Author Topic: Roma - Torino 3:2  (Read 1833 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
Re: Roma - Torino, nedjelja 31.05.2009, 15h
« Reply #30 on: May 31, 2009, 02:58:45 PM »
Kraj sezone, nadajmo se da će iduća ipak biti malo bolja.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline il gladiatore

« Reply #31 on: May 31, 2009, 03:13:49 PM »
i, eto stigao je  i 178 gol....nadajmo se da će iduća sezona bit bolja, da ćemo zadržat ono što je dobro, prodat ono što ne valja i nadajmo se kupit ponešto kvalitetno....ma, kako smo krenuli ove sezone još je to  dobro i ispalo, kad se sjetim početka i našeg učestalog boravka u zoni ispadanja..sad samo držim fige da i dinamo završi u nekim kombinacijama u europskoj ligi i da budu u skupini s romom!!!! eto, gotovo, ja bi još, ljudi šta ćemo sad radit, nema nogometa do 8.,9. mjeseca,užas

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #32 on: May 31, 2009, 06:20:03 PM »
Kako mi je drago što smo ovo dobili, tim prije što je Torino poveo i što su dežurni dušebrižnici, redom navijači klubova koji kroz povijest imaju mrlja i mrlja, počeli likovati, jer Roma kao pušta. Ne, dragi moji, Roma ne pušta, Roma je za razliku od masu vas pošten i gospodski klub. :rolleyes:

Bravo za FenoMeneza, bravo za Tottija, od danas devetog najboljeg strijelca Serie A svih vremena. :)

Torino? Iskreno, žao mi je, ali jbg nisu više ni zaslužili. Stalno se bore za ostanak, kao da nemaju ambicija, vrijeme za povratak u Serie B je kad-tad moralo doći.

Catania nije ispala, spasili smo ih puštenim golom. A Vargasa nismo doveli radi naših nesposobnih čelnika, nismo bili ni upola konkretni kao Fiorentina.

a sta ako viole il netko drugi nam uzmu rosinu ispred nosa?

Dokaz više da imamo nesposobne ljude zadužene za dovođenje pojačanja.

Ja samo želim napomenuti da je jedini način da eventualno dovedemo Rosinu ispadanje njegovog kluba u Serie B. Jer da ga želimo (možemo) dovesti dok je Torino u Serie A, učinili bi to prije...

I također, zaboli me za Torino i Bolognu i kurac i palac. Pustili smo mi i lani Cataniji gol kojim su ostali u ligi, pa su nam kako vratili? Dvije utakmice ove sezone protiv nas odigrali kao da im ovisi o životu, ajde prvu još razumijem, ali ovu nedavno. Apsolutno im ništa nije trebalo, a mi da na kraju nismo sretno slavili, danas ne bi bili ni u Euroligi. :rolleyes:
nebi se slozio bas s tim da smo im pustili tamo. Igrali jesmo nezainteresirano nakon sta su igraci doznali da je Inter poveo u Parmi,al ne vjerujem u to oko pustanja nekakvog.

Pogledaj snimku još jednom... ;)

Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #33 on: May 31, 2009, 07:13:53 PM »
Da napišem usput da predviđaju rezultat 4:1 u korist Rome.

Pa i nisu punu promašili, samo su pobrkali 5. gol na utakmici, he he.
Sveopće sranje, po selima klanje.