Author Topic: Kvalifikacije za SP  (Read 1348 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Valenciaista

Kvalifikacije za SP
« on: September 04, 2008, 02:57:49 PM »
Kao što već svi znamo, u subotu Hrvatska igra svoju prvu kvalifikacijsku skupinu, protiv Kazahstana. Nakon toga sijede Englezi. U skupini smo s Kazahstanom, Bjelorusijom, Engleskom, Ukrajinom i Andorom. Kolko mi je poznato, samo prve momčadi iz skupine idu izravno na SP, a momčadi koje osvoje 2. mjesto idu u dodatne kvalifikacije.

Utakmice Hrvatske reprezentacije:
Hrvatska - Kazahstan
Hrvatska - Engleska
11. 10. 2008. Ukrajina - Hrvatska
15. 10. 2008. Hrvatska - Andora
01. 04. 2009. Andora - Hrvatska
06. 06. 2009. Hrvatska - Ukrajina
12. 08. 2009. Bjelorusija - Hrvatska
05. 09. 2009. Hrvatska - Bjelorusija
09. 09. 2009. Engleska - Hrvatska
14. 10. 2009. Kazahstan - Hrvatska

Iz prve 2 utakmice očekujem 6 bodova, Kazahstance u Zagrebu jednostavno moramo pobijediti, a Englezima fali pouzdanja, momčadskog duha pa i kvalitete. Gerrard, po meni njihov najvažniji igrač, ne igra. Nama fali Niko kojeg volim i cijenim, ali realno on dok je Bilić izbornik za reprezentaciju igra lošije nego u klubu. Razlog tome sigurno je igranje na lijevom boku, ali i suigrači i stil igre. U repki Niko nije jedini znalac i tehničar, u sredini ih imamo 2-3, dok u Portsmouthu je jedino Niko znalac. Gerrard je važniji za Engleze nego Kranjčar za nas.
Andora je zagrijavanje prije Ukrajine, a protiv Ukrajine također očekujem pobjedu. Bojim se samo da ih ne precjenimo kao Ruse u kvalifikacijama (u Zagrebu smo više pazili na svoj gol nego na napad). Kvalitetom smo jači, u njihovoj ligi igraju sami Južnoamerikacni i Afrikanci, domaćih igrača koji igraju ključne role u klubovima je malo. Izvan Ukrajine igraju samo Ševčenko koji je daleko izvan forme i potpuno je bezopasan u ovom trenutku, i Voronin koji nije uspio u Liverpoolu i sad je u Herti.
Jedva čekam uzvrat s Englezima u Londonu, 09. 09. 2009. bio bi lijep datum za praznik u Engleskoj da Engleze opet sprašimo usred Londona i tako ne vide SP...
Don't say "Villa", say "goal!"

Offline dmg-

• lala
  • Administrator
  • DISI
    • AS Roma Croatia
Re: Kvalifikacije za SP
« Reply #1 on: September 07, 2008, 08:50:26 AM »
Ok, prva utakmica - lijep rezultat.
U srijedu još pokažemo engleskinjama da ne spadaju u vrh europskog i svjetskog nogometa, tek tolko da se ne zavaraju previše :)
KAJ

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #2 on: September 07, 2008, 09:58:11 AM »
Zaspo sam pred drugo poluvrijeme, ali prvo su odigrali skroz ok, sa puno prilika... Gazimo Engleze..
Vinkovčani, ludi, blesavi, nismo normalni...

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #3 on: October 08, 2008, 06:43:49 PM »
Bit ce jebacki sad protiv Ukrajine u subotu....Plete siguran na golu jer se Runje ozljedio,igrat cemo u 4-4-2 s 2 zadnja vezna....Kovac i Vukojevic.....mislim da ce u napadu igrat Ola i Petric

Offline dmg-

• lala
  • Administrator
  • DISI
    • AS Roma Croatia
« Reply #4 on: October 08, 2008, 06:54:36 PM »
Ne znam kaj da očekujem uopće... Nemam pojma kakvi su ovi Ukrajinci, a nemamo Kranjčara, imho veliki minus i rupa u vezi (vidjelo se i protiv Engleza. Ajmo, Kranjčaromrsci, popljujte me :) ).
Valjda bi i bod bio ok nakon onog užasa u prošlom kolu :\
KAJ

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #5 on: October 08, 2008, 06:58:22 PM »
Ja imam dobar predosjecaj za tu utakmicu...I nadam se da me nece prevariti. :thumbup1:

Offline Valenciaista

« Reply #6 on: October 09, 2008, 06:07:21 PM »
Dobit ćemo ih 2:1. Formacija 4-4-1-1 je s Olićem naprijed je pun pogodak. Na polušpicu ide Modrić. Bumo vidli, nadam se pobjedi.
Don't say "Villa", say "goal!"

