Author Topic: NBA - NHL - NFL  (Read 3078 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
NBA - NHL - NFL
« on: December 16, 2008, 11:30:57 AM »
jel prati tko NBA?  ja ga obozavam i pratim ga kad god stignem..  najdraža momčad su mi Denver Nuggetsi..  pogotovo otkad je došao Chauncey Billups..
šta mislite tko ce ove sezone igrat finale?moja prognoza ko i prošle godine.. Boston-Lakers
« Last Edit: December 22, 2008, 02:04:32 PM by vujo »
GRAZIE ROMA

Offline dabrovnjak

Re: NBA
« Reply #1 on: December 16, 2008, 11:41:20 AM »
moja prva ljubav je basket a tek onda ide nogoš,od kad sam bio pican od nekih 12-13 sam navijač Utah Jazza,naravno da sam se zapalio za njih dok su tamo carovali Stockton i Mallone,i mrzio sam Jordana i Chicago jer su uništili mogućnost da Utah dođe do prstena al jbg.
ali Utah i zadnjih godina rastura,dobro malo ih jebu ozljede ove sezone,al evo vratio se i Kirljenko i Williams,a tek kad se vrati Boozer ima da rasturaju...
Ove godine svi misle da će opet biti repriza prošle godine al čisto sumnjam,zapravo nadam se
« Last Edit: December 16, 2008, 11:43:49 AM by dabrovnjak »

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #2 on: December 16, 2008, 11:48:05 AM »
moja prva ljubav je basket a tek onda ide nogoš,od kad sam bio pican od nekih 12-13 sam navijač Utah Jazza,naravno da sam se zapalio za njih dok su tamo carovali Stockton i Mallone,i mrzio sam Jordana i Chicago jer su uništili mogućnost da Utah dođe do prstena al jbg.
ali Utah i zadnjih godina rastura,dobro malo ih jebu ozljede ove sezone,al evo vratio se i Kirljenko i Williams,a tek kad se vrati Boozer ima da rasturaju...
Ove godine svi misle da će opet biti repriza prošle godine al čisto sumnjam,zapravo nadam se

Utah je najjača domaćinska ekipa u ligi..doma igraju najbolju košarku iako im se ove sezone znalo desit par kikseva.. ne vjerujem da netko moze zaustavit Boston tamo.. jedino Cleveland,ali opet kažem jako teško..
Što se tiče Lakersa,tamo ce biti zanimljivije jer imamo Dallas,San Antonio,preporođeni Denver,Houston...  priželjkujem finale Lakers-Boston i osvetu Lakersa..
GRAZIE ROMA

Offline dabrovnjak

« Reply #3 on: December 16, 2008, 12:03:14 PM »
a kiksevi im se događaju jer su im najbolji igrači bili ozlijeđeni,najsmiješnije je što su im najbolji igrači Millsap i Korver (iako su i oni dobri al daleko od Boozera i Williamsa),a još ih je i Boston razbio noćas,užas živi...
ma ja nevjerujem da    LeBron može solo dovesti Cleveland do finala istoka,dobro ima Wallaca al sve je to k.
ubiće ih Detroit il Orlando,a za zapad to više nemožeš znati,svi su dobri
« Last Edit: December 16, 2008, 12:04:50 PM by dabrovnjak »

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #4 on: December 16, 2008, 12:27:02 PM »
a kiksevi im se događaju jer su im najbolji igrači bili ozlijeđeni,najsmiješnije je što su im najbolji igrači Millsap i Korver (iako su i oni dobri al daleko od Boozera i Williamsa),a još ih je i Boston razbio noćas,užas živi...
ma ja nevjerujem da    LeBron može solo dovesti Cleveland do finala istoka,dobro ima Wallaca al sve je to k.
ubiće ih Detroit il Orlando,a za zapad to više nemožeš znati,svi su dobri

baš.. na zapadu imaš 10 jednakih momčadi koje međusobno mogu svako svakog dobit..
istok je slabiji od zapada i lakše je uci u playoff..
da ,vidio sam to... Rondo vas je uništio..  šta kažeš na Billupsa? koja je to razlika otkad je A.I. otišao... druga momčad..
GRAZIE ROMA

Offline dabrovnjak

« Reply #5 on: December 16, 2008, 01:18:38 PM »
@roc_giallorosso ma Billups je igračina kakvih malo ima,zbilja čovjek može sve igrati,
a Iverson je vrhunski igrač al nevolim ja baš takve igrače što sam šutiraju i šutiraju,lako brate dati 35-40 koševa kad si potrošio 40 šuteva,al dobro prošle sezone je igrao za momčad al nije im to nešt previše pomoglo,sad je Denver nešt sasvim drugo.
sam taj zapad je prejak,baš to 10 momčadi koje mogu pokidati sve živo,al zeznuto je kad krene play-off,povrijedi ti se neki igrač i moš se jeb...

