Author Topic: Roma - Torino 3:2  (Read 1833 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
Roma - Torino 3:2
« on: May 30, 2009, 10:16:13 AM »
Pobjeda nad Milanom i par kikseva protivnika u zadnjem kolu su nam osigurali Europu, tako da nam ova utakmica ništa ne znači. Torino se, pak, bori za ostanak i iako su šanse da ostane u serie A vrlo male, šanse ima i moraju tražiti pobjedu. Torinu su prošlo kolo suspendirani sedmorica prvotimaca (Ogbonna, Pisano, Bianchi, Diana, Pratali, Dzemaili, i Abate), a već duže vrijeme im nedostaje još petorica ( Abbruscato, Corini, Di Loreto, Ventola i Zanetti). Kao da to nije dovoljno, tradicija govori da je Torino u 18 zadnjih utakmica na Olimpicu dobila jednu, 6 puta remizirala i zabila samo 14 golova. Roma mora tražiti pobjedu u zadnjoj utakmici sezone, i to još pred svojim navijačima i protiv tako oslabljenog protivnika koji mora napadati. Nama nedostaju Juan, Cicinho, Doni, Baptista i Aquilani, ali se vraća De Rossi nakon suspenzije.

Po goal.com, ovo su mogući sastavi:

Roma: Artur; Motta, Panucci, Mexes, Riise; De Rossi, Pizarro; Taddei, Perrotta, crnogorski cigo; Totti

Torino
:Sereni, Franceschini, Natali, Rivalta; Rubin, Barone, Vailatti, Saumel; Gasbarroni, Rosina; Stellone

Da napišem usput da predviđaju rezultat 4:1 u korist Rome.
« Last Edit: June 12, 2009, 04:00:33 PM by Vujo »
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
Re: Roma - Torino, nedjelja 31.05.2009, 15h
« Reply #1 on: May 30, 2009, 10:42:27 AM »
predviđali su i pobjedu Milana nad Romom 1:0....

volio bih da izgubimo utakmicu a da bologna kiksa,jer zelim gledat torino i iduce sezone u serie a,a nama pobjeda ili poraz nista ne znace....

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #2 on: May 30, 2009, 11:00:37 AM »
predviđali su i pobjedu Milana nad Romom 1:0....

volio bih da izgubimo utakmicu a da bologna kiksa,jer zelim gledat torino i iduce sezone u serie a,a nama pobjeda ili poraz nista ne znace....
Slažem se :)
Vinkovčani, ludi, blesavi, nismo normalni...

Offline ForzaRoma

• Romolo
  • Global Moderator
« Reply #3 on: May 30, 2009, 12:01:26 PM »
I convocati:

2 CHRISTIAN PANUCCI
4 JUAN
5 PHILIPPE MEXES
7 DAVID PIZARRO
9 MIRKO crnogorski cigo
10 FRANCESCO TOTTI
14 FILIPE
15 SIMONE LORIA
16 DANIELE DE ROSSI
17 JOHN ARNE RIISE
20 SIMONE PERROTTA
21 SOULEYMANE DIAMOUTENE
23 VINCENZO MONTELLA
24 JEREMY MENEZ
25 GUILHERME DE MORAIS GUSMAO ARTUR
27 JULIO SERGIO BERTAGNOLI
33 MATTEO BRIGHI
38 MARCO D’ALESSANDRO
40 ALESSANDRO MALOMO
77 MARCO CASSETTI

Indisponibili: Doni, Cicinho, Aquilani, Tonetto, Baptista.

Squalificati: Motta, Taddei.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #4 on: May 30, 2009, 12:53:52 PM »
Idemo po tri boda!

Svaka čast Torinu, ali mi smo Roma, mi ne puštamo.

Inače, ispadne li Torino u Serie B, sigurno im odlazi Rosina, i to za praktički smiješne novce. Podsjetit ću da je on Spallettijeva, ali i Romina dugogodišnja želja...
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #5 on: May 30, 2009, 01:16:06 PM »

Inače, ispadne li Torino u Serie B, sigurno im odlazi Rosina, i to za praktički smiješne novce. Podsjetit ću da je on Spallettijeva, ali i Romina dugogodišnja želja...
a ja cu tebe podsjetit da smo tako racunali prosle sezone za Vargasa,pa je otiso u Viole!

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #6 on: May 30, 2009, 01:44:13 PM »

a ja cu tebe podsjetit da smo tako racunali prosle sezone za Vargasa,pa je otiso u Viole!

