Author Topic: NBA - NHL - NFL  (Read 3079 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Valenciaista

Re: NBA
« Reply #15 on: December 16, 2008, 09:48:57 PM »
Charlotte-Chicago   X   
Memphis-New Orelans  1
Oklahoma-La Clippers 2
Houston-Denver  2
Portland-Sacramento X
Lakers-NY Knicks 1

dobitni listić :)

@dabrovnjak
Rekao sam da mi je ko klincu bilo samo do atrakcije, ali gledajući kvalitetu igre, ona je u Europi bolja makar u Americi igrali najbolji igrači na svijetu; uzmi si primjer engleske Premier lige gdje igraju isto najbolji igrači, ali kvaliteta igre je na niskom nivou - samo napucavanje, bez suvislih akcija (izuzev ovih najjačih tipa Arsenal, Chelsea, United) ali ima nogometne atrakcije, odnosno atraktivnih golova sa 30-ak metara kojih u Italiji ili Španjolskoj ima manje, ali je tamo kvaliteta same igre viša; ista stvar s košarkom: istina je da u NBA ima više zakucavanja, alley-oupova, boljih individualaca, ali meni je košarka timski sport i gledajući bijelce koji igraju timski i pametno naprosto uživam.
Don't say "Villa", say "goal!"

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #16 on: December 16, 2008, 09:51:27 PM »
nemozes mi x igrat u kosarci haha :D

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #17 on: December 16, 2008, 09:55:41 PM »
Losa usporedba.nije EPL u nogometu ono sta je NBA u kosarci...

Offline Tottimanija

• Er Pupone
« Reply #18 on: December 16, 2008, 10:49:26 PM »
@tottimanija indiana mi se sviđa jako kao momčad,pogotovo d.granger.. dečko igra kao lud al teško ce pacersi ove
sezone u playoff... po meni

Realno ce tesko do play offa, ali uvijek ima nade. Treba nam jedan dobar visoki igrac, nesterovic i murphy nisu ta klasa. Mozda bi dobro bilo odrijeshit kesu i za 2 sezone probat dovesti Bosha, koji ce tad biti free agent. Al mi nikako nije jasno sto toliko sezona drze onog Fostera :rolleyes: :rolleyes: Lik je malo je rec ocajan

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #19 on: December 17, 2008, 08:38:56 AM »
@tottimanija indiana mi se sviđa jako kao momčad,pogotovo d.granger.. dečko igra kao lud al teško ce pacersi ove

Realno ce tesko do play offa, ali uvijek ima nade. Treba nam jedan dobar visoki igrac, nesterovic i murphy nisu ta klasa. Mozda bi dobro bilo odrijeshit kesu i za 2 sezone probat dovesti Bosha, koji ce tad biti free agent. Al mi nikako nije jasno sto toliko sezona drze onog Fostera :rolleyes: :rolleyes: Lik je malo je rec ocajan

uuuu sa Boshom bi to bila druga momčad.. ali po meni granger mjenja legendarnog r.millera... ne razumijem zasto su se rjesili tinsleya i o neaila...
ps.
Charlotte- Chicago 110-101
Memphis-New Orelans 84-91
Oklahoma-La Clippers 88-98
Houston-Denver 108-96
Portland-Sacramento 109-77
Lakers-NY Knicks 116-114
GRAZIE ROMA

Offline dabrovnjak

« Reply #20 on: December 17, 2008, 11:53:26 AM »
o bože...   @Valenciaista kad si bio klinac,a koliko sad imaš? neželim ulaziti s tobom u nikakvu raspravu al pričati takve gluposti zbilja nemože svatko,kakva crna kvaliteta igre u evropi???  imaš tri-četiri momčadi koje vrijede a ove sve ostale su za k.
nema ni jednog meča koji završi iznad 80 koševa,gdje je tu kvaliteta? kad vidim rezultat na poluvremenu dođe mi da se ispovraćam,recimo 30-28,
uspoređivati nogomet i košarku je stvarno nemoguće al dobro,svatko ima pravo na svoje mišljenje
a da nisi malo rasistički nastrojen kad ti je bolje kak bijelci igraju? (e da svaka iole bolja momčad u evropi ima barem 3-4 crnca)

smrdljivi lakersi doboli noćas s 2 razlike,kakva nepravda, (izvinjavam se navijačima LAL zbog ovog smrdljivi al nemogu ih smisliti),
zato moj Jazz mora noćas u gostima razbiti Netse,biće poprilično zajebato...

