Author Topic: Majice sa natpisima!!!  (Read 5437 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
Re: Majice sa natpisima!!!
« Reply #15 on: March 24, 2009, 02:12:40 PM »
Kao prvo, mislim da bi nas majica sa toliko slika i natpisa previše koštala. Ja bih naprijed stavio stari grb bez ikakvog teksta. Iza as roma croatia i/ili www.cro-roma.com, može i neka parola ili stih (napravit ćemo poll o tome) Ako može i slika, onda bih stavio novi grb. (Možda grb talijanskog kupa(ipak smo ga osvojili, koliko, 9 puta?)). 

@ hanyhany, da li imate možda Punisher majicu, ne mogu je nigdje u Zagrebu naći?
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #16 on: March 24, 2009, 02:22:09 PM »
Eto, ovo mi se čini ok, meni osobno najljepše u himni...

...ti si rođena velika...

Što se tiče cijene... očekujemo i neki popust, pošto vjerujem da bi se našlo 30-ak ljudi, što nije loša brojka, a uostalom i nama su se na forum sami javili za izradu majica... :)

Također... ja bi po onom principu, bolje napraviti pravu majicu za malo skuplje, nego nešto skromno za 30 kuna manje... ne znam, vi recite... ;)

btw... logo od Kupa mi zvuči sjajno, možda i bolje od ovog sadašnjeg...
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #17 on: March 24, 2009, 02:23:57 PM »
Eto, ovo mi se čini ok, meni osobno najljepše u himni...

...ti si rođena velika...

Što se tiče cijene... očekujemo i neki popust, pošto vjerujem da bi se našlo 30-ak ljudi, što nije loša brojka, a uostalom i nama su se na forum sami javili za izradu majica... :)

Također... ja bi po onom principu, bolje napraviti pravu majicu za malo skuplje, nego nešto skromno za 30 kuna manje... ne znam, vi recite... ;)

btw... logo od Kupa mi zvuči sjajno, možda i bolje od ovog sadašnjeg...

slazem se skroz sa ovim samo makni te tockice :) mozda 'Tu sei nata grande...'
« Last Edit: March 24, 2009, 02:30:51 PM by Vujo »
Vinkovčani, ludi, blesavi, nismo normalni...

Offline ZOX

• FORANI
    • Email
« Reply #18 on: March 24, 2009, 02:28:11 PM »
Ova ideja sa znakom kupa mi se sviđa...al recimo zašto samo crne..pa narančasta je naša boja..jeste razmislili o toj boji možda?..znam da se na njoj loše vidi..al uglavnom sviđa mi se ova varijacija s crnom..jedini je važno da se dobro vidi znak CRO ROMAili ROMA CROATIA.. uglavnom drago mi je da se majice spremaju..ja grafički ne mogu puno pomoč jer nisam za to..al ovo što se do sad napravili mi se jako sviđa..

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #19 on: March 24, 2009, 02:56:54 PM »
ja kao starješina ovog foruma cu rec da je majica kakvu je stavio curva sud taman za pocetak, jos samo dodat znak kupa i to je to ;) 
iako bih ja da taj znak kupa bude onako, ušiven samo ne znam gdje to izradit

Gospodine prodavacu, prosvijetlite nas i recite nam koliko bi nas dosla ova varijanta crne majice?

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #20 on: March 24, 2009, 03:04:39 PM »
Uglavnom, bolje vam je ovo '...tu sei nata grande...', nego 'DAJE ROMA DAJE'...?

Meni osobno je... :)

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #21 on: March 24, 2009, 03:05:46 PM »
Tu sei nata grande...

detalji, detalji :D

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #22 on: March 24, 2009, 03:36:41 PM »
Mislim da bi bolji bio font kakav je u headeru ili kako se to već zove. Mislim da bi ovo AS ROMA na leđima bolje izgledalo da je AS u jednoj a ROMA u drugoj boji, ili čak da je ROMA bijela a AS u različitim bojama, kao što je bilo u jednoj varijanti leđa majice.

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #23 on: March 24, 2009, 03:42:36 PM »
Tu sei nata grande...

ne krivo

...tu sei nata grande...

a malo mi dizajn i nije bas neki kad bolje pogledam, ovo www.croroma.hr ili kako nam vec ide stranica je preveliko da stoji dolje, to bolje na rukave

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #24 on: March 24, 2009, 03:52:02 PM »
Tu sei nata grande...

ne krivo

...tu sei nata grande...

a malo mi dizajn i nije bas neki kad bolje pogledam, ovo www.croroma.hr ili kako nam vec ide stranica je preveliko da stoji dolje, to bolje na rukave

Nemojte krivo shvatiti, ali ja ne znam je li to potrebno... već sam napisao, teško da će ijedan Talijan zbog toga ekspresno posjetiti naš forum, kamoli učlaniti se...

Meni nije važno na kojem sam ja forumu aktivan... važno mi je da nosim majicu s Rominom simbolom i imenom, te imenom moje domovine... da se vidi otkuda smo, i nek' se zna da i u Hrvatskoj ima onih koji vole Romu... ;)

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #25 on: March 24, 2009, 04:17:38 PM »
imaš pravo, nego ako ce se to ipak stavljat onda sam definitivno da se to stavi na rukave i to jako malim fontom jer ne znam sta ce nam to uopce

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #26 on: March 24, 2009, 04:20:46 PM »
Nemojte krivo shvatiti, ali ja ne znam je li to potrebno... već sam napisao, teško da će ijedan Talijan zbog toga ekspresno posjetiti naš forum, kamoli učlaniti se...

Meni nije važno na kojem sam ja forumu aktivan... važno mi je da nosim majicu s Rominom simbolom i imenom, te imenom moje domovine... da se vidi otkuda smo, i nek' se zna da i u Hrvatskoj ima onih koji vole Romu... ;)

Slažem se, AS ROMA CROATIA je dovoljno. Inače ako upišete roma croatia u google prvo će vam ispasti ovaj forum.

Offline dabrovnjak

« Reply #27 on: March 24, 2009, 05:21:03 PM »
ok je maja iako sam ja za crvenu al ak su svi za crnu ondak sam i ja,i da ovo as roma croatia je dovoljno na leđima

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #28 on: March 24, 2009, 08:21:20 PM »
dodajte ono ti si se rodila velika, velika ces i ostati.. neznam kako se kaze na talijanskom :D

Offline hanyhany

« Reply #29 on: March 24, 2009, 08:45:19 PM »
Gujdas pošalji na mejl pliz kako bi točno trebala izgledati ta Punisher majica