Ma u Lloret de maru je super, ja sam isao sa skolom sada u oktobru-10 mesec, grad je pun crnaca i cigana, i na svakom koraku te salecu i nude drogu...
Ja koliko se secam pivo je bilo u discoteci oko 5 eura, i znao sam da potrosim vise od 70 evra za vece na alkohol, ali ne bitno.
U Barceloni za obilazak Camp Nou imas dve varijante, veliku i malu turu. Mala tura ti je samo tribine, muzej i jos neka sranja i to kosta 6 eura, ja bi ti preporucio veliku turu tu gledas muzej, svlacionice, izlazak na teren, tribini, kapelu za igrace, salu za press konferenciju, lozu na tribinama, novinarsku lozu, ja sam se slikao sa peharom lige sampiona i to te kosta nekih 13 evra koliko se ja secam...
Barcelona je dosta veliki grad, cene garderobe su dosta jeftinije nego u Beogradu, pricam za robne marke poput Pull and Bear, Zara, Nike... Znaci mnogo je jeftino, i za nekih 200 eura mozes da se nakupujes dosta stvari.
Skupo je u odnosu na Srbiju, jer je tamo mnogo veci zivotni standard, mi smo se uglavnom hranili u MC Donaldsu ili Burger Kingu, tamo ti veliki obroci sa pomfritom i CocaColom kostaju 8 evra, sve vece prodavnice ti se nalaze u glavnoj ulici u Barceloni koja se zove Las Ramblas, probaj da nadjes neku robnu kucu, ja sam zaboravio kako se zove, ali ogromna je, najveca je u Barceloni, ima vise od deset spratova...
Ako ti treba jos nesto pitaj slobodno