Author Topic: Kako ocjenjujete prijelazni rok-LJETO 2008.  (Read 737 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
Kako ocjenjujete prijelazni rok-LJETO 2008.
« on: September 02, 2008, 10:05:36 AM »
Eto iako ima i na webu ova anketa ovdje je morate malo obrazloziti...po meni je vrlo dobar posao napravljen,prodan je Mancini a kao njegova zamjena doveden veliki talent Menez...Baptista je dosao koji je stvarno vrhunski igrac,Loria kao zamjena za Ferrarija te Riise da imamo jos nekog na lijevome beku....
Doduse,na krilima smo ostali bez 3 igraca a doveli samo jednog,otisli su, uz Mancinija, Giuly i Esposito.......

Da je doveden jos jedan stoper dao bih mozda i ocjenu odlican...no ova ekipa treba osvojiti ove sezone nesto,i treba ostati zajedno.

Offline dmg-

• lala
  • Administrator
  • DISI
    • AS Roma Croatia
Re: Kako ocjenjujete prijelazni rok-LJETO 2008.
« Reply #1 on: September 02, 2008, 10:58:13 AM »
Po meni - pristojan prijelazni rok.
Doveden je Baptista o kojem odavno imam dobro mišljenje.
Riise bi trebao biti ok rješenje za lijevu stranu obrane.
E sad, ova krila
Otišli Mancini, Giuly, Esposito, doveden samo Menez... IMHO, nisu se trebali riješiti još i Esposita.
Razočarao me i odlazak malog Cercija.
Po meni, trojka. Solidno. Zadnje dvije kupovine su ipak znatno popravile situaciju.

:flag:
KAJ

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #2 on: September 02, 2008, 09:38:46 PM »
tri nasa najveca talenta za koje sam cuo su otisla..petruci,unal, cerci(za ovog zadnjeg ne znam jel posudjen ili je prodat)

veliki minus....

rise ce nam biti greska...

baptista je ok...

menez je odlican  potez osim ako ga spaleti ne unazadi..cuvajuci ga na klupi...

okaka je ostao ne mislim da ce nesto igrati, puno bolje da su ga posudili ovako ce nazadovati...

po meni mercato od 1 do 5 ....ocjena 3...
Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.

Offline ROM@.M.V

• Email
« Reply #3 on: September 03, 2008, 10:15:36 PM »
slažem se curit ce nam p bokovima ako se neko od standardnih ozlijedi

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #4 on: September 05, 2008, 09:12:49 AM »
Što se tiče dolazaka, zadovoljan sam... Baptista je igračina, koristan na 3-4 pozicije, u Realu nije dobio pravu šansu (kad je igrao, igrao je kako treba) i to je dobro za Romu, jer iznimno je motiviran da ponovo zabljesne... u najboljim je godinama, želi natrag među Carioce i on i Roma zajedno trebali bi biti briljantni...

Menez je također sjajna kupovina, još od vremena Cassana nismo kupili ovako kvalitetnog i potentnog mladića, spremnog za velike stvari već uskoro... protiv Napolija u debiju se obrukao onim promašajem, ali našao se u šansi, imao muda, i to je već nešto...

Riiseu je 27 godina, zasitio se Liverpoola, ali i Liverpool njega... Serie A i talijanski nogomet za njega su izazov, i očekujem njegova prava izdanja, barem na 80% onih kakve je pružao u najboljim danima za Redse...

O Loriji se ne zna puno, njegova karijera išla je postepeno, od manjih, provincijskih klubova do prvoligaša Atalante i Siene, gdje je bio stup obrane... Roma mu je, slično kao Tonettu, vrhunac i stoga mu treba vjerovati kao Tonettu, jer i o Maxu smo bili skeptični, pa kad sve zbrojimo i oduzmemo, možemo biti zadovoljni njegovim igrama u Romi... čovjek je iskusan, trebao bi biti sasvim solidno rješenje za četvrtog stopera, posebice u domaćim natjecanjima... ne treba zaboraviti da je vrlo dobar u skok igri i glavom, a to uvijek dobro dođe...

Arthura ne bi komentirao, po meni glup potez, iako, dobro je da je Curci otišao negdje braniti... o Doniju sad neću, ali ako ne bi trebao imati vrhunskog prvog čuvara mreže (Doni ipak nije klasa Buffona, Casillasa i ostalih), onda bi veliki klub, kakav Roma jest, trebao imati bar pouzdanog pričuvnog vratara, a Arthur, koji je u Italiji prigodu dobio tek u drugoligaškoj Ceseni, to nije...

Odlasci?

