Posted by: Delvecchio
Insert Quote
Pogledajmo taj kolaž;
prvo - očigledno nedosuđeno igranje rukom Ibrahimovića.
drugo - ako se ne varam, tek naknadno kaženjeno udranje Muntarija? ili? podsjeti me.
treće - čisti crveni nedosuđen za maincona, start s 2 noge, miljama od lopte...
četvrto - ništa posebno, bezveze u filmići
šesto - penal za fiorentinu, nedosuđen
sedmo - penal za juventus, nedosuđen
osmo - ništa kruciijalno, vjerojatno samo nedosuđen faul za juve
deveto - lako svirljiv penal za čini mi se napoli, branič intera ni ne pomišlja da bi došao do lopte, bitnije je gurnuti napadača
deseto - priznati gol iz offsidea za inter
jedanaesto - faul u napadu ibrahimovića, s 2 ruke na ramenima obrambenog chieva, trebalo je dosuditi
dvaneasto - ofsajd nevjerojatan, gol priznat za inter
trinaest - taj gol protiv caligiarija
suma sumarum;
od 13 stvari ako sam dobro izbrojao 8 očiglednih u korist intera, 2 ništa posebno situacije (samo fauli), te 3 situacije koje koliko me sjećanje služi, tu ne trebaju biti. zadovoljan? to je i dalje 8 situacija u korist intera.
ove sezone se manje sudi za inter nego lani, to je činjenica, ali isto ih se pomazi kad im zagusti. hint; inter-milan, inter-roma...
Kakva bolan ruka ibrahimovica,zar te nije sramota,to reci...
Te uopce pomisliti na penale za juve, napoli i fiorentinu,pa ne igra se balet...napoli ti bi to nazbvao bodicekom...
Kako mislis naknadno dobio, da dobijo je crveni karton muntari odmah,vjerovatn oisjeceno i to.. faul unapadu zlatanov protiv chieva postoji samo kod tebe..niko od igraca chieva i ne gleda suca a kamoli sta drugo...
od 13 situacija koliko si izbrojao, samo su greske gol iz ofsajda protiv lazia,ne dobijanje crvenog maicona, te gol u sieni koji jednostavno nema opravdanja nikakvog,o njemu sam u i ranije govorio...
dakle ja dodje do broja 3 od 13...
Zaista nakon ovih odgovora u vezi zlatanovog igranaja rukom i navodnih penala za juve i viole ..nema smisla vise raspravljati....