Author Topic: AS ROMA CROATIA majice  (Read 4068 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
Re: AS ROMA CROATIA majice
« Reply #30 on: December 12, 2008, 11:47:45 AM »
Da trobojnica nije malo spuštena činila bi ustaško U i ima križ iznad. Ako ovaj grb nije napravljen s aluzijom na ustaštvo onda stvarno...
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline Johnny

• Email
« Reply #31 on: December 12, 2008, 12:08:13 PM »
Po meni bi lijepo bilo da na ledjima blizu ovratnika pise cro roma fans ili nesto u tom smislu , znaci bez ikakvih sahovnica , a naprijed neka romina slika...
Franceeeescoooo , uno bunicione , meraviđozoooo

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #32 on: December 12, 2008, 12:44:36 PM »
Mogli bi staviti oblik Hrvatske (kiflu) da okružuje grb. Nema smisla da majica nema neko hrvatsko obilježje jer je ovo hrvatski fan klub. Ni ja ne želim ništa nacionalistički, ali ako želiš majicu bez hrvatskih znakovlja, možeš si takvu naručiti gdje hoćeš. Nema smisla onda raditi svoje majice.

Offline dabrovnjak

« Reply #33 on: December 12, 2008, 01:22:24 PM »
neželim se sad tu svađati s nikim al ljudi Roma je opčenito radnički i ljevičarski klub,pa mislim da nebi bilo uredu stavljati hrvatski grb s kojim su se služili ustaše (mislim ja ga nikada nebi stavio na sebe al to je sad neka druga priča) slažem se i ja da bi bilo ok da piše cro roma fans-svi na svijetu znaju već šta znači cro tak da je to ok,nebi ja imao ništ ni protiv nekog malog grbića al neide mi to nikako uz romin grb

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #34 on: December 12, 2008, 01:32:09 PM »
NI SLUčAJNO ONAKAV GRB!

Offline siroki-brig

« Reply #35 on: December 12, 2008, 04:01:40 PM »

znaci nikako na istu granu sto se tice obicne majice...

svi protiv bijele boje?!?! (Romin rezervni dres) - al aj dobro!

Bitno je imati Romin grb na majici i napisati CroRoma

Mislio sam predlozit da bude majica sa crveno-narancastim linijama poredanih vertikalno i horizontalno da sacinjavaju kockice ali bi i to bio promasaj (predpostavljam...)

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #36 on: December 12, 2008, 04:08:27 PM »
moj prijedlog je crna majica....sa narančastim i crvenim rubovima rukava...s lijeve strane bi bio
romin grb....a na rukavima šahovnica......na leđima velikim slovima bi pisalo CRO-ROMA FANS a naprijed još možda slika od koloseuma...ili nekog gladijatora....al možda bi bilo malo previše...ja ću probat skicirat ove misli moje
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #37 on: December 12, 2008, 04:13:22 PM »
al sam nek mi neko kaže neki program gdje mogu svoje misli iskazat heh
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #38 on: December 12, 2008, 04:35:06 PM »
pa ne poistovjećuje se šahovnica ili sl. sa ustaštvom. Ja se smatram više lijevo nego centar i svejedno želim da su i neka hrv obilježja na majici. Hrvatska nije sinonim za desno.

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #39 on: December 12, 2008, 04:56:34 PM »
Ja se smatram ni jednim ni drugim, niti sam htio stavljat ikakve ustaske, slike.. ako simbol nije zabranjen znaci da je dobar :D

al mislio sam na tu foru nesto, i ako ocete stavljat tekst stavite AS ROMA CROATIA ili tako nesto, fans zvuci glupo i pederski ;)
Vinkovčani, ludi, blesavi, nismo normalni...

Offline spalletti

« Reply #40 on: December 13, 2008, 09:19:59 PM »
Bilo bi možda najbolje za početak da majce budu u rominim bojama, možda ova njihova crvena, naravno sa grbom Rome i oznakom as roma cro. Stvarno mi je glupo ono funs, da ne velim debilno.
Isto tako neko znakovlje Hrvatske je ovdje nepotrebno ili tek nešto neupadljivo. Kada bi oznaka grba kluba i Hrvatske bile podjednake majca bi totalno izgubila smisao. Nemojte me krivo shvatiti,
ali u ovom slučaju prioritetnije su oznake Rome.

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #41 on: December 13, 2008, 09:27:41 PM »
Bilo bi možda najbolje za početak da majce budu u rominim bojama, možda ova njihova crvena, naravno sa grbom Rome i oznakom as roma cro. Stvarno mi je glupo ono funs, da ne velim debilno.
Isto tako neko znakovlje Hrvatske je ovdje nepotrebno ili tek nešto neupadljivo. Kada bi oznaka grba kluba i Hrvatske bile podjednake majca bi totalno izgubila smisao. Nemojte me krivo shvatiti,

ovo zvuci dobro

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #42 on: December 13, 2008, 09:35:32 PM »
Ja sam to i mislio,ali da bude slika slicna Romibalkan,dakle koloseum...I sad bih pri vrh tog koloseuma mogli stavit kako postupno sahovska ploca prelazi u Romine boje...

Offline Johnny

• Email
« Reply #43 on: December 14, 2008, 02:24:16 PM »
as CRO roma , svi na svijetu znaju sta znaci CRO ; taj ti je znak posve dovoljan ....osim toga nikakva druga HRVATSKA obiljezja   , po meni , nebi trebali stavljati , ostalo bi sve trebalo naglasavati ROMU. :roma:
Franceeeescoooo , uno bunicione , meraviđozoooo

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #44 on: December 14, 2008, 02:25:07 PM »
glupo je staviti cro izmedju as i roma