Author Topic: Loria  (Read 843 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tottimanija

• Er Pupone
Loria
« on: October 30, 2008, 12:55:05 AM »
Unazad par sezona najveci kiks koji je uprava Rome napravila. Mislim da se bez vecih problema mogao naci kvalitetniji stoper

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
Re: Loria
« Reply #1 on: October 30, 2008, 08:06:48 AM »
Da al ovom ne trebaju dati veliku placu....covjek je rang Knezevica i slicnih,a za cetvrtog stopera je solidan..

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #2 on: October 30, 2008, 10:29:18 AM »
Nije on ove sezone skuhao ništa više golova od ostalih, samo čovjek nije 'ime'... ruku na srce, bio je bolji dosad i od Mexesa i Juana...
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #3 on: March 19, 2009, 08:31:47 PM »
Nije on ove sezone skuhao ništa više golova od ostalih, samo čovjek nije 'ime'... ruku na srce, bio je bolji dosad i od Mexesa i Juana...

Sramim se svog posta... :lol:

Makar, čovjek je prvih nekoliko partija odradio sasvim ok... no, nije to sad bitno, htio sam vas pitati znate li da je Loria plaćen 2,8 milijuna eura? Oo Oo

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #4 on: March 19, 2009, 08:37:47 PM »

Sramim se svog posta... :lol:

Makar, čovjek je prvih nekoliko partija odradio sasvim ok... no, nije to sad bitno, htio sam vas pitati znate li da je Loria plaćen 2,8 milijuna eura? Oo Oo

Za kakve usluge? Jedino ako kosi travu i održava stadion.
Vinkovčani, ludi, blesavi, nismo normalni...

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #5 on: March 20, 2009, 10:24:28 AM »
Ma samo bezveze trose novac na njega... Mogli su nac boljeg i jeftinijeg stopera...

Offline Kroenen

• Killing machine
« Reply #6 on: March 20, 2009, 02:53:33 PM »
Nisam razumio, jel se ti salis da je Loria bolji od Mexesa i Juana???

On je rupa nevidjena, i mislim da je u Romu stigao zajedno sa lovom koju nam je Siena uplatila za Curcija. Mada je on tamo odigrao 36 utakmica prosle sezone i dao 5 golova. Ko zna, mozda ga samo drma trema u velikom klubu.

:flag:  :cieszy_sie_roma: :flag:
Samo naredite......

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #7 on: March 20, 2009, 03:23:19 PM »
Ne znam koliko trema može uzrokovati manjak brzine ili okretnosti kod igrača. Nespretne reakcije i loše procjene možda, ali motoriku i ne baš.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #8 on: March 21, 2009, 04:45:37 PM »
Nisam razumio, jel se ti salis da je Loria bolji od Mexesa i Juana???

On je rupa nevidjena, i mislim da je u Romu stigao zajedno sa lovom koju nam je Siena uplatila za Curcija. Mada je on tamo odigrao 36 utakmica prosle sezone i dao 5 golova. Ko zna, mozda ga samo drma trema u velikom klubu.

:flag:  :cieszy_sie_roma: :flag:

Pogledaj najprije otkad je post... ;)

Loria onih prvih nekoliko utakmica, kad smo bili jadni, nije odigrao nimalo lošije od Mexesa i Juana... napisao sam samo to, nigdje ne govorim da je bolji od ove dvojice... jer, naravno da nije, s vremenom smo se svi uvjerili da je - nikakav...

Curci je u Toskanu otišao, jer je Siena otkupila pola njegovog ugovora... transfer Lorije u Romu nema s time nikakve direktne veze, njega smo platili 2,8 milijuna eura, za kojima sada možemo isključivo žaliti, posebno imajući na umu da je Napoli doveo jednog Santacrocea (22 godine), koji je jedan od najvećih stoperskih talenata na Čizmi, za svega milijun i dvjesto tisuća eura više, iliti prevedeno 4 milijuna eura... :rolleyes:

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #9 on: March 22, 2009, 01:44:41 AM »
Loria je promasaj, to sam vec rekao... Umjesto da kupe nekog mladjeg kojem ne prolazi svaka oni kupe nekog starca od 31god koji je ocito zaboravio igrat...

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #10 on: March 22, 2009, 07:57:54 AM »
Loria je promasaj, to sam vec rekao... Umjesto da kupe nekog mladjeg kojem ne prolazi svaka oni kupe nekog starca od 31god koji je ocito zaboravio igrat...

Ako je ikad i znao.. :D
Vinkovčani, ludi, blesavi, nismo normalni...

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #11 on: March 22, 2009, 11:49:50 AM »

Ako je ikad i znao.. :D

A i to sto kazes :D

Offline Kroenen

• Killing machine
« Reply #12 on: March 23, 2009, 02:52:46 PM »
Jebi ga, u Sieni je prosle sezone odigrao cak 36 utakmica i dao 5 golova. I dalje mislim da je on dio novca za Curcija a tako je i komentator rekao neku vece...ali nebitno. Dao je gol Juventusu, ali i bio jedan od krivaca za prvi, tako da.....
Samo naredite......

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #13 on: March 23, 2009, 05:19:11 PM »
http://www.youtube.com/watch?v=M3loJfyd1yU

Pogledajte eurogol kojeg je zabio u dresu Atalante... Oo

Offline roc_giallorosso

• Aero Planino
  • DAJE ROMA
    • Email
« Reply #14 on: March 23, 2009, 10:10:32 PM »
http://www.youtube.com/watch?v=M3loJfyd1yU

Pogledajte eurogol kojeg je zabio u dresu Atalante... Oo
tko je to i sta je ucinio sa pravim Loriom?   :lol:
GRAZIE ROMA