Author Topic: Roma - Bordeaux 2:0  (Read 3482 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
Re: Roma - Bordeaux 2:0
« Reply #210 on: December 10, 2008, 06:25:31 PM »
Jax sad si me stvarno raspizdija , tija san sve ostavit na miru a ti opet počinješ i pokazuješ ljudima moj post. šta nisi stavija kako je došlo do toga jer se ovako stvara malo drugačija slika. neću dalje jer bi moga do sutra ,ali ću ti reć samo ovo . triba si lipo na tu zajebanciju reć aj sad me lipo pozovi u split i idemo se zabavljat itd,itd, a ja bi te lipo pozva da mi budeš gost kad god oćeš i iz jedne zajebancije bi možda nastalo jedno lipo prijateljstvo i još bi usput mukte ljetova.

Meni je otac bio iz Splita,majka mi je iz Solina i svako ljeto sam dole 2 mjeseca.
Ja sam rekao da nema problema za tu zajebanciju,al vidis i sam da su drugi pitali sta je s tim.
I ako jos netko to spomene pobrisat cu mu post,idemo dalje

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #211 on: December 10, 2008, 07:58:27 PM »
I ja sam svako ljeto u Solinu :D
Vinkovčani, ludi, blesavi, nismo normalni...

Offline Buba

« Reply #212 on: December 10, 2008, 08:20:49 PM »
Interesantno da nitko ne spomene/pohvali igru Panuccija.

:romaflag:

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #213 on: December 10, 2008, 08:21:44 PM »
Dobro je igrao prema nazad,ali niti jedan tocan centarsut...

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #214 on: December 10, 2008, 09:06:23 PM »
Što bi trebali hvaliti Panuccija? Odigrao je standardno, možda čak i malo slabije nego inače. Kada bi takvu igru počeli hvaliti, gdje bi to stalo? Perrota igrač utakmice zbog asistencije? Taddei igrač polusezone zbog nekoliko dodavanja?

Ne igra on u Romi zbog dobrih veza agenta kao u HNL. Igra u Romi zato što se od njega očekuje neki standard. Ovu utakmicu je odigrao standardno.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline Buba

« Reply #215 on: December 10, 2008, 09:21:26 PM »
Nisam pisala o igraču utakmice ili polusezone. ( Tebi bi bila dodijeljena pohvala za najboljeg igrača - na klupi  8-) ! )
Nekada je i taj standard za pohvaliti ( riječ standard po tvojim mjerilima ).
I uopće usporedbe Serie A sa HNL-om su besmislene.

Kaj se uzbuđuješ dečko ?!  :bat_roma:
« Last Edit: December 10, 2008, 09:34:59 PM by Buba »

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #216 on: December 10, 2008, 09:59:33 PM »
Ma, joj, znam. Pa pogledaj tko mi je među najdražim igračima. Samo kažem, Panucci rijetko ima jako lošu utakmicu, i normalno da je to za pohvaliti, ali hvaljenje se čuva za kraj sezone. Sada treba hvaliti Meneza koji je zadnje dvije utakmice odigrao odlično (možda iduće dvije neće biti toliko dobar). Isto tako je meni prošle sezone Tonnetto bio jedan od najboljih baš zato što je imao tu konstantu.
Ma što ja znam, serem bezveze.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline Buba

« Reply #217 on: December 10, 2008, 10:05:00 PM »
Pa naravno da sam zapazila da ti je među najdražima.  :spoko_roma:

Apsolutno se slažem što se Meneza tiče.

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #218 on: December 10, 2008, 10:14:11 PM »
S obzirom na to da je bilo vazno ne izgubiti,proci dalje, igru i ne treba previse gledati..

Taktika manje vise dobra....Ono sto me raduje je da nismo imali praznog hoda u igri i da smo se u svakoj situaciji kvalitetno postavili,prije svega mislim na odbranu...

Za nastavak moramo pronaci bolje rjesenje na mjesto Perote kao i na bekovima...
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #219 on: December 11, 2008, 04:08:01 PM »
Prvo poluvrijeme slaba igra, s obzirom na golemi ulog... ali, najvažnije, Spalletti je taktički nadmudrio kolegu na suprotnoj klupi Blanca, i unatoč mini-dominaciji gostiju, nije bilo njihovih pravih šansi za ugrožavanje Donijeve mreže...

Drugi dio smo se oslobodili, znatno se podignuli u igri, a taktički nastavili sjajno... Bordeaux je i dalje prijetio, ali nije to bilo ni 'p' od 'prijetnje' od momčad kojoj su tri boda bili imperativ... kad je stigao prvi gol, sve je bilo lakše, mišljenja sam da smo baš htjeli, da smo Francuze tada mogli ispratiti i s 3,4 gola razlike...

Uglavnom, neke pretjerane ljepote nije bilo, ali tako se 'uigrava' za nokaut-fazu... nema više lijepog i manje lijepog nogometa, važan je samo rezultat... mi smo, meni osobno, npr. u Manchesteru prije dvije godine odigrali lijepo i oku ugodno, a primili smo stravičnih sedam komada... zato, što se mene tiče, neka bude uvijek ovako u grču, pa u kratkom vremenu s projektilom, dva, poslati protivnika kući...

GRANDE ROMA! :icon_ok:
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.