Za Mancinijem ne žalim nimalo, a ni za Giulyom... prvi je izdajica i tu priča o njemu staje, drugi već u godinama, zbog čega i nije prošle sezone za Romu predstavljao ono što je trebao...

Gluposti smo, po mom mišljenju, radili s mladim igračima - umjesto da na posudbu ode Okaka, kojem još jedna sezona fali do igračke zrelosti, mi smo se riješili polivalentnog Cercija, kojeg smo mogli koristi na sve tri polušpice u 4-2-3-1, čak i u samom vrhu napada...

Isto tako, Mauro Esposito nije trebao otići, ponajprije jer je bio naš ponajbolji igrač u (rezultatski) slabom pripremnom periodu... ostali smo 'tanki' na krilima, imamo Meneza, Taddeija i Vučinića, i Spalletti će morati nešto izmisliti, ali uz dužno poštovanje prema njemu, bolje ne s Perrottom i(li) Baptistom...
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline spalletti

« Reply #5 on: September 05, 2008, 02:29:04 PM »
Čitajući tvoj komentar mislim da se gotovo u potpunosti slažem s tobom  :flag:

Offline D3V!L

• Forza Roma!!!
« Reply #6 on: September 14, 2008, 08:37:36 AM »
S obzirom na to koliko Roma ulaľe svake godine u pojačanja, ja sam i viąe nego zadovoljan. ;)

Offline ROM@.M.V

• Email
« Reply #7 on: September 14, 2008, 03:01:02 PM »
pa ne ulažu baš onolko kolko bi mogli. Ali svejedno solidan prezazni rok

Offline Emperor

« Reply #8 on: October 13, 2008, 11:31:41 AM »
za mene je Rise totalni promašaj, a Baptista i Menez je pravi potez što su ih doveli
odlični su igrači
a Baptista me je najviše obradovao sa 2 pogotka protiv Bordoa
sve u svemu dobro smo prošli
samo mi je žao što je Mancini otišao
on mi je bio igrač i po :)
 :roma: :roma_transparent: :romaflag:

Offline Delvecchio

• Staff
« Reply #9 on: October 13, 2008, 02:23:38 PM »
Roma ima ograničen budžet za dovođenje pojačanja od 20 miliona eura. Taj budžet je malo i premašen. Ne zaboravite da smo u ovom prelaznom roku otkupili u potpunosti i Vučinićev ugovor. Ja sam dosta zadovoljan. Za loš start Rome nisu krivi novi igrači, nego puno veći i opsežniji sklop pojedinosti.

Menez mi se jako svidio, Baptista će bit pojačanje kad bude 100% fit, Riise će isto biti solidan, jedino mislim da Loria neće bit bog zna što, ali od Ferrarija nije lošiji sigurno.

Meni je isto žao što su neki mladi igrači poslani na posudbe poput Antunesa. Mislim da bi nam on dobro došao u ovim trenucima.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #10 on: October 13, 2008, 06:49:06 PM »
Ja jedino ne shvacam zasto Andreolli nije ostao...Antunes se i nebi naigrao,nije se prosle godine kad nije bilo Riisea,a sad bi jos manje.

Offline Delvecchio

• Staff
« Reply #11 on: October 13, 2008, 06:59:39 PM »
A čuj, da su svi zdravi kako se planiralo ne bi se naigrali ni Antunes ni Andreolli. Srećom oba su poslana samo na posudbe, tako da ćemo ih lako vratit kiduće sezone.

Offline Vlado_ASR

« Reply #12 on: November 13, 2008, 08:25:27 PM »
Sto se tice pojacanja ove godine Riise je najmanje pokazao dosad. Mislim da je dobar igrac ali eto mozda mu treba vremena. Menez i Baptista su odlicna pojacanja, polako to i pokazuju :D
Ipak, najvise sam zadovoljan time sto je crnogorski cigo sada potpuno nas! :roma:

Offline InvisibleMan

• Nevidljivi čovik
  • Totti je bog.
    • Email
« Reply #13 on: November 20, 2008, 10:57:25 AM »
Nean pojma ko je taj "krivac" koji je dovea Riisea ali za Baptistu i možda Meneza mi je jaaako drago dok san za Loriu još uvik skeptičan. Mancini je izdajica dok mi je jako žao što je Giuly otiša jer kad bi ulazija u igru uvik bi bilo vatrenije na terenu u smislu brže i više napadačke igre. Za te ostale što su otišli mi je svejedno. :D

:romaflag:

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #14 on: December 07, 2008, 09:52:57 PM »
Sad kad je i Menez odigrao dobru utakmicu mogli bi malo obnoviti temu..
Riise sve bolji  i bolji,Baptista jako dobar,Loria imao kikseva i problema ali sad se malo sredio...