Author Topic: Prebaciti se na Lazio !?  (Read 1261 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Delvecchio

• Staff
Re: Prebaciti se na Lazio !?
« Reply #45 on: November 18, 2008, 02:22:30 PM »
Dobro daj prestani iznositi neistine potrkrepljene ničim jer ispadaš smiješan :) Onak, dosta smiješan :)

Offline fuckin hell

« Reply #46 on: November 18, 2008, 02:26:31 PM »
a jbg, nemam vremena ni interesovanja za pretrazivat stranice i trazit slike i nebitnu statistiku..
to ostavljam tebi. :)

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #47 on: November 18, 2008, 02:32:23 PM »
Al zato imas obraza rec da su utakmice Lazia posjecenije od rominih.....

Offline fuckin hell

« Reply #48 on: November 18, 2008, 02:36:23 PM »
Ja sam govorio o curvama nord i sud, pa koga boli k za zapad i istok... tamo dolaze 50-ogodisnjaci sa malom djecom ili oni sto hoce bit vidjeni pa daju 150 eura za najbolja mjesta.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #49 on: November 18, 2008, 02:38:32 PM »
Gle, znam da u gradu ima vise ljudi koji ce reci da navijaju za Romu, ali me u principu boli kurac za takve... koliko je bilo ljudi na derbiju u nedelju ? Skoro pun stadion i priznajem da su i istok i zapad bili zuto-crveni.
Ali koliko ljudi ce vam doci kad budete igrali kuci protiv Cagliari-a i li Bologne ?.. koliko ljudi ce otici sad u Lecce na gostovanje ?
Jedno je da neko ide na svaku tekmu te Rome, da zivi za nju i da daje i zadnje pare za kartu.A drugo su preseravanja "velikih navijaca koji zive za Romu" a idu na utakmice kad se igra protiv Lazia ili eventualno na ligu prvaka.
A, ja ti kazem da iako nas nema toliko kao vas, da je ljubav prema klubu 100 puta jaca bas zbog toga.I bas zbog toga sto nas je tako malo, svi smo ujedinjeni i zna se ko je ko.Na svakoj tekmi ce biti puna curva nord i ljudi ce izgubiti glas pjevajuci Laziu.Ko god da nas napadne uvijek ce se skupiti barem 200-300 ljudi spremnih na sve da bi odbranili cast Lazia i Curve Nord.
A vi imate onih 30 000 ljudi koji ce doci 2 puta godisnje na tekmu i urlati "roma roma" zato sto ni himnu ne znaju... zato vam se i raspadala tribina toliko puta. ;)

Prvo, ne znam zašto ti uopće repliciram, jer si uveliko promijenio priču... najprije je bilo 'Rim je Lazio, Rim diše za Lazio, biancocelesta ima daleko više', a sad ispada da vas ima više samo onih pravih... :rolleyes:

Mislim da sam vec gore objasnio.. sta si ocekivao, da dodjem na cro-roma.com i da pisem kako je cijeli grad za Romu ?
Ja sam svjestan situacije i vas i nas, i samo sam rekao da mi je drago da vidim da postoje djelovi grada, tipa Gianicolense, gdje je vecina ljudi za Lazio.
Ja navijam za Lazio, idem na tekme.. ne bavim se statistikom.Tako da me, to sto Romu gleda 10.000 ljudi vise ove sezone ne dira puno.Bit cu tu i protiv Genoe u nedelju, bit cu i u Milanu nakon toga...ti vasi "vjerni ultrasi sa c.sud" neka se zapitaju zasto se kriju iza kordona policije gdje god da odu, i zasto im je postalo normalno da pored mobitela sa sobom nose i noz na tekme.
Ne moram ja nikom nista da dokazujem niti da se razbacujem statistikom... jednostavno, romanisti iz Rima su zadnje picke koje ne zasluzuju ni da se prica o njima... a, vezano za nasu tribinu...imali smo i ove sezone nakon Lecce-a seriju losih rezultata pa smo opet isli i na olimp. i na gostovanja. ;)

Braco mili, možemo se do sutra nadmetati glede ultras scene... ja sam spreman;)

Tvoja prednost je što živiš u Rimu... nije ti teško otići na gostujuću, a kamoli domaću utakmicu... vidiš, ja živim u Hrvatskoj, daleko, daleko od Rima... ali svejedno skoknem bar do Udina i svejedno šparam na sebi da bi na proljeće mogao i do Rima... i planiram za tri tjedna 'skoknuti' i do Verona, makar nemam kinte trenutno... snaći ću se...

I da sam u Rimu... živio bi sigurno kao ti... mislim na utakmice i sve 'popratno'... i da sam najjači i da imam jebeno jaku reputaciju, zadnje bi mi bilo na pameti doći na forum cro romanista i pisati koga sam razbijao i slično... sam znaš da takve stvari nisu za net, tko te treba cijeniti radi toga taj te cijeni, i kao ultrasu bi ti to trebalo biti dovoljno...

Ja pratim te stvari, ali ne cijenim te zbog tvojih priča... štoviše, smiješan si mi... prvo sam te shvatio ozbiljno, bio sam spreman na zdravu komunikaciju, ali sve više mislim da si neki isfrustrirani wanna be huligan...

:rolleyes:
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline Delvecchio

• Staff
« Reply #50 on: November 18, 2008, 02:50:44 PM »
Ja sam govorio o curvama nord i sud, pa koga boli k za zapad i istok... tamo dolaze 50-ogodisnjaci sa malom djecom ili oni sto hoce bit vidjeni pa daju 150 eura za najbolja mjesta.
Da i to što govoriš za posjećenost curve sud je glupost;

roma-napoli;
http://www.asromaultras.it/0809romanapoli_ROMA_NAPOLI_005.jpg

roma-reggina;
http://www.asromaultras.it/tn_0809romareggina_DSC01442.JPG

roma-atalanta;
http://www.asromaultras.it/tn_0809romaatalanta_DSC01565.JPG

roma-inter;
http://www.asromaultras.it/0809romainter_DSC01719.JPG

roma-sampdoria;
http://www.asromaultras.it/tn_0809romasampdoria_sospesa_DSC01803.JPG

ne izgleda m baš poluprazno...

Offline fuckin hell

« Reply #51 on: November 18, 2008, 02:58:00 PM »
Gle, znam da u gradu ima vise ljudi koji ce reci da navijaju za Romu, ali me u principu boli kurac za takve... koliko je bilo ljudi na derbiju u nedelju ? Skoro pun stadion i priznajem da su i istok i zapad bili zuto-crveni.
Ali koliko ljudi ce vam doci kad budete igrali kuci protiv Cagliari-a i li Bologne ?.. koliko ljudi ce otici sad u Lecce na gostovanje ?
Jedno je da neko ide na svaku tekmu te Rome, da zivi za nju i da daje i zadnje pare za kartu.A drugo su preseravanja "velikih navijaca koji zive za Romu" a idu na utakmice kad se igra protiv Lazia ili eventualno na ligu prvaka.
A, ja ti kazem da iako nas nema toliko kao vas, da je ljubav prema klubu 100 puta jaca bas zbog toga.I bas zbog toga sto nas je tako malo, svi smo ujedinjeni i zna se ko je ko.Na svakoj tekmi ce biti puna curva nord i ljudi ce izgubiti glas pjevajuci Laziu.Ko god da nas napadne uvijek ce se skupiti barem 200-300 ljudi spremnih na sve da bi odbranili cast Lazia i Curve Nord.
A vi imate onih 30 000 ljudi koji ce doci 2 puta godisnje na tekmu i urlati "roma roma" zato sto ni himnu ne znaju... zato vam se i raspadala tribina toliko puta. ;)

Prvo, ne znam zašto ti uopće repliciram, jer si uveliko promijenio priču... najprije je bilo 'Rim je Lazio, Rim diše za Lazio, biancocelesta ima daleko više', a sad ispada da vas ima više samo onih pravih... :rolleyes:

