Author Topic: Kako naruciti AS Roma Croatia obleku?  (Read 3851 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
Re: Kako naruciti AS Roma Croatia obleku?
« Reply #60 on: May 20, 2009, 11:25:44 AM »
ako sam to dobro zbrojil.... trebalo bi biti 14 komada.
znaci još 2 mjeseca pa se mozda skupi tih 30komada

Ma necu ti ja cekat 2 mjeseca

Offline nike

« Reply #61 on: May 20, 2009, 03:44:34 PM »

a, onda nek se oni kaj su za onak nadobudno stavili na popis,
prijave i naruce te jebene majce
ne mogu nas pobijedit,
ne mogu izvuć neriješeno,
ne mogu čak ni prekinut susret

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #62 on: May 20, 2009, 05:23:10 PM »

a, onda nek se oni kaj su za onak nadobudno stavili na popis,
prijave i naruce te jebene majce

Vidis da zajebaju...

Offline TORCA

« Reply #63 on: May 21, 2009, 05:34:26 PM »
ma svi koji su se zapisali i glasali, a naručili nisu( pogotovo internet hooligan VUJO) UVIK MU JE NEŠTO , AJTE LIPO U KURAC. NISTE SE TREBALI MIŠAT AKO STE ZNALI DA NEĆETE UZEST.. jer ako su novci problem, to ste i znali i prije. zato odjebite.

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #64 on: May 21, 2009, 05:36:36 PM »
ma svi koji su se zapisali i glasali, a naručili nisu( pogotovo internet hooligan VUJO) UVIK MU JE NEŠTO , AJTE LIPO U KURAC. NISTE SE TREBALI MIŠAT AKO STE ZNALI DA NEĆETE UZEST.. jer ako su novci problem, to ste i znali i prije. zato odjebite.
:spoko_roma:

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #65 on: May 21, 2009, 05:37:52 PM »

oprosti, ali neki ovdje nemaju nikakvih primanja, ko zna cim se ti bavis, kolku placu imas i slicno.. vidio bi tebe da imas jos 100 kuna u novcaniku a za repku ti treba jos 300 bar...
Vinkovčani, ludi, blesavi, nismo normalni...

Offline TORCA

« Reply #66 on: May 21, 2009, 05:52:50 PM »

oprosti, ali neki ovdje nemaju nikakvih primanja, ko zna cim se ti bavis, kolku placu imas i slicno.. vidio bi tebe da imas jos 100 kuna u novcaniku a za repku ti treba jos 300 bar...
VUJO ZNA SI TRIBA SI LOVU OSTAVIT I GOTOVO.
« Last Edit: May 21, 2009, 05:55:06 PM by Vujo »

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #67 on: May 21, 2009, 05:56:33 PM »

VUJO ZNA SI TRIBA SI LOVU OSTAVIT I GOTOVO.

Ostavio sam, ali su iskrsnule neke stvari.. Uostalom, ne znam zašto se tebi uopće opravdavam..

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #68 on: May 21, 2009, 07:34:13 PM »
Trebaš se opravdavati i ti i svi oni koji su se stavili na popis a niste još naručili majicu. Ako se staviš na popis znači da imaš para za majicu. Ako se naručivanje malo otegne te pare staviš sa strane i čekaš. Ja se nisam stavio na popis jer mi je ovih par mjeseci neka kriza s parama i ne želim druge zajebat kao što si to napravio ti i dosta drugih.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #69 on: May 21, 2009, 08:02:45 PM »
Trebaš se opravdavati i ti i svi oni koji su se stavili na popis a niste još naručili majicu. Ako se staviš na popis znači da imaš para za majicu. Ako se naručivanje malo otegne te pare staviš sa strane i čekaš. Ja se nisam stavio na popis jer mi je ovih par mjeseci neka kriza s parama i ne želim druge zajebat kao što si to napravio ti i dosta drugih.

Ceko sam neko vrijeme i onda je ova tema pala u zaborav.. uostalom uvijek bi stavio Vukovar i repku prije majice makar se i stavio na popis..

a i 100 kuna cu dati za majicu, ali majicu za Vukovar, ali tih 100 kuna ce dobit neka siromasna obitelj u Vukovaru.. tako da me ne diraju vasa prozivanja, reko sam cu kupit, odusto sam i sta sad? ubite me
« Last Edit: May 21, 2009, 08:36:02 PM by Vujo »

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #70 on: May 21, 2009, 08:44:58 PM »
gujdas i stara torca,smirite se,ja cu sutra nazvat zenu jer imam broj i rjesit ce se ovo najbrze moguce,obecajem.

btw,stara torca imas privatnu poruku

Offline TORCA

« Reply #71 on: May 21, 2009, 09:04:10 PM »
gujdas i stara torca,smirite se,ja cu sutra nazvat zenu jer imam broj i rjesit ce se ovo najbrze moguce,obecajem.

btw,stara torca imas privatnu poruku
odgovorio sam ti na nju, možda nisi dobio jer imaš neke live adrese.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #72 on: May 21, 2009, 09:17:08 PM »

Ceko sam neko vrijeme i onda je ova tema pala u zaborav.. uostalom uvijek bi stavio Vukovar i repku prije majice makar se i stavio na popis..

a i 100 kuna cu dati za majicu, ali majicu za Vukovar, ali tih 100 kuna ce dobit neka siromasna obitelj u Vukovaru.. tako da me ne diraju vasa prozivanja, reko sam cu kupit, odusto sam i sta sad? ubite me

x
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #73 on: May 22, 2009, 04:57:56 PM »
jax,nazovi lijepo zenu i zamoli je da ako moze napravi i posalje nama koji smo narucili,a ovi ostali kad si skupe lovu neka ju zovu i mole da im salje pojedinacno sto se naravno nece dogodit

koji kurac nas 10ak mora sad visit zbog vas 15ak koji bi sve i svasta
cak i nije toliki problem sto mi visimo nego sto jebete zenu u zdrav mozak, trebali bi imat bar malo postovanja prema njoj

i odjebite s tim glupostima gdje vam je izgovor domoljublje, 100kn za vukovar bla bla bla

da vam je toliko stalo do pomaganja zrtvama vukovara radili bi puno vise toga,a ne dat 100kn kao za vukovar,a o tome gdje ce zavrsit te pare znas koliko i ja

vujo tvoj veliki problem je sta ne razmisljas svojom glavom

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #74 on: May 22, 2009, 06:28:23 PM »
jax,nazovi lijepo zenu i zamoli je da ako moze napravi i posalje nama koji smo narucili,a ovi ostali kad si skupe lovu neka ju zovu i mole da im salje pojedinacno sto se naravno nece dogodit

koji kurac nas 10ak mora sad visit zbog vas 15ak koji bi sve i svasta
cak i nije toliki problem sto mi visimo nego sto jebete zenu u zdrav mozak, trebali bi imat bar malo postovanja prema njoj

i odjebite s tim glupostima gdje vam je izgovor domoljublje, 100kn za vukovar bla bla bla

da vam je toliko stalo do pomaganja zrtvama vukovara radili bi puno vise toga,a ne dat 100kn kao za vukovar,a o tome gdje ce zavrsit te pare znas koliko i ja

vujo tvoj veliki problem je sta ne razmisljas svojom glavom

znam gdje ce te pare zavrsit, radi se o tome da nemam para trenutno.. kazem ti da moram nekako nagrecat jos 200 kuna u tjedna a nemam nikakvih primanja..