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #6 on: December 16, 2008, 02:16:22 PM »
Prije sam volio Sacramento Kingse, kada su igrali Mike Bibby, Chris Webber, Peja Stojakovic, Manu Ginobili... u zadnje vrijeme slabije pratim kosarku i sve vise volim Boston Celticse ;)

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #7 on: December 16, 2008, 02:30:58 PM »
Boston Celtics    100 - 91    Utah Jazz

Sacramento Kings    118 - 103    Minnesota Timberwolves

:D

Offline Tottimanija

• Er Pupone
« Reply #8 on: December 16, 2008, 02:43:34 PM »
Indiana Pacersi, to je moj tim :spoko_roma: :spoko_roma: :spoko_roma: :spoko_roma:

Polako stvaramo ekipu za naredne sezone. Samo kad se sjetim ekipe Jackson-Miller-Rose-A. Davis i Smits. Sekund je falio da uzmemo naslov protiv lakersa.

Offline Vlado_ASR

« Reply #9 on: December 16, 2008, 03:50:43 PM »
Obozavam NBA, pratim je vise nego europsku kosarku i uvijek kad mogu pogledam koju utakmicu na OBN-u.
Sto se tice ove sezone prvi favoriti su naravno Boston Celticsi koji gaze sve redom i ove ih godine vidim u finalu. Cavsi su me iznenadili ovom dosadasnjom igrom, moj najdrazi kosarkas Lebron James je ponovno nezaustavljiv, Mo Williams se pokazao kao jako dobro pojacanje i u dosta utakmica je uspio pratiti Jamesa. Na istoku mi se svidjaju Hawksi, imaju dobru ekipu ove god. Na zapadu su Lakersi glavni favoriti, iza njih Spursi, Rocketsi i moji Hornetsi :D 
« Last Edit: December 16, 2008, 03:53:28 PM by Vlado_ASR »

Offline Valenciaista

« Reply #10 on: December 16, 2008, 05:37:48 PM »
Prije, dok sam bio mlad i glup, obožavao sam NBA zbog atrakcije i zakucavanja, ali prava košarka igra se u Europi, prava timska košarka. Od NBA momčadi najviše volim NJ Netse zbog Vincea Carteta koji mi se svidio čini mi se u igrici NBA 2003 te sam odtad počeo pratiti NBA do 2006. kada mi je sve to dosadilo - rezultate sam samo mogao pratiti preko teletexta jer na HRT-u nije bilo prijenosa.
Don't say "Villa", say "goal!"

Offline dabrovnjak

« Reply #11 on: December 16, 2008, 05:53:18 PM »
Indiana Pacersi, to je moj tim :spoko_roma: :spoko_roma: :spoko_roma: :spoko_roma:

Polako stvaramo ekipu za naredne sezone. Samo kad se sjetim ekipe Jackson-Miller-Rose-A. Davis i Smits. Sekund je falio da uzmemo naslov protiv lakersa.

e ovo je stvarno bila odlična momčad koju sam volio pogledati,naravno da je Reggie bio tu kralj,bio jedan od mojih omiljenih igrača,

a ti @Valenciaista sad si stariji i pametniji pa nepratiš basket više,i još k tome ispaliti da je bolji basket u evropi,šta ti reći,uživaj u nogošu...

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #12 on: December 16, 2008, 07:07:37 PM »
@tottimanija indiana mi se sviđa jako kao momčad,pogotovo d.granger.. dečko igra kao lud al teško ce pacersi ove
sezone u playoff... po meni
@vlado hawksi su dobra ekipa,odskace joe johnson
a što se tiče denvera,ove sezone izgledaju napokon kao momčad koja moze napravit nešt više
GRAZIE ROMA

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #13 on: December 16, 2008, 08:27:07 PM »
ajmo bacit prognozu za večerašnje utakmice..(domacina pišem prvog)

Charlotte-Chicago   1   
Memphis-New Orelans  1
Oklahoma-La Clippers 2
Houston-Denver  2
Portland-Sacramento 1
Lakers-NY Knicks 1
GRAZIE ROMA

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #14 on: December 16, 2008, 08:55:08 PM »