Catania nije ispala, spasili smo ih puštenim golom. A Vargasa nismo doveli radi naših nesposobnih čelnika, nismo bili ni upola konkretni kao Fiorentina.

Zato navijam da Torino ispadne u 2. ligu, odnosno da Roma odigra pošteno i još jednom dokaže svima da su romanisti gospoda. Ispadanjem Granate u Serie B, Rosini automatski pada cijena, a to je nažalost jedini način i da ga dovedemo.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #7 on: May 30, 2009, 01:49:42 PM »

Catania nije ispala, spasili smo ih puštenim golom. A Vargasa nismo doveli radi naših nesposobnih čelnika, nismo bili ni upola konkretni kao Fiorentina.

a sta ako viole il netko drugi nam uzmu rosinu ispred nosa?

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #8 on: May 30, 2009, 01:58:10 PM »

Dokaz više da imamo nesposobne ljude zadužene za dovođenje pojačanja.

Ja samo želim napomenuti da je jedini način da eventualno dovedemo Rosinu ispadanje njegovog kluba u Serie B. Jer da ga želimo (možemo) dovesti dok je Torino u Serie A, učinili bi to prije...

I također, zaboli me za Torino i Bolognu i kurac i palac. Pustili smo mi i lani Cataniji gol kojim su ostali u ligi, pa su nam kako vratili? Dvije utakmice ove sezone protiv nas odigrali kao da im ovisi o životu, ajde prvu još razumijem, ali ovu nedavno. Apsolutno im ništa nije trebalo, a mi da na kraju nismo sretno slavili, danas ne bi bili ni u Euroligi. :rolleyes:

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #9 on: May 30, 2009, 03:44:46 PM »

Ne bi bio prvi put da nam tako uzimaju...
I danas je godisnjica smrti Agostina DiBartolomeija

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #10 on: May 30, 2009, 05:52:51 PM »
Torino dolazi bez  7  standardnih koji su kaznjeni zbog proslog kola...Sto znaci serie b...
Licno bih volio da ostanu oni a ne bologna ali isto mislim da nam je njihovo ispadanje sansa da dovedemo Rosinu...
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline il gladiatore

« Reply #11 on: May 30, 2009, 07:20:57 PM »
ma, pobijedit će, francesco će bit nabrijan da stigne bomipertija na 9.mjestu vječne ljestvice, još mu je ovaj posalo pismo u kojem mu izražava veliko poštovanje...a još i godišnjica dibartolomeija...ma,pravi romanisti će igrat srcem i dušom..

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #12 on: May 31, 2009, 07:21:05 AM »

Dokaz više da imamo nesposobne ljude zadužene za dovođenje pojačanja.

Ja samo želim napomenuti da je jedini način da eventualno dovedemo Rosinu ispadanje njegovog kluba u Serie B. Jer da ga želimo (možemo) dovesti dok je Torino u Serie A, učinili bi to prije...

I također, zaboli me za Torino i Bolognu i kurac i palac. Pustili smo mi i lani Cataniji gol kojim su ostali u ligi, pa su nam kako vratili? Dvije utakmice ove sezone protiv nas odigrali kao da im ovisi o životu, ajde prvu još razumijem, ali ovu nedavno. Apsolutno im ništa nije trebalo, a mi da na kraju nismo sretno slavili, danas ne bi bili ni u Euroligi. :rolleyes:
nebi se slozio bas s tim da smo im pustili tamo. Igrali jesmo nezainteresirano nakon sta su igraci doznali da je Inter poveo u Parmi,al ne vjerujem u to oko pustanja nekakvog.
sto se tice Rosine,slazem se s tim da bi ga mogli dovesti jedino ako Torino padne u Serie B. to je vec upola sigurno tako da se sad nadam da nam ga nece neki klub tipa Fiorentina,Udinese uzeti pred nosom.  :rolleyes:
GRAZIE ROMA

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #13 on: May 31, 2009, 07:37:15 AM »
NEMA NIKAKVOG PUŠTANJA OVOME ILI ONOME!!!!! Pobjeda i ništa drugo danas a želim da Francesco zabije hat-trick i da prestigne tog na 9. mistu i to je to. I naravno da završi 7:1 za nas! :xD:

:romaflag:

Offline Delvecchio

• Staff
« Reply #14 on: May 31, 2009, 10:47:30 AM »
i jel se taj vargas proslavio? zašto nitko ne spominje da smo meneza maznuli ispred nosa cijelom svijetu?