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #21 on: December 17, 2008, 01:27:54 PM »
ja sam naravno za Dallas

jel prati itko NHL i NFL?

Offline Valenciaista

« Reply #22 on: December 17, 2008, 02:07:44 PM »
nemozes mi x igrat u kosarci haha :D

Može se igrati X, to ti znači neriješeno; ako momčad pobijedi tek u produžecima, uzima se X.
@ davrobnjak: rezultati su NBA veći jer se tamo igra 8 minuta dulje, to ti je skoro još jedna četvrtina što je puno. S druge strane, tamo u svakoj momčadi imaš Bryanta, Jamesa ili Mcgradyja koji po utakmici imaju 20-ak šuteva, ako ne i više, pa naravno da bude 1 ušla. U NBA se igra napad maksimalno 10 sekundi, play vodi loptu do linije za tricu, doda se dvojki i on gađa, dok se u Euroligi igra napad 24 sekunde. Zato je meni NBA lošiji, poštujem tvoje mišljenje i neću reći da pričaš gluposti makar se većinom ne slažem s tobom...
@ Jax: mislim da je usporedba u okviru normale  :)

EDIT:
@ Romanista: prija sam pratio NHL, navijam za Tampa Bay zbog Lecavaliera i St. Lousia, a NFL je fora sport, samo da skrate prekide između same igre, ovak je ko tenis...
« Last Edit: December 17, 2008, 02:23:36 PM by Valenciaista »
Don't say "Villa", say "goal!"

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #23 on: December 17, 2008, 02:53:59 PM »
pa znam da mozes, bio sam sarkastican.. ali sansa da pogodis je ko da skines sedmicu na lutriji :D

NHL - naravno, samo Calgary Flames ;)

Offline Tottimanija

• Er Pupone
« Reply #24 on: December 17, 2008, 03:44:33 PM »

uuuu sa Boshom bi to bila druga momčad.. ali po meni granger mjenja legendarnog r.millera... ne razumijem zasto su se rjesili tinsleya i o neaila...

O neila su se rjeshili zbog cestih povreda, a tinsley je jos tu. Samo je povrijedjen.

Pratim ja i nhl i nfl. Navijam za Montreal u nhl i za Indianapolis u nfl-u

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #25 on: December 17, 2008, 06:47:00 PM »
@tottimania  ja sam mislio da su ga se rješili..al ok,nema ga cijele sezone

pratim i NFL,NHL malo manje... uglavnom u NFL-u navijam za San Diego a u NHL-u su mi nekak najdrazi San Jose Sharksi..
GRAZIE ROMA

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #26 on: December 18, 2008, 03:34:06 PM »
pa znam da mozes, bio sam sarkastican.. ali sansa da pogodis je ko da skines sedmicu na lutriji :D

imam ja prijatelje u Calgaryiju

San Diego totalno pao ove sezone,a Indianapolis ne volim jer su mi prenapuhani

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #27 on: December 18, 2008, 05:58:22 PM »

imam ja prijatelje u Calgaryiju

San Diego totalno pao ove sezone,a Indianapolis ne volim jer su mi prenapuhani

Zbilja? Kakve prijatelje? :D

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #28 on: December 21, 2008, 01:15:56 AM »
gle, neces ic

evo bas gledam Dallas@Ottawa
3-2 za dallas trenutno, nije los mec

a za 15ak minuta mi pocinju cowboysi

Offline Tottimanija

• Er Pupone
« Reply #29 on: December 21, 2008, 04:43:50 AM »
gle, neces ic

evo bas gledam Dallas@Ottawa
3-2 za dallas trenutno, nije los mec

a za 15ak minuta mi pocinju cowboysi

Ubishe me za extra dobar cash :cursing: :cursing: pa toliko sam ubjedjen bio da ce dobiti. zato nema nishta od play offa, tako im i treba. Toni Romo i TO-CRKNITE :cursing: :cursing: