Author Topic: Renesansa Rome-vasi prijedlozi  (Read 622 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
Re: Renesansa Rome-vasi prijedlozi
« Reply #15 on: November 05, 2008, 08:46:31 PM »
Ne bi nam loše došao Mascara iz Catanije, da ga se jeftino dovesti, a pogledajte samo na jutubu kakve golčine zabija...

Nije mi baš poznat taj igrač, ali vidim da on ima 29 godina, za 3 sezone niš više od njega. Ako ga se kupi, dok se prilagodi novim igračima već ima 30...
Scolari ima 15-ak milijuna € za potrošiti; ipak, treneri Chelsea navikli su na luksuz što se tiče budžeta.

Brate mili, prvo: to je stvarnost, nema tu dovođenja mase talentiranih klinaca (btw, Talijani čak ni vlastite ne mogu zaštititi od nasrtaja Engleza), drugo: to je Roma, nema tu milijunskih transfera, uostalom ako su se uklopili Tonetto i Cassetti, uspio bi i Mascara... ;)
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline Valenciaista

« Reply #16 on: November 06, 2008, 02:55:27 PM »
 )Sve je to istina, ali opet se mora razmišljati za budućnost. Shvaćam i jasno mi je da Englezi ne pitaju za cijenu (bila ona 5x veća od stvarne oni svejedno kupuju), ali može se kupiti igrač tipa Baptista; u najboljim godinama, otprilike 26-27 godina, a ne igrač od 29-30. Za ovo nisam siguran pa me možeš slobodno ispraviti: Mascara je krilni igrač (?), a za takve igrače je najbitnija brzina i snaga koja se u tim godinama gubi (možda je ovaj tehničar, to ne znam pa ispravi  :) ).
Don't say "Villa", say "goal!"

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #17 on: November 20, 2008, 11:00:37 AM »
Ma ja bi dovea Muldera i Scully pa do oni pokušaju objasniti zašto je Roma ove sezone jako loša. :D Oo

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #18 on: November 20, 2008, 12:59:15 PM »
Ma ja bi dovea Muldera i Scully pa do oni pokušaju objasniti zašto je Roma ove sezone jako loša. :D Oo

dobra :D
Vinkovčani, ludi, blesavi, nismo normalni...