Author Topic: Kako bi po vama trebala izgledati prvih 11 Rome u novoj sezoni?  (Read 2323 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
Re: Kako bi po vama trebala izgledati prvih 11 Rome u novoj sezoni?
« Reply #90 on: June 14, 2009, 12:24:05 PM »
vec smo raspravljali o tome,i on je iz okolice napulja i zelio je otic u napoli....

Offline De Rossi

« Reply #91 on: June 14, 2009, 01:29:00 PM »
vec smo raspravljali o tome,i on je iz okolice napulja i zelio je otic u napoli....

Znači po tome mi moramo nać nekog rimljanina da dovedemo nekog... :lol:

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #92 on: June 14, 2009, 04:15:39 PM »
Nemoj kenjat, neke stvari se ne rade zbog novca. Udinese je dobio ponudu od Bayerna oko 20mil€, ali je odbijeno jer je on želio izričito u Napoli. Inače dosta je igrača javno izrazilo želju da prijeđu u Romu, ali stvar je uprave i struke da odluče na koga će potrošiti naš jadni mali buđetić.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline De Rossi

« Reply #93 on: June 14, 2009, 06:13:37 PM »
Ja bih bio prezadovoljan, da se dovedu naša djeca, Bovo, D'Agostino, Pepe i Amelia... ak njih nemremo dovest onda ovo naše drkanje na Romu nema nikakvog smisla... Oo

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #94 on: June 14, 2009, 07:36:39 PM »
Bovo nije po ničemu bolji od Mexesa i Juana, no zaboravimo sad to. Morali bi ga platiti minimalno 10 milijuna eura, a nije igrač koji jamči da ćemo s njime odjednom primati 40, a ne 61 gol u sezoni.

Koji će nam kuratz D'Agostino? Na jednoj temi trubite o pit bullu, na drugoj o D'Agostinu i onda logično, na trećoj kako je Uprava nesposobna. Je, definitivno je nesposobna, ali mi nemamo nikakvu lovu, a vi bi D'Agostina. Gdje bi on igrao, kad za dvojicu zadnjih veznih zasad konkuriraju petorica (De Rossi, Pizarro, Brighi, Perrotta, Aquilani)? :rolleyes:

Pepe je dobar, mogao bi nam koristiti na desnom krilu, ali obzirom da je u reprezentaciji, morali bi iskrcati 15 milijuna eura. Svaka mu čast, ali dečko ne vrijedi tih novaca.

Amelia? Dobar golman, bio je moj favorit dokle nisam pogledao sažetke utakmice Italija - Novi Zeland. Zato, definitivno bolje vratiti Curcija ili Sorrentina platiti 3 milijuna, a nipošto ne Ameliju 15.
Tu sei nata grande, e grande hai da restŕ.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #95 on: June 14, 2009, 08:14:46 PM »
Meni je Amelia bio jeben golman u Livornu,pa i sad mi je ali opet treba imati na umu nesto-u ekipi kao sto je Livorno golman lakse dođe do izrazaja nego u jednoj Romi!
Siguran sam da je Amelia imao kikseva koliko i Doni,a i siguran sam da bi i Doni branio cuda u Livornu.
Doni je vrhunski golman,i neka nam ostane sta duze jer tek ulazi u najbolje godine za golmana,tako da zajebite s Amelijom i slicnima...Nemamo para,tj imamo malo,i ne mozemo ulagat 15 mil eura da dovedemo golmana koji je slican Doniju...
A ova ekipica kao Pepe i ekipa nam nije potrebna....

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #96 on: June 14, 2009, 08:36:12 PM »
Sorrentino je bolji od Donija, a vrijedi 3-4 milijuna. Dovesti njega, neka Doni brani do zime i onda ga utrpati nekamo. Jer bio bi grijeh propustiti 14-15 milijuna za golmana a la Doni. Uz dužno poštovanje...

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #97 on: June 14, 2009, 09:12:05 PM »
Tog Sorrentina nisam vidio,sad ako ti kazes da je takva klasa ja vjerujem ali opet....
A talijan je? Kolko god? Nastupa za Azzurine?

