0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Alesio Cerci je u Atalanti. Ne znam kako nije dobio pravu sansu u Romi, momak je najavljivan kao extra talenat. Ja sam ga nasao na Manageru 04/05 (igri) u mladom timu Rome, ubacim ga u prvi tim i postane najbolji strelac lige dvije godine zaredom. Ima strasne cifre u igrici.
Quote from: Kroenen on March 24, 2009, 11:12:41 AMAlesio Cerci je u Atalanti. Ne znam kako nije dobio pravu sansu u Romi, momak je najavljivan kao extra talenat. Ja sam ga nasao na Manageru 04/05 (igri) u mladom timu Rome, ubacim ga u prvi tim i postane najbolji strelac lige dvije godine zaredom. Ima strasne cifre u igrici.Pa nisu trebali ni kupovat Meneza... Kolko sam ja cuo, Cerci je jednako dobar, ako ne i bolji... Samo nije imao priliku da se dokaze
Quote from: BatigolASR on March 27, 2009, 10:59:23 PMQuote from: Kroenen on March 24, 2009, 11:12:41 AMAlesio Cerci je u Atalanti. Ne znam kako nije dobio pravu sansu u Romi, momak je najavljivan kao extra talenat. Ja sam ga nasao na Manageru 04/05 (igri) u mladom timu Rome, ubacim ga u prvi tim i postane najbolji strelac lige dvije godine zaredom. Ima strasne cifre u igrici.Pa nisu trebali ni kupovat Meneza... Kolko sam ja cuo, Cerci je jednako dobar, ako ne i bolji... Samo nije imao priliku da se dokazeOd viška glava ne boli... A što se tiče Cercija, treba mu već iduće sezone pružiti šansu...
Ne želi otići i AMEN!