Author Topic: Chelsea - Roma 1:0  (Read 2245 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
Re: Roma - Chelsea
« Reply #60 on: October 23, 2008, 12:28:09 PM »
Nisan razočaran porazom u Londonu, Roma je počela puno bolje igrati nego u početku sezone, previše su igrali bunker, Mexes bog, Taddei - ko je taj, Totti sve bolji i bolji - zar triba uopće spominjati, Aquilani takodjer vrlo dobar dok je Vučinić preeemalo muva za razliku od inače kako zna i oće. Sve u svemu mislin da su se bar psihološki podigl i u Udinama očekujem laganu pobjedu.

:romaflag:

Offline dmg-

• lala
  • Administrator
  • DISI
    • AS Roma Croatia
« Reply #61 on: October 23, 2008, 01:09:48 PM »
Sve u svemu mislin da su se bar psihološki podigl i u Udinama očekujem laganu pobjedu.

:romaflag:

Ok, ovo sad nije bilo tak loše, pogotovo kad gledaš da se 3 dana prije ove tekme dogodio onaj strašan poraz od Intera, ali očekivati *laganu* pobjedu protiv Udinesea... Pobjeda - možda. Lagana? Baš i nisam previše siguran u to :)

I da, meni se također u jučerašnjoj tekmi jako svidio Brighi. Baš me ugodno iznenadio.
KAJ

Offline spalletti

« Reply #62 on: October 23, 2008, 01:12:49 PM »
Mogli smo proći i bez onog gola, ali i bez obzira na to dečki su bili dobri, pogotovo uzmemo li u obzir brojne ozlijede. Sve u svemu Roma se vraća u formu i to je dobar znak. Mora se priznati da su svi bili na visini zadatka i moram reći da me nimalo nisu iznevejrili.. :flag: :flaga2_roma: :cieszy_sie_roma:

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #63 on: October 23, 2008, 01:58:08 PM »
mexes uopce nije igrao nesto, napravio je par bezveznih faulova i dosta povlacenja unutar 16 sto je moglo rezultirat 11ercem

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #64 on: October 23, 2008, 04:24:15 PM »
Jebeno je igrao,jos kako je bio pozrtvovan....al nazalost jos 2 utakmice nesmije igrat u Serie A...

Offline tonci

• Email
Re: Chealsea-Roma 1:0
« Reply #65 on: October 23, 2008, 04:53:02 PM »
Ja sam zadovoljan dobro smo odigrali ,pozrtvovano ,borbeno umalo da uzmemo bod, ali eto prekid i gol.(kod gola Tery-a cuvao Mexex kod ponovljenog snimka jasno se vidi kako ga je nadmudrio) i mislim da mu je to jedina greska na cijeloj utakmici.Mislim da smo odigrali najbolje sto se moglo u ovom trenutku ali mi je strasno zao sto nije mogao igrati Baptista,Pizzaro i Juan a posebno ovaj prvi jer se moglo sigurno onda puno vise napraviti ali sta ces!!

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
Re: Chealsea-Roma 1:0
« Reply #66 on: October 23, 2008, 05:21:05 PM »
Mexes je mozda najbolji pojedinac susreta bio... dosta kvalitetnih klizecih startova, i bar je 2-3 puta spasio izglednu sansu..
Vinkovčani, ludi, blesavi, nismo normalni...

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
Re: Chelsea - Roma 1:0
« Reply #67 on: October 23, 2008, 05:33:46 PM »
to apsolutno stoji, ali imao je par faula i dosta povlacenja u 16ercu

Offline tonci

• Email
« Reply #68 on: October 23, 2008, 05:40:13 PM »
moras i takvog jednog imati u timu :crying:
Nisu nista bolji bili ni Tery i Carvalho :<3:

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #69 on: October 23, 2008, 05:50:05 PM »
Ta 2 govneta ne zasluzuju ni igrat, a sto se tice Mexesa, da nije napravio onaj faul za zuti karton, ko zna sta bi bilo!
Vinkovčani, ludi, blesavi, nismo normalni...

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #70 on: October 23, 2008, 06:29:23 PM »
Brighi... :spoko_roma:
za mene nas najbolji igrac sinoc..uvijek na lopti ,konstantni pritisak na igraca sa loptom,toliko dobrih taktickih prekrsaja (nazalost jedini koji to radi),pravi destruktivac,dosta opasnih situacija je rijesio, kad bi nas neki ispao iz igre on je bio tu...istina da mu je mana kada su nasi svi pokriveni ne zna sta ce s loptom,ne zna povuci ali kad ima neko slobodan on to brzo rijesi ,ne pametuje vec iz prve odigra...
Znao sam da vrijedi i da treba vise da igra ,jer je on nas jedini takav igrac, tipa gatuzo,mi moramo dovesti takvog igraca da igra u prvih 11..na zalost nama treba duplo bolji od njega...

Chelsea je bio zreo za poraz ali Spaleti se opet pokazao losim...imao je 30 minuta da izvede Tadeia koji je bio katastrofa,s njim smo jednostavno bili bez desne strane.. kod 0:0 ,bilo je prostora pogotovo tamo gdje je igrao Bridge da se slozi kontra, samo je trebao uvesti novog igrca ali ne on je uveo tek kad smo primili gol...
Tadei ne primjetan nije imao potez ,toliko pogresnih dodavanja,prespor da pobjegne a Spaleti ne mjenja...

Sinoc se vidjelo koliko smo daleko od elite...Po nacinu igre najvise.. Chelsea-i nam nije dao da disemo, svi njihovi igraci vrse pritisak..njihovi stoperi odmah skacu, uklizavaju, na nasoj polovici kad Chelsea izgubi loptu,ako ne uspiju pravi se faul...toga kod nas nema nikad i u tome je razlika..
Vidjeli ste da njihovi stoperi cak ucestvuju u napadu stvaraju visak...

Totti - atraktivan, ali i neučinkovit, podvalio dvije fine lopte (Vučiniću i Brighiju), premalo pucao, a bome i pretjerao s petama (dojma sam kao da se nekome dokazuje, a stvarno nema kome, pa više nije nadareni klinac od 17-18 godina)

Mislim da je to jedini nacin da on napravi nesto,da doda jer drugacije ne bi mogao..iz  svake situacije je izvukao maksimum ,imao je nekoliko losih dodavanja ali kad ne bi odigrao iz prve,ne bi nista napravio bilo je takvih situacija gdje pokusao stati na loptu al ii sam je shvatio da nece ici lako....U skoku je nekolioko puta prsima dodao i spustao lopte saigracima ,ipak je to Chelsea ...

Posted by: Romanista 
Insert Quote
to apsolutno stoji, ali imao je par faula i dosta povlacenja u 16ercu

Dosta panici kad je s loptom, samo nabije pa gdje ode,nije smiren ali eto nije lose odigrao,jest da je glupost da njemu kao stoperu pobjegne onako igrac i zabije...
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline tonci

• Email
« Reply #71 on: October 23, 2008, 06:44:29 PM »
Zna li ko kakve su povrede Aquilanija Pizzara i kad bi se Baptista mogao vratiti?

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #72 on: October 28, 2008, 09:35:30 AM »
Aquliani 3 tjedna,Pizzaro je oporavljen a za Baptistu neznam