Mislim da sam vec gore objasnio.. sta si ocekivao, da dodjem na cro-roma.com i da pisem kako je cijeli grad za Romu ?
Ja sam svjestan situacije i vas i nas, i samo sam rekao da mi je drago da vidim da postoje djelovi grada, tipa Gianicolense, gdje je vecina ljudi za Lazio.
Ja navijam za Lazio, idem na tekme.. ne bavim se statistikom.Tako da me, to sto Romu gleda 10.000 ljudi vise ove sezone ne dira puno.Bit cu tu i protiv Genoe u nedelju, bit cu i u Milanu nakon toga...ti vasi "vjerni ultrasi sa c.sud" neka se zapitaju zasto se kriju iza kordona policije gdje god da odu, i zasto im je postalo normalno da pored mobitela sa sobom nose i noz na tekme.
Ne moram ja nikom nista da dokazujem niti da se razbacujem statistikom... jednostavno, romanisti iz Rima su zadnje picke koje ne zasluzuju ni da se prica o njima... a, vezano za nasu tribinu...imali smo i ove sezone nakon Lecce-a seriju losih rezultata pa smo opet isli i na olimp. i na gostovanja. ;)

Braco mili, možemo se do sutra nadmetati glede ultras scene... ja sam spreman;)

Tvoja prednost je što živiš u Rimu... nije ti teško otići na gostujuću, a kamoli domaću utakmicu... vidiš, ja živim u Hrvatskoj, daleko, daleko od Rima... ali svejedno skoknem bar do Udina i svejedno šparam na sebi da bi na proljeće mogao i do Rima... i planiram za tri tjedna 'skoknuti' i do Verona, makar nemam kinte trenutno... snaći ću se...

I da sam u Rimu... živio bi sigurno kao ti... mislim na utakmice i sve 'popratno'... i da sam najjači i da imam jebeno jaku reputaciju, zadnje bi mi bilo na pameti doći na forum cro romanista i pisati koga sam razbijao i slično... sam znaš da takve stvari nisu za net, tko te treba cijeniti radi toga taj te cijeni, i kao ultrasu bi ti to trebalo biti dovoljno...

Ja pratim te stvari, ali ne cijenim te zbog tvojih priča... štoviše, smiješan si mi... prvo sam te shvatio ozbiljno, bio sam spreman na zdravu komunikaciju, ali sve više mislim da si neki isfrustrirani wanna be huligan...

:rolleyes:

Ja po italijanskim forumima ne pisem bas zbog tih stvari koje si rekao.Nemam nikakvog interesovanja nekome se dokazivati, a na cro-roma.com sam dosao upravo zato sto je hrvatski forum, znaci po meni, potpuno je bezopasan.Sve sto sam htio je malo docarati vam atmosferu, pribliziti situaciju...jer znam da je tesko navijati za Romu ili Lazio, a da zivis u drugoj zemlji.To je svrha mog pisanja ovdje, pokusao sam vam pribliziti sta se to dogadja na derbiju..jer znam da ima onih koji to nikad nece osjetiti.
Sto se tice ostalog sto sam napisao, u nedjelju navecer me ponijela atmosfera pa sam napisao i sto jesam i sto nisam trebao, ne radi dokazivanja, nego zbog uzbudjenja i prevelikog ponosa na neke stvari. Ali da, u pravu si..neke stvari bi sigurno trebao zadrzati za sebe, u dosta sam mladim godinama a i nemam nekog iskustva po ovim forumima tako da je to ono sto sam naucio za buducnost.
pozdrav

Offline Delvecchio

• Staff
« Reply #52 on: November 18, 2008, 03:00:23 PM »
Jel se može znat koliko imaš godina?

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #53 on: November 19, 2008, 04:33:12 PM »
Jel se može znat koliko imaš godina?

Jesi ga pita za Lazio ili za njega? :lol: :lol: :lol:

Offline Bimbo_de_oro

• Email
« Reply #54 on: December 05, 2008, 08:21:15 AM »
hahahaah
bas se ismija ma kad bi ugasili ne daj Boze klub radje bih se odrekao fudbala nego za lazio navijao :xD:
al najgore je to kad se izgubi kao protiv man utd al jos je zalosnije nemat priliku izgubit u ligi prvaka jer lazio samo ponekad zaigra u intertoto kupu :laziomerda1:
 :roma_to_my:

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #55 on: December 05, 2008, 09:12:35 AM »
mislim kad bi mi pisalo SMRT ili LAZIO jebeš mi sve izabro bi smrt....a ovaj gospodin KURVA NORD  :D kaže da roma na olimpicu ima slabu posjećenost...gospodine ćšto je to bilo kada je lazio imao štrajk navijača pa kad je di cania i pandeva gledalo oko 500-1000 ljudi tosi zaboravio a na olimpico stane 80 000 eto to je razlika između rome i lazija
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO