Author Topic: Roma - Udinese 1:1  (Read 1456 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
Re: Roma - Udinese, subota 16h
« Reply #75 on: March 08, 2009, 05:20:12 PM »
nisam znao za ovo sa Montellom ,razocaralo me to,uvijek sam mislio da je on pravi romanista a on izgleda obicni placenik....
iako kad je ulazio dobio je pljesak koliko sam primjetio   :rolleyes:

Ne znam, nisam gledao utakmicu... ako je bio pljesak, to je vjerojatno onaj mirniji dio, ona gospoda koja sjede i gledaju nogomet...

Od onih koji su sa Romom svugdje i svakoga vikenda defintivno nije dobio pljesak...

Uostalom, vidio sam na svoje oči kako je u Udinama dočekan njegov ulazak u igru, a potom i svaki njegov dodir s loptom... bili smo tada jadni, navijači su svim igračima zamjerali, po njima, nedovoljan trud, no Montelline akcije bile su ispraćivane u najmanju ruku duplom dozom zvižduka i bijesa, čak mu se u jednom trenutku, kad je izgubio loptu, dobar dio ljudi počeo smijati i na taj način ga sprdati...

Nakon toga sam se raspitao kod ovog dečka zašto je to tako, i on mi je rekao sve ono...
« Last Edit: March 08, 2009, 05:23:41 PM by curva sud »
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline Delvecchio

• Staff
« Reply #76 on: March 08, 2009, 05:33:09 PM »
Pogledat ću iz svojih izvora koja je priča s Montellom :)
Meni se čini da ova priča od curve sud ne drži vodu do kraja, ali možda sam u krivu. Ako nešto saznam javim.

Offline shile

• Staff
    • Email
« Reply #77 on: March 08, 2009, 05:48:25 PM »
pa montelli svaki put dok udje u igru pjevaju "E VINCENZO MONTE, E VICENZO MONTE, E VICENZO MONTELLA OO". I to se ori sa curve sud..
Istina je da prima velike pare za nista, al ja nemam dojam da ga ultrasi ne vole..

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #78 on: March 08, 2009, 06:19:44 PM »
pa montelli svaki put dok udje u igru pjevaju "E VINCENZO MONTE, E VICENZO MONTE, E VICENZO MONTELLA OO". I to se ori sa curve sud..
Istina je da prima velike pare za nista, al ja nemam dojam da ga ultrasi ne vole..

Hm... znaš i sam da je na curvi čudna situacija, nakon onog s Ultras Romanijem, kad su izdali 'navijački kodeks', cinkavši napoletane muriji poslije napada na autogrillu... oko svega su podijeljeni, pa tako vjerujem i glede Montelle... znam da je ovaj dečko s kojim se znam među mlađom ekipom, koja se udaljila od Ultras Romanija i ostalih 'agencija' s gornjeg dijela curve sud...

Uostalom, curva sud je tog dana (11.5.2008.), kad se Ultras Romaniju desilo to s napoletanima, zapravo umrla...
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline Delvecchio

• Staff
« Reply #79 on: March 08, 2009, 08:21:48 PM »
Jel možeš napisat na pdf-u više o tom događaju? Mislim, ono što znam je uglavnom kontradiktorno, pa daj i ti svoju verziju :)