Brighi...

za mene nas najbolji igrac sinoc..uvijek na lopti ,konstantni pritisak na igraca sa loptom,toliko dobrih taktickih prekrsaja (nazalost jedini koji to radi),pravi destruktivac,dosta opasnih situacija je rijesio, kad bi nas neki ispao iz igre on je bio tu...istina da mu je mana kada su nasi svi pokriveni ne zna sta ce s loptom,ne zna povuci ali kad ima neko slobodan on to brzo rijesi ,ne pametuje vec iz prve odigra...
Znao sam da vrijedi i da treba vise da igra ,jer je on nas jedini takav igrac, tipa gatuzo,mi moramo dovesti takvog igraca da igra u prvih 11..na zalost nama treba duplo bolji od njega...
Chelsea je bio zreo za poraz ali Spaleti se opet pokazao losim...imao je 30 minuta da izvede Tadeia koji je bio katastrofa,s njim smo jednostavno bili bez desne strane.. kod 0:0 ,bilo je prostora pogotovo tamo gdje je igrao Bridge da se slozi kontra, samo je trebao uvesti novog igrca ali ne on je uveo tek kad smo primili gol...
Tadei ne primjetan nije imao potez ,toliko pogresnih dodavanja,prespor da pobjegne a Spaleti ne mjenja...
Sinoc se vidjelo koliko smo daleko od elite...Po nacinu igre najvise.. Chelsea-i nam nije dao da disemo, svi njihovi igraci vrse pritisak..njihovi stoperi odmah skacu, uklizavaju, na nasoj polovici kad Chelsea izgubi loptu,ako ne uspiju pravi se faul...toga kod nas nema nikad i u tome je razlika..
Vidjeli ste da njihovi stoperi cak ucestvuju u napadu stvaraju visak...
Totti - atraktivan, ali i neučinkovit, podvalio dvije fine lopte (Vučiniću i Brighiju), premalo pucao, a bome i pretjerao s petama (dojma sam kao da se nekome dokazuje, a stvarno nema kome, pa više nije nadareni klinac od 17-18 godina)
Mislim da je to jedini nacin da on napravi nesto,da doda jer drugacije ne bi mogao..iz svake situacije je izvukao maksimum ,imao je nekoliko losih dodavanja ali kad ne bi odigrao iz prve,ne bi nista napravio bilo je takvih situacija gdje pokusao stati na loptu al ii sam je shvatio da nece ici lako....U skoku je nekolioko puta prsima dodao i spustao lopte saigracima ,ipak je to Chelsea ...
Posted by: Romanista
Insert Quote
to apsolutno stoji, ali imao je par faula i dosta povlacenja u 16ercu
Dosta panici kad je s loptom, samo nabije pa gdje ode,nije smiren ali eto nije lose odigrao,jest da je glupost da njemu kao stoperu pobjegne onako igrac i zabije...