Author Topic: Podolski  (Read 392 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
Podolski
« on: March 24, 2009, 02:51:49 PM »
Evo, čitam da je Bayern odlučio riješiti ga se, kao, dovoljni su im za sljedeću sezonu Toni, Klose, Olić i mladi Mueller...

Podsjećam da smo se ove zime jakog zanimali za 'Princa Poldija', pisalo se tada da će ipak u svoj matični Koln, ali transfer se nije ostvario... nadam se da ćemo za nekoliko mjeseci moći reći 'srećom se nije ostvario', prevedeno, nadam se da će naša Uprava zgrabiti ovog sjajnog igrača, kojeg su u Bayernu toliko šikanirali, i koji bi, baš radi toga, u Romi mogao eksplodirati... pozitivno naravno... :)

Offline Delvecchio

• Staff
Re: Podolski
« Reply #1 on: March 24, 2009, 06:20:54 PM »
ne znam, meni se taj lik nikad nije sviđao.

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #2 on: March 24, 2009, 06:34:15 PM »
Misliš da nam je uprava sposobna za ovakav posao? :)

Offline Delvecchio

• Staff
« Reply #3 on: March 24, 2009, 07:48:38 PM »
Ako imaju dovoljno keša, bit će sposobni :D

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #4 on: March 24, 2009, 08:32:28 PM »
@ Delvecchio

Ma nije da ga ja nešto posebno obožavam ili da mi je neki favorite player, ali dečko je sigurno kvalitetan igrač... pa on je zadnjih nekoliko godina nositelj igre Elfa, i to vrlo često na neprirodnoj poziciji lijevog veznog, s koje svejedno upisuje i asistencije i pogotke...

U Bayernu su se stravično ponašali prema njemu, tim više uzmemo li u obzir da su ga iz Kolna gdje je trpao kao mladić uzeli za 10-ak milijuna eura i predstavili kao velikog wunderkinda, koji bi mogao postati jedan od najvećih napadača njemačkog nogometa...

Šikanirali su ga od samog početka, makar je u Kolnu s 18 godina u prvih 19 seniorskih nastupa zabio 10 golova, a sveukupno u tri godine gotovo 50... nisu mu davali šansu, ali zato je bilo prostora za Pizarra i Santa Cruza, koji su iako blistaju u Werderu, odnosno na Otoku, slabiji igrači od njega...

Pogledaj samo statistiku, koja može zavarati, no svejedno mnogo znači... njemu su, vjerovao ili ne, tek 23 godine, iako se čini da je cijelu vječnost u vrhunskom nogometu... sa svoje 23 godine ima 60 nastupa za velesilu poput Njemačke i čak 31 pogodak... usporedbe radi, u Bayernu je u tri sezone odigrao 62 utakmice i zabio samo 13 golova...

Dečko sa 23 godine iza sebe ima dva Europska i jedno Svjetsko prvenstvo... u Njemačkoj je 2006. godine izabran za najboljeg mladog igrača SP-a, na kojem se ukupno u tri navrata upisao u strijelce...

U kvalifikacijama za EURO '08. bio je najbolji njemački igrač, postigao je sedam pogodaka i upisao nekoliko asistencija... slabom San Marinu utrpao je četiri, i time poslije velikog Gerda Mullera i Ballacka postao tek treći čovjek koji je na jednoj utakmici u njemačkom dresu bio četverostruki strijelac...

Briljirao je potom i Austriji i Švicarskoj, zabio oba 'svojim' Poljacima za pobjedu 2:0, jedan, onaj počasni, i Hrvatskoj u porazu 1:2...

Također, što je zanimljivo, za Elf je debitirao 2004. godine kao drugoligaški igrač, jer je njegov Koln taman ispao iz Bundeslige... bio je to prvi momak iz Bundeslige 2 poslije 1975. godine koji je obukao reprezentativnu majicu...

Sve u svemu, mislim da bi Podolski mogao biti najveći 'bingo' prijelaznog roka... prije tri godine htio ga je i Real Madrid, a u tom periodu unatoč što su ga podcijenjivali u Minhenu, sigurno nije zaboravio igrati nogomet... što je uostalom nebrojeno puta dokazao, a i nastavlja dokazivati u dresu reprezentacije...

Koristan je kao napadač, kao lijeva polušpica, čak i lijevi vezni, što se, po mom mišljenju, sjajno uklapa u Romin i Spallettijev sustav igre... nije nevažna činjenica da se i prošle godine oženio svojom dugogodišnjom djevojkom, dobili su i dijete, i na ljeto praktički počinje njegova nova karijera... bar što se klupskog nogometa tiče...

Sasvim sigurno je željan i motiviran pokazati cijelom nogometnom svijetu da su u Bayernu pogriješili i da može pružiti još puno toga... ponavljam, 23 su mu godine, cijena mu se vrti oko 10 milijuna eura, i tko god ga dovede, uvjeren sam da će se usrećiti... zato se i nadam da će to biti Roma! :)
« Last Edit: March 24, 2009, 08:34:59 PM by curva sud »

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #5 on: March 24, 2009, 09:32:24 PM »
Slažem se u potpunosti s curva sud. Iako je Podolski ovakav kakav je odličan igrač, mislim da nije dostigao vrhunac svoje kvalitete te može pružiti čak i više. Koliko znam sa razno raznih stranica, Podolski je bio zainteresiran za prelazak u Romu, znači da imamo šansu između ostalih, bogatih, da ne kažem većih klubova. Meni bi bilo jako drago da ga se akvizira jer, realno Montella više nije kvaliteta za Romu, iako ne znam kako napreduju Okaka, Cerci i ostale mlade Romine uzdanice
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline Delvecchio

• Staff
« Reply #6 on: March 24, 2009, 09:54:22 PM »
Ma ne kažem ja ništa, samo da se meni osobno nije svidio. Nisam ga puno gledao, da ga gledam više možda bi promijenio mišljenje. Znam samo da ga u Bayernu ne vole :D

Ako će bit dobar, nek ga dovedu :D

Offline Kroenen

• Killing machine
« Reply #7 on: March 25, 2009, 09:17:35 AM »
Podolski je valjda u Kelnu od ljeta. Mislim da je to gotova stvar..
Samo naredite......

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #8 on: March 25, 2009, 09:21:10 AM »
podolski se vratio u koln....
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #9 on: March 25, 2009, 01:29:05 PM »
jos i ja mislim o tome.. pa bio je onaj neki site kupis pixel za reklamu ili nesto i das pare za njegov povratak u koln :D tako nesto

Offline Romanista-z

• pijani mostarac
    • Email
« Reply #10 on: April 19, 2009, 02:43:39 PM »
jao sra*ja...onakav igrac da se vrati u koeln...ajd da je ostario pa da se malo vrati radi grada...ali on je premlad..ako tamo ode..nece ga nitko lako izvuci otamo ponovo

Offline presidente

« Reply #11 on: July 28, 2009, 04:02:07 PM »
Šteta što ide u Koln, ne igra često ali kad igra nije loš.
=MRZIM PROKLETE ENGLEZE=