Author Topic: Kup konfederacija  (Read 1138 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vlado_ASR

Kup konfederacija
« on: June 15, 2009, 12:44:17 PM »
Pozz svima, evo nije me bilo odavno, stiskli me ispiti pa nemam bas nesto vremena.
Evo nakon sto je zavrsila sezona na rasporedu je ovaj kup koji i nije nesto zanimljiv, pogotovo prva grupa, Spanjolci ce tamo sve posamarat al evo druga grupa bi mogla bit zanimljivija.
Danas igraju Brazil-Egipat i SAD-Italija....

Forza Italia! :)

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
Re: Kup konfederacija
« Reply #1 on: June 15, 2009, 08:04:13 PM »
Juan strijelac za Brazil, De Rossi za Italiju. :)

Inače, Talijani slabi, previše je tu starih igrača. Moralo je na ovom turniru biti mjesta za Mottu i Brighija... :rolleyes:
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline Vlado_ASR

« Reply #2 on: June 15, 2009, 10:07:07 PM »
Ma trebalo se naci mjesta tu za jos kojeg naseg igraca, prije svih Brighi koji je stvarno imao odlicnu sezonu, pa i Motta a vjerujem da bi pozvao Aquilanija da nije bio pogodjen ozljedama kroz skoro citavu sezonu.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #3 on: June 15, 2009, 10:41:41 PM »
Nismo imali bas tako bajnu sezonu da pola ekipe svjetskih prvaka cine nasi igraci...De Rossi lijepu bombicu zabio,a moja najveca zelja zabije 2 komada....Eh da je para pa ga dofurat u Romu...

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #4 on: June 16, 2009, 12:44:56 AM »
Točno Jax... ali opet, Motta je trenutno sigurno najbolji talijanski desni bek, a ako ne, onda bar najpotentniji... i definitivno bi imalo smisla da je pozvan na natjecanje kao što je ipak ne toliko bitni Kup konfederacija...

A Brighi je za većinu romanista bio prvo ime i jedan od rijetkih, ako ne i jedini koji je istinski zadovoljio u slaboj Rominoj sezoni... ne shvaćam, zar Lippi ne vidi da Italija više ne može, uz dužno poštovanje, trpiti starce Pirla i Gattusa? :rolleyes:

Ne brojimo li junaka Rossija, Danielle je sinoć bio najbolji u redovima Talijana... da mu je i u Azzurrima Brighi, Italija bi definitivno imala jači vezni red... jer Brighi je imao bolju sezonu od milanista...

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #5 on: June 16, 2009, 10:53:19 AM »
Ipak, Gattusso jos trci ko konj, a Pirla inace nema nigdje, al se pokaze sa 2-3 poteza kao onaj jucer kod treceg gola...

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #6 on: June 16, 2009, 11:11:03 AM »
Ipak, Gattusso jos trci ko konj, a Pirla inace nema nigdje, al se pokaze sa 2-3 poteza kao onaj jucer kod treceg gola...

Pirlo nedovoljno pokazuje za repku poput Italije, a Brighi isto može trčati kao konj i za razliku od Gattussa, daleko je opasniji za protivnička vrata... plus, mlađi je i ima daleko bolju sezonu iza sebe...

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #7 on: June 16, 2009, 11:40:58 AM »
Jebiga,al povuci paralelu sa Vatrenima-Robert Kovac igra na staroj slavi,umjesto da uigravamo stoperski dvojac Krizanac-Simunic(znam da je Krizanac sad bio ozljeđen,ali moglo se komotno stavit Corluku na stopera).
Ipak vezni red zvuci jace kad igra Gattusso nego Brighi....

A sad,malo pretjerujes,na osnovu cega je Motta najbolji talijanski bek?
Tj zapravo tko uopce im igra na beku?

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #8 on: June 16, 2009, 12:35:08 PM »
Motta je najbolji mladi talijanski bek, al ne vjerujem da ga jos mozemo usporedit sa zambrottom i ekipom...

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #9 on: June 16, 2009, 02:02:04 PM »
Igrao je Grosso na lijevoj, Zambrotta na desnoj. Bilo je mjesta za Mottu.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #10 on: June 16, 2009, 03:03:24 PM »
Igrao je Grosso na lijevoj, Zambrotta na desnoj. Bilo je mjesta za Mottu.

Mozda...

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #11 on: June 16, 2009, 04:35:41 PM »
Odgovorio vam je gujdas...

Zambrotta nije onaj stari Zambrotta, a koji vam talijanski desni bek još pada napamet? Nijedan.

Pa dva najbolja u ligi su Brazilac i Kolumbijac, a tek onda Talijan - Marco Motta...

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #12 on: June 16, 2009, 11:00:07 PM »
Sad sam tek skuzio da Motta nastupa za Azzurine na Euru do 21 godine.....
Valjda je Lippi procjenio da je za njega bolje da odigra to zadnje natjecanje u mlađim kategorijama,kad je vec prosao cijele kvalifikacije s njima

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #13 on: June 17, 2009, 02:30:20 PM »
Eh, a mi tu tugujemo.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline il gladiatore

« Reply #14 on: June 17, 2009, 09:43:30 PM »
slažem s vama da nagodinu treba bit mjesta za mottu, sad mi je čisto ok što ga je lippi poslao s mladima, to je jači turnir. a ovaj mali rossi, gledam u takmicu i mislim si, ma to nije italija, kad oni nemaju nekog fantasistu, jednostavno su neprepoznatljivi i onda je ušao taj mali i odmah sam pomislio, to bi moglo bit to....samo, danas mi je malo palo raspoloženje kad sam pročitao da je blizu dolaska u moj najomraženiji klub juventus....eh, da nam je para da ga dovedemo u romu..