ta mjuza, a vraćam se ove godine ako bude.
Jedino tko nema auto, ima malo dužu šetnju uzbrdo do busa...
I spent most of my money on birds, booze and fast cars.
The rest I just squandered...

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #14 on: December 05, 2009, 12:54:16 AM »
Malo previse kasnis :P