Author Topic: Milan - Roma 2:3  (Read 1846 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
Re: Milan - Roma 2:3
« Reply #90 on: May 25, 2009, 12:12:19 PM »
Vinkovčani, ludi, blesavi, nismo normalni...

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #91 on: May 25, 2009, 12:15:59 PM »
Posted by: roc_giallorosso
Insert Quote
Quote from: Romamario on May 24, 2009, 06:47:12 PM

Ti koji pričaju tako o Tottiju... počeli su gledati nogomet od nastanka Chelsea i koji navijaju za Chelsea i koji ne vide i nisu gledali kakav je to jebeni igrač!!!
    a na ovoj stranici ih je previše...
    i otvorit ću novi forum,novu frakciju... za istinske navijače Rome,koji znaju tko je i koliko vrijedi TOTTI!!!!
    Svejedno pozdrav svima,jer dignuo sam kvotu 4.7!!!

"za istinske navijače Rome,koji znaju tko je i koliko vrijedi TOTTI"
ne razumijem,ako netko kaze da Totti vise nemoze vuci Romu kao prije ,taj ne voli Romu?!
ja gledam nogomet od kada znam za sebe,i pratim Romu vec dugo godina i postujem Tottia vise nego bilo kojeg igraca na svijetu ali reci da je Totti najbolji igrac svijeta i slicno,to je nerealno skroz.
Francesco je tu za Romu, zabija golove iz penala,slobodnjaka i nekad iz igre, daje nam sigurnost kada primi loptu, i jos uvijek puno znaci za Romu i uvijek ce znacit ali tolike ozlijede u zadnje vrijeme su ga jednostavno udaljile od prave razine koju je nekad imao.
razjasnimo neke stvari, svaki pravi navijac Rome mora postivati Tottia i sve ono sta je on napravio za Romu i sta jos uvijek radi. ali svaki pravi navijac Rome ne smije Tottia stavljat ispred ostale ekipe. ne smijemo kriviti samo Mexesa zbog par losih utakmica. navijamo za Romu,ne za Tottia.
ako je Totti dio Rome,onda je u mojim ocima isto "kriv" i isto  "zasluzan"  kao Mexes,Brighi ili De Rossi.   

:icon_ok:

Posted by: curva sud
Insert Quote
Uopće se neću osvrtati na neke, da oprostite, glupe upise. Ja svoju ljubav prema Romi ne trebam nikome dokazivati, dovoljno mi je da sam znam koliko mi taj klub znači. Ja ne navijam za Tottija, za mene je prima squadra Rima, Italije, Europe, svijeta, cijelog planeta isključivo - ROMA!

Što se tiče utakmice, velika pobjeda, no nisam ispunjen do kraja. Najvažnije da smo konačno i teoretski osigurali tu Euroligu.

:icon_ok:

Jos nesto..dugo nisam gledao da dvije ekipe ovako lose odigraju,ne znas ko je gori...Na sta je seria a spala?...

Roma i milan su 2 impotentna kluba....

Nikakav tempo.slabo se trci,igraci 10-tak puta udare loptu sve to umjestu, dok ne dodaju,bez ideje,uzas kao nogomet za vrijeme Pelea,napadaci se ne otkrivaju stoje umjestu igra samo onaj sto ima loptu trci kao i onaj najblizi njemu...kao da igrtaju "piken rol" u kosarci...

Da nisam upucen pomislio bih da se radi o prijateljskoj utakmici u kojoj je cilj da se igraci ne povrijede a ne o nekom mecu gdje i jednima i drugima trebaju bodovi ili mozda milanu i ne trebaju..

.Koliko sljedece sezone direktno ide u ligu sampiona?

Osim izlazka u evropu, ova pobjeda ce nam se odbiti oglavu...

Sad vec vidm atmosferu i razmisljanje kako smo veliki, kako je nesreca kriva za ovakvu sezonu, kkao na ove igrace treba racunati,kako se mozemo boriti za titulu ,kao nama ne treba nekih velikih promjena,kako sensi treba ostati,kako sve treba ostati po starom, sad ce nas uhvatiti euforija jer smo "dobili milan"... >:( :(

"Rimsko carstvo je sruseno iznutra"

Posted by: ZOX
Insert Quote
VELIKA UTAKMICA VELIKA POBJEDA...SVAKI DRUGI KOMENTAR JE SUVIŠAN.. naravno da mi je žao da se ovako nije igralo cijelu sezonu..ali pokazali smu da smo velika ekipa spremna za velike stvari....FORZA ROMA

Mi smo sve samo ne velika ekipa spremna za velike stvari...

Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #92 on: May 25, 2009, 01:43:16 PM »
NIJE samo legendarni Paolo Maldini nastradao prilikom svog oproštaja sa San Sirom. Prema izvještajima s utakmice protiv Rome na udaru dijela Ultrasa našli su se i Brazilac Kaka, kao i predsjednik Silvio Berlusconi.

Milanovi navijači izvjesili su velik transparent na kojem stoji "Prodajte Kaku", a puno bolje nije prošao niti talijanski premijer.