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #7 on: October 10, 2008, 02:19:13 PM »
Nadam se

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #8 on: October 11, 2008, 09:43:24 AM »
Navijači krenuli autobusom na put do Harkiva dug 2.800 kilometara!
Krenuli su samo najodaniji. Svaka im čast. Sjetite se ludnice u Beču i totalni kontrast sada u super važnom trenutku za naš nogomet. Poznat sastav koji će početi bitku!

Oko 300 navijača očekuje se na tribini predviđenoj za Hrvate u Harkivu. Samo oni najodaniji odlučili su se krenuti na put i na tome svaka im čast. Dovoljno se sjetiti jagme za kartama u Beču, i totalni kontrast sada u super važnom trenutku za hrvatski nogomet. Navijači koji idu u Harkiv pokazuju što je privrženost i uvijek će imati puno pravo tražiti karte za svaku utakmicu na velikom natjecanju ili na atraktivnom gostovanju.

Posebna priča ekipa je od 40-ak ljudi koja je u srijedu navečer krenula autobusom iz Vinkovaca. S geslom 'uvijek spremni’, uputili su se na 2.800 kilometara dalek put tko zna kakvim sve trasama Srbije, Rumunjske, Moldavije i Ukrajine. Klub navijača Uvijek vjerni vodi čarter sa 166 pripadnika, koji leti na dan utakmice i vraća se odmah nakon susreta. Osim spomenutih, još je nekoliko manjih skupina i pojedinaca krenulo u Harkiv.

Poznat sastav za Harkiv

Posljednji trening u Sloveniji prije odlaska u Ukrajinu potvrdio je da će Hrvatska ove subote u Harkivu započeti sa sljedećom jedanaestoricom: Pletikosa, Ćorluka, Križanac, Šimunić, Pranjić, Srna, Vukojević, N. Kovač, Modrić, Rakitić, Olić!  Sve je dakle po starom, nova su samo odijela iz Siscije, toplija, masivnija nego ona stara, jer u Harkivu je dosta svježe.

Reprezentativci u petak ustaju oko 7.00, slijedi doručak pa put na Pleso u 8.00. Tamo je presica u 8.45, čarter za Harkiv uzlijeće u 9.30. Trening je na stadionu Metalista u 18. Utakmica je u subotu od 19 sati.

U četvrtak su u Harkiv, preko Beča, otputovali glavni tajnik Zorislav Srebrić, šefica računovodstva Ružica Bajrić te kuhar Dragutin Gorički. Vrijeme u tom dijelu Ukrajine je povoljno, s temperaturom od 9 do 11 Celzijusovih stupnjeva. Hrvatske reprezentativce prati 28 reportera i reportera, aranžman je skup, skuplji od 12.500 kuna. Ekspedicija se u Zagreb vraća u nedjelju u rano popodne.

Sportske novosti :D

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #9 on: October 11, 2008, 04:51:42 PM »
Ah..brze je doc iz Vinkovaca nego iz ZG :P

I tekma je na HRT... :xD:

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #10 on: October 11, 2008, 05:23:13 PM »
Vinkovci i repka su jedna jako duga i ponosna priča :D

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #11 on: October 11, 2008, 06:56:08 PM »
0:0,al smo mogli dobit...falilo je malo srece

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #12 on: October 11, 2008, 08:54:56 PM »
Italy 4-3-3: Amelia, Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Dossena, Gattuso, De Rossi, Montolivo(Perrotta), Pepe, Gilardino(Toni), Di Natale(Rossi).

Jel ovo Simone Pepe,nas bivsi junior?

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #13 on: October 12, 2008, 02:27:39 AM »
Italy 4-3-3: Amelia, Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Dossena, Gattuso, De Rossi, Montolivo(Perrotta), Pepe, Gilardino(Toni), Di Natale(Rossi).

Jel ovo Simone Pepe,nas bivsi junior?

Da, danas član Udinesea, ovo mu je inače bio debi...
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #14 on: October 12, 2008, 10:22:42 AM »
Ma ne razumijem kako je on dosao u repku....Ja gledam na bet365 i pepe izvodi slobodnjak...mislio sam da je paraolimpijska reprezentacija