Author Topic: Inter - Roma 3:3  (Read 2976 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Delvecchio

• Staff
Re: Inter - Roma 3:3
« Reply #210 on: March 03, 2009, 08:51:53 PM »
Za lupija;

ako je taddei problem, tko je po tebi trebao igrati umjesto njega, kad je trebao ući i tko umjesto njega ako je taddei ipak trebao odigrati od prve minute te koji bi to učinak trebalo izazvati?

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #211 on: March 04, 2009, 12:25:07 AM »
Posted by: Delvecchio 
Insert Quote
Pogledajmo taj kolaž;
prvo - očigledno nedosuđeno igranje rukom Ibrahimovića.
drugo - ako se ne varam, tek naknadno kaženjeno udranje Muntarija? ili? podsjeti me.
treće - čisti crveni nedosuđen za maincona, start s 2 noge, miljama od lopte...
četvrto - ništa posebno, bezveze u filmići
šesto - penal za fiorentinu, nedosuđen
sedmo - penal za juventus, nedosuđen
osmo - ništa kruciijalno, vjerojatno samo nedosuđen faul za juve
deveto - lako svirljiv penal za čini mi se napoli, branič intera ni ne pomišlja da bi došao do lopte, bitnije je gurnuti napadača
deseto - priznati gol iz offsidea za inter
jedanaesto - faul u napadu ibrahimovića, s 2 ruke na ramenima obrambenog chieva, trebalo je dosuditi
dvaneasto - ofsajd nevjerojatan, gol priznat za inter
trinaest - taj gol protiv caligiarija

suma sumarum;
od 13 stvari ako sam dobro izbrojao 8 očiglednih u korist intera, 2 ništa posebno situacije (samo fauli), te 3 situacije koje koliko me sjećanje služi, tu ne trebaju biti. zadovoljan? to je i dalje 8 situacija u korist intera.

ove sezone se manje sudi za inter nego lani, to je činjenica, ali isto ih se pomazi kad im zagusti. hint; inter-milan, inter-roma...

Kakva bolan ruka ibrahimovica,zar te nije sramota,to reci...

Te uopce pomisliti na penale za juve, napoli i fiorentinu,pa ne igra se balet...napoli ti bi to nazbvao bodicekom...

Kako mislis naknadno dobio, da dobijo je crveni karton muntari odmah,vjerovatn oisjeceno i to.. faul unapadu zlatanov  protiv chieva postoji samo kod tebe..niko od igraca chieva i ne gleda suca a kamoli sta drugo...

od 13 situacija koliko si izbrojao,  samo su greske gol iz ofsajda protiv lazia,ne dobijanje crvenog maicona, te gol u sieni koji jednostavno nema opravdanja nikakvog,o njemu sam u i ranije govorio...

dakle ja dodje do broja 3 od 13...

Zaista nakon ovih odgovora u vezi zlatanovog igranaja rukom i navodnih penala za juve i viole ..nema smisla vise raspravljati....

Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline Delvecchio

• Staff
« Reply #212 on: March 04, 2009, 12:33:11 AM »
Navijači Intera su se složili da je bila ruka Ibrahimovića, te da su ovo bili penali. Odi im reci da su u velikoj zabludi. Usput, isto javi i sudačkim ekspertima u La Movioli. Izgleda da imaš fantastične vijesti za sve, sigurno će svima laknuti.

Ubuduće te molim da ne odgovaraš na moje postove. Ako ti smetaju jednostavno ih odignoriraj.
« Last Edit: March 04, 2009, 12:34:44 AM by Delvecchio »

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #213 on: March 04, 2009, 12:54:43 AM »
Zar nije dosta izmisljanja ??
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline Romamario

« Reply #214 on: March 04, 2009, 09:25:03 AM »
Pregledao sam sve postove tj. pročitao ih i stvarno mislim da i dalje trebam izbjegavati ovaj forum... slušati o tome kaako Totti koči Romu,na osnovu dvije utakmice di je Roma dobro igrala bez njega,trebao bi sada Riisea dizati u zrak jer je odigrao dobru tekmu...
početak sezone Roma bez Tottija je goli kurac,a ako blijesne netko u jednoj utakmici,onda neće u dvije... Totti se vrati nakon ozlijede i postane prvi strijelac kluba u par kola.. opet se ozlijedi i Roma u krizi... jedini igrač koji ima konstantu zadnjih 10-ak godina i jedina prava igračina i koji će to biti i slijedeće sezone,kao i Del Piero i ostali... ma šta ja vama tu objašnjavam,jednostavno nemogu vas više čitati...
pozdrav svima

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #215 on: March 04, 2009, 09:27:44 AM »
Neces vise pisati zato sta je netko rekao da Totti koci Romu? :D :D

Offline Romamario

« Reply #216 on: March 04, 2009, 09:33:19 AM »
Neces vise pisati zato sta je netko rekao da Totti koci Romu? :D :D
Ne volim biti u istom košu sa ljudima koje ne cijene takve igrače i komentirati sa njima igru i slično,a još ovaj primjer sa Tottijem me dovoljno živcira..a tu ih je previše koji tako razmišljaju i 'ne vide' ono čak što vide navijači Intera,Juventusa,Milana i drugih tj. cijele Italije koji i dan dans misle da je Totti najbolji igrač talijanske lige...

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #217 on: March 04, 2009, 10:08:36 AM »
Pa jebote patak, ovo je bas forum gdje nemaju svi jednaka misljenja,ja npr. uzivam gledajuci lupijeve i delvecchiove rasprave,svatko drugacije gleda na nogomet,a to ako ti neces pisat,tu ti mi ne mozemo nista,ali jako,jako glup razlog imas

LP

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
GRAZIE ROMA