"Godinama si kupovao igračke veličine, a što ćeš ove godine kupiti? Maramice za brisanje suza?", stajalo je na drugom transparentu.

Najgore je ipak prošao kapetan Rossonera. Iako mu je većina skandirala, najradikalniji pripadnici Ultrasa pokazali su veliki transparent u obliku dresa s brojem 6. Simbolika je bila jasna, a govorila je da će u njihovim srcima biti samo jedan kapetan - Franco Baressi.

:lol:
Vinkovčani, ludi, blesavi, nismo normalni...

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #93 on: May 25, 2009, 02:33:43 PM »
stvarno svaka im čast.....jest da smo zadnjh 30 minuta pali.al iskreno sam očekivao da će nas razbiti ...... GRANDE ROMA.....

VOLTE SOLO CON TE
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #94 on: May 25, 2009, 04:20:41 PM »
Još ću jednom spomenuti!!!!! Boli me kita da li smo igrali loše ili dobro, POBJEDA JE NAŠA I SAMO NAŠAAAAA!!!!!!!!!! 3 BODA SU NAŠAAA a mene zaboli što Lupi sere da smo u kurcu!!!!!!! Samo tako naprijed i neka bodovi idu nama a za igru me ne zanima!!!! Odavno je sport otiša u kurac u pitanju ljepote igre. A svaka čast Francescu za onakav BOŽANSKI gol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da je i Milan dotaka bog opet bi nama išli bodovi a ne njima tako da Lupi zajebi ti tu svoju politiku loše ovo loše ono.

:flag: :flag: :flag: :flag: :flag:

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #95 on: May 25, 2009, 04:41:18 PM »
Još ću jednom spomenuti!!!!! Boli me kita da li smo igrali loše ili dobro, POBJEDA JE NAŠA I SAMO NAŠAAAAA!!!!!!!!!! 3 BODA SU NAŠAAA a mene zaboli što Lupi sere da smo u kurcu!!!!!!! Samo tako naprijed i neka bodovi idu nama a za igru me ne zanima!!!! Odavno je sport otiša u kurac u pitanju ljepote igre. A svaka čast Francescu za onakav BOŽANSKI gol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da je i Milan dotaka bog opet bi nama išli bodovi a ne njima tako da Lupi zajebi ti tu svoju politiku loše ovo loše ono.

nazalost,ta "politika" je potpuno ispravna i svi koji malo bolje pogledamo nase igre kroz ovu sezonu mislit cemo isto sta i @Lupi.
jos jednom,svaka cast na pobjedi i vazna tri boda ali pobjeda protiv ovakvog Milana i nije neka senzacija.
kao sta sam vec rekao,ovakva Roma treba hitno nekakva pojacanja. od sljedece sezone ocekujem da se Aquilani napokon 100% prikljuci treninzima i utakmicama i da u paru s De Rossiem bude nositelj jedne nove Rome. takoder glasam za promjenu trenera.
Hvala ti Luciano za sve dobro sta si donio klubu,ali vrijeme je da odes. Moramo misliti na klub,moramo zajedno sa upravom pomagati u stvaranju nove Rome,mocne Rome pred kojom ce opet drhtati Real Madrid i kojoj ce se diviti cijeli nogometni svijet.   :roma_to_my:
GRAZIE ROMA

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #96 on: May 25, 2009, 04:44:03 PM »

i da. sta je po tebi ljepota nogometa odnosno lijep nogomet?
pogledaj dvije momcadi koje su u finalu Lige prvaka.
s jedne strane Barcelona koja igra dalkeo najljepši nogomet sa jednom napadackom vizijom i s druge strane Macnhester koji igra najtecnije i takticki "najljepse" .  Da li Arsenal igra lijep nogomet? ne igra,Arsenal se muci sa zabijanjem golova jednom Stoke-u ili Hull-u . 
GRAZIE ROMA

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #97 on: May 25, 2009, 06:04:46 PM »
Jedna nova i moćna Roma se može stvoriti jedino sa Spallettijem, tim prije što se kao njegove alternative spominju tek Ancelotti i eventualno Ranieri, a s njima zaboravite lepršavu Romu kojoj će se diviti nogometna Europa. Također, pomirimo se da Roma nema mentalitet pobjednika, tako da, uz dužno poštovanje Ancelottiju, nema šanse da od nje stvori momčad, koja će uzimati bodove i kad igra loše, odnosno sastav koji će igrati tvrdo, na rezultat.

Mi smo atipična talijanska momčad i takvi moramo ostati. Zajedno sa Spallettijem, uz 5-6 novih igrača (ne moraju biti extra imena, nije bio ni Taddei kad je dolazio 2005., pa je tri godine igrao na najvišem nivou), neka budu karakterni i neka imaju određene kvalitete. Kroz 2,3 godine uvjeren sam da bi s takvim sastavom mogli opravdano ciljati na scudetto i postati konkurentni(ji) u Europi.
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline il gladiatore

« Reply #98 on: May 26, 2009, 07:30:31 PM »

:D

haha,al trebao je proci na drugu stranu pa bi Inzaghi ispao budala :D
totti care!!!! hahaahahahah