Author Topic: Dresovi narudzba  (Read 5130 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Delvecchio

• Staff
Re: Dresovi narudzba
« Reply #30 on: December 24, 2008, 08:27:34 PM »
Naručio sam ja prije par godina preko Subside sportsa, sve je regularno :)
ali ako ćeš naručivat preko toga, prije me kontaktiraj da te savjetujem.

Offline Shajna_Romanista

« Reply #31 on: December 24, 2008, 08:35:19 PM »
Naručio sam ja prije par godina preko Subside sportsa, sve je regularno :)
ali ako ćeš naručivat preko toga, prije me kontaktiraj da te savjetujem.

pa evo kontaktitram te :D ...Ajd mi preko privat message posaljes...ja sam se rego tamo,al vidim moraju se dat jos brojevi kartice i to...
Roma ti amo!!

Offline Delvecchio

• Staff
« Reply #32 on: December 25, 2008, 08:21:54 PM »
1. Pretraži sve stranice di se prodaje dres i pogledaj di je najjeftiniji dres+poštarina.
2. Uvjeri se da je dres originalan, ako želiš da bude takav. :) Ako nisi siguran postaj tu sliku pa ćemo ti mi reći.
3. Na subside sportsu su dresovi originalni, tako se ne trebaš bojati. Kupovanje karticom preko njih je isto sigurno, ja kupio i bilo sve ok. Cijenu obračunavaju u funtama na dan narudžbe a kako je cijena dresa 45 funti + 14 funti poštarina (ako dobro vidim) to te sve skupa ispadne u kunama samo 442.58 kuna, što je bagatela. To je zato jer je funta trenutno rekordno niska.
4. No, postoji još jedan ključan moment, a to je što u Hrvatsku bez plaćanja PDV-a i carine možeš uvesti predmet do 300kn. Dakle, ovo prelazi navedeni iznos. Carina je 10%, dakle još 42kn, a PDV se obranučava na ukupnu cijenu plus carina, dakle 22% od 484 je još 106kn dakle, sve skupa bi te došlo nešto manje od 600kn.
5. Carina i PDV se mogu izbjeći ako ti osoba šalje nešto kao poklon. S nekim dućanima to je lako dogovoriti, s nekima nemoguće, a neki te ne skuže što ti zapravo želiš pa ti u najboljoj namjeri opet pošalju tako da se vidi da to nije poklon. Kakva je situacija sa subsidesom ne znam, ja sam tamo naručivao davno, nisam znao za tu foru s poklonima pa su mi naplatili sve. Možda im se može objasniti.
6. Još je jedna bitna stvar a to je veličina. Kako ne možeš probati dres, imaš tamo za izračunati visinu, širinu prsa, bla bla i onda odrediti koja ti paše. Nemoj se zajebati s tim.

Ja sam sad naručio s kappine stranice ovogodišnji dres, oni isporučuju samo u EU pa ako imaš nekog da ti pošalje iz npr Slovenije možeš i tako.

Cijena tamo je 80€
link
a poštarina je besplatna.

Dakle, 100kn je skuplje. Ja sam naručio preko kappe jer sam zaboravio da je funta ovako niska sad, mislio sam da je oko 1 funta za 10kn, a ne za 7.7kn koliko je sad, pa eto, nemoj napraviti istu grešku.

Na kappi imaš opciju da ti pošalju kao poklon, a ja sam im probao objasniti da kako da zapakiraju da i poštar obračuna kao poklon, ali vidjet ću kako će to na kraju ispasti.

p.s. tehnički bi mogao tražiti povrat poreza od subside sportsa, ali da ga dobiješ morao bi otići u englesku (ako se ne varam) i onda tamo na granici uzeti svojih 20% natrag. Što se naravno ne isplati :D

ako imaš još pitanja, pitaj.

Offline Shajna_Romanista

« Reply #33 on: December 26, 2008, 06:01:46 PM »
@ delvechio hvala!! Puno si mi pomogo...nisam ni ja znao da je funta tako pala, mislio sam da je oko 9 kn za funtu, a dobro 100 kuna manje vise, nekako cu to rijesit, bitno da dobijem novi dres, jer imam samo 2 stara crvena...a sad bi htio bijeli... a ono sto si reko za velicinu, tamo sam vidio samo da imaju standard velicine M.L.XL... nisam vidio da mozes narucit na osnovi dimenzija...i da,za koliko dana otprilike dođe dres koji narucis?
Roma ti amo!!

Offline Delvecchio

• Staff
« Reply #34 on: December 26, 2008, 11:22:26 PM »
Dimenzije pogledaj na linku od kappe što sam ti dao, imaš ispod piše verify your size pa pogledaj...

ne sjećam se koliko je rok dostave, mislim 14 dana. piše ti kad ideš naručivati.

Offline Shajna_Romanista

« Reply #35 on: December 29, 2008, 12:30:23 AM »
ok...hvala ti!
Roma ti amo!!

Offline Cheez ASR

« Reply #36 on: January 09, 2009, 12:59:33 AM »

Offline Delvecchio

• Staff
« Reply #37 on: January 15, 2009, 07:06:05 PM »

dres je stigao. izgleda fenomenalno, što reći.

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #38 on: January 15, 2009, 07:58:17 PM »
eo ti par pitanja...odakle si ga naručio...kolko si ga platio...kako si platio...kolko si platio...i jel moš naručit dres od bilo kojeg igrača....
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #39 on: January 15, 2009, 08:24:56 PM »
eo gledam na subside sportu...47 funti dres....od tottija crveni....

Offline Delvecchio

• Staff
« Reply #40 on: January 16, 2009, 12:45:10 AM »
Ja sam naručio s kappine stranice, oni isporučuju samo u EU, tako da mi je poslao frend iz Ljubljane. Platio sam 90€. Možda sam mogao proć jeftinije preko subside sportsa, nema veze. Vrijedi svakog centa :D

A što tebe zanima, ne znam, napisao sam gore kilometarski post, prouči ga. :) Probaj konkretno pitat ako te još nešto zanima.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
  • Global Moderator
« Reply #41 on: January 16, 2009, 01:22:16 PM »
@ Delvecchio

http://www.subsidesports.com/uk/store/product_details.jsp?pid=432345564227577583&cid=532&brc=&red=product_list.jsp?id=532,mid=-1,oby=,hos=0,srs=-1,txtSearch=,cmbPriceStart=-1,cmbPriceEnd=-1,page=2,brc=,

Ne kužim ovo, šta se dobije uz dres? Obična majica De Rossi 16 ili...? Oo

btw, jel nužno preko kartice, ili se može na onaj dobri stari način... oni pošalju, a ja plaćam naručeno plus poštarinu kad mi stigne paket...?

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #42 on: January 16, 2009, 03:44:47 PM »
ma netreba mi..kupujem na njemačkom e bayu a teta će mi iz minhena uplatit te poslat...ja sam riješio

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #43 on: January 16, 2009, 04:27:24 PM »
mene jebe veličina...ja bih tio xxl od tottija a na e bayu nema ima sam xl...to je jedino jebeno

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #44 on: January 16, 2009, 04:50:23 PM »
eo ja sam se odlučio...ko delvechiio za kappu..s tim da ću poslat na tetinu adresu u munchenu, a ona stize u ernestinovo za jedno mjesec dana...jbg platit ću 90 eura...al roma je roma...