Offline curva sud

• 11 Burdisso in campo
« Reply #98 on: June 14, 2009, 09:19:10 PM »
Nije klasa, ali je u TOP 5 golmana Serie A.

Ima 30 godina, počeo je u Laziju i to je mali problemčić, iako je kod njih skupio tek nekoliko nastupa u sezoni 96/97. Potom odlazi u Juventus, tamo je bio godinu dana i branio 10-ak utakmica. Onda prelazi u redove Torina, gdje se zadržao sedam sezona. Nije uvijek bio standardan, ali branio je dobro, pa ga 2005. uzima grčki AEK. U Ateni je bio prvi vratar dvije sezone, pa je posuđen Recreativu kojeg je sjajnim obranama ostavio u Primeri. Onda je uslijedila ova posudba u Chievo, i tu je sigurno najzaslužniji što su Leteći magarci ostali u Serie A.

Ima tri nastupa za Azzurre, zadnji 2001. godine.

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #99 on: June 14, 2009, 09:23:29 PM »
Dakle on nije u niti jednom klubu ostavio dublji trag?
Tj ostavio je,ali kao i Amelia,puno je lakse branit u Recreativu nego u Realu,isto tako je puno lakse u Chievu nego u Romi.
Neka dođe,ali samo kao zamjena...

Offline BatigolASR

• Global Moderator
« Reply #100 on: June 14, 2009, 11:43:02 PM »
Dakle on nije u niti jednom klubu ostavio dublji trag?
Tj ostavio je,ali kao i Amelia,puno je lakse branit u Recreativu nego u Realu,isto tako je puno lakse u Chievu nego u Romi.
Neka dođe,ali samo kao zamjena...

Mislis da ce se nasi potrudit da ga dovedu?  :rolleyes:

Offline Gujdas

• Sotonsko prase
    • Email
« Reply #101 on: June 15, 2009, 03:20:55 PM »
Simone Pepe kaže da mu je Roma prišla i da uskoro počinju pregovori. On bi se želio vratiti, ali nisam siguran da će biti jeftin.
Sveopće sranje, po selima klanje.

Offline De Rossi

« Reply #102 on: June 15, 2009, 08:58:44 PM »
Bovo nije po ničemu bolji od Mexesa i Juana, no zaboravimo sad to. Morali bi ga platiti minimalno 10 milijuna eura, a nije igrač koji jamči da ćemo s njime odjednom primati 40, a ne 61 gol u sezoni.

Koji će nam kuratz D'Agostino? Na jednoj temi trubite o pit bullu, na drugoj o D'Agostinu i onda logično, na trećoj kako je Uprava nesposobna. Je, definitivno je nesposobna, ali mi nemamo nikakvu lovu, a vi bi D'Agostina. Gdje bi on igrao, kad za dvojicu zadnjih veznih zasad konkuriraju petorica (De Rossi, Pizarro, Brighi, Perrotta, Aquilani)? :rolleyes:

Pepe je dobar, mogao bi nam koristiti na desnom krilu, ali obzirom da je u reprezentaciji, morali bi iskrcati 15 milijuna eura. Svaka mu čast, ali dečko ne vrijedi tih novaca.

Amelia? Dobar golman, bio je moj favorit dokle nisam pogledao sažetke utakmice Italija - Novi Zeland. Zato, definitivno bolje vratiti Curcija ili Sorrentina platiti 3 milijuna, a nipošto ne Ameliju 15.

Govorim zato jer su to sve Romini bivši igrači, i trebalo bi igrat na tu kartu... jer ako je je Quaglirella nedostupan jer je iz Napolija, ajmo nać dostupne onda... a neovisno o njima nam treba jaki zadnji vezni... i zašto bi nam bilo puno po 10 milja za svakoga... ako to uprava ne može platiti nek odstupi, i isto tako Spaletti ako nije sposoban s Romom izboriti barem ligu prvaka...  :roma:

Offline Romanista-z

• pijani mostarac
    • Email
« Reply #103 on: June 25, 2009, 08:52:01 PM »
ma nema nas spasa bez zestokog novca  :(