Posted by: roc_giallorosso
Insert Quote
Quote from: Romamario on May 24, 2009, 06:47:12 PM
Ti koji pričaju tako o Tottiju... počeli su gledati nogomet od nastanka Chelsea i koji navijaju za Chelsea i koji ne vide i nisu gledali kakav je to jebeni igrač!!!
a na ovoj stranici ih je previše...
i otvorit ću novi forum,novu frakciju... za istinske navijače Rome,koji znaju tko je i koliko vrijedi TOTTI!!!!
Svejedno pozdrav svima,jer dignuo sam kvotu 4.7!!!
"za istinske navijače Rome,koji znaju tko je i koliko vrijedi TOTTI"
ne razumijem,ako netko kaze da Totti vise nemoze vuci Romu kao prije ,taj ne voli Romu?!
ja gledam nogomet od kada znam za sebe,i pratim Romu vec dugo godina i postujem Tottia vise nego bilo kojeg igraca na svijetu ali reci da je Totti najbolji igrac svijeta i slicno,to je nerealno skroz.
Francesco je tu za Romu, zabija golove iz penala,slobodnjaka i nekad iz igre, daje nam sigurnost kada primi loptu, i jos uvijek puno znaci za Romu i uvijek ce znacit ali tolike ozlijede u zadnje vrijeme su ga jednostavno udaljile od prave razine koju je nekad imao.
razjasnimo neke stvari, svaki pravi navijac Rome mora postivati Tottia i sve ono sta je on napravio za Romu i sta jos uvijek radi. ali svaki pravi navijac Rome ne smije Tottia stavljat ispred ostale ekipe. ne smijemo kriviti samo Mexesa zbog par losih utakmica. navijamo za Romu,ne za Tottia.
ako je Totti dio Rome,onda je u mojim ocima isto "kriv" i isto "zasluzan" kao Mexes,Brighi ili De Rossi.

Posted by: curva sud
Insert Quote
Uopće se neću osvrtati na neke, da oprostite, glupe upise. Ja svoju ljubav prema Romi ne trebam nikome dokazivati, dovoljno mi je da sam znam koliko mi taj klub znači. Ja ne navijam za Tottija, za mene je prima squadra Rima, Italije, Europe, svijeta, cijelog planeta isključivo - ROMA!
Što se tiče utakmice, velika pobjeda, no nisam ispunjen do kraja. Najvažnije da smo konačno i teoretski osigurali tu Euroligu.

Jos nesto..dugo nisam gledao da dvije ekipe ovako lose odigraju,ne znas ko je gori...Na sta je seria a spala?...
Roma i milan su 2 impotentna kluba....
Nikakav tempo.slabo se trci,igraci 10-tak puta udare loptu sve to umjestu, dok ne dodaju,bez ideje,uzas kao nogomet za vrijeme Pelea,napadaci se ne otkrivaju stoje umjestu igra samo onaj sto ima loptu trci kao i onaj najblizi njemu...kao da igrtaju "piken rol" u kosarci...
Da nisam upucen pomislio bih da se radi o prijateljskoj utakmici u kojoj je cilj da se igraci ne povrijede a ne o nekom mecu gdje i jednima i drugima trebaju bodovi ili mozda milanu i ne trebaju..
.Koliko sljedece sezone direktno ide u ligu sampiona?
Osim izlazka u evropu, ova pobjeda ce nam se odbiti oglavu...
Sad vec vidm atmosferu i razmisljanje kako smo veliki, kako je nesreca kriva za ovakvu sezonu, kkao na ove igrace treba racunati,kako se mozemo boriti za titulu ,kao nama ne treba nekih velikih promjena,kako sensi treba ostati,kako sve treba ostati po starom, sad ce nas uhvatiti euforija jer smo "dobili milan"...

"Rimsko carstvo je sruseno iznutra"
Posted by: ZOX
Insert Quote
VELIKA UTAKMICA VELIKA POBJEDA...SVAKI DRUGI KOMENTAR JE SUVIŠAN.. naravno da mi je žao da se ovako nije igralo cijelu sezonu..ali pokazali smu da smo velika ekipa spremna za velike stvari....FORZA ROMA
Mi smo sve samo ne velika ekipa spremna za velike stvari...