Author Topic: Liga prvaka opcenito  (Read 4520 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
Re: Liga prvaka opcenito
« Reply #165 on: May 28, 2009, 07:32:43 PM »
ma daj dabrovnjak...kolega chelsea je imao igrača više gotovo pola sata...chelsea se izvlači na pet penala koje je trebalo dosuditi...iskreno dobili bi jedan jer nema nigdje da se dosudi pet penala...a i majstore drogba je promašio zicer koji ih je izbacio pa može mami svojoj srat o nekakvom nepoštenju...ako su oni ekipa za naslon cl..onda moraju i protiv sudaca...a ne ko pičke po terenu skakat oko njega
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline dabrovnjak

« Reply #166 on: May 29, 2009, 08:10:38 AM »
ovako odgovor svima vama navijačima tog govnarskog kluba barce,
na nou campu barca je ove godine svima dala barem jedan gol,ali taktički ih je pojeo Chelski,koji je igrao tipičnu talijansku obranu,i ovi nesretnici im nisu mogli dati gol,je priznajem Chelski se nije ni trudio dati gola ali ljudi pa to je jebena taktika.
na SW6 barca nije uputila udarac do 93 minute,i to je vama najbolja momčad europe???
kako bi se odvijala igra da je barem jedan jedanasterac pokazan,a ne par komada.
svi tu nešt kenjate a zamislite da je protiv Rome bilo takvo suđenje,šta jel bi i onda rekli da su Romanisti pičke???

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #167 on: May 29, 2009, 08:32:43 AM »

ovako odgovor svima vama navijačima tog govnarskog kluba barce,

nauci se razgovarat,ovo ti je opomena

na nou campu barca je ove godine svima dala barem jedan gol,ali taktički ih je pojeo Chelski,koji je igrao tipičnu talijansku obranu,i ovi nesretnici im nisu mogli dati gol,je priznajem Chelski se nije ni trudio dati gola ali ljudi pa to je jebena taktika.

barca ih je pojela,i samo su se cudom izvukli bez gola u mrezi
na SW6 barca nije uputila udarac do 93 minute,i to je vama najbolja momčad europe???

pa chelsea je zabio gol iz niceg,jedino je drogba imao 100 postotnu sansu....
kako bi se odvijala igra da je barem jedan jedanasterac pokazan,a ne par komada.

pa jel ti znas da je barca isto ostecena na nou campu,kako bi zavrsilo sve da je barca povela 1:0??
svi tu nešt kenjate a zamislite da je protiv Rome bilo takvo suđenje,šta jel bi i onda rekli da su Romanisti pičke???

kad se to dogodi,onda cemo raspravljat

Offline dabrovnjak

« Reply #168 on: May 29, 2009, 09:05:08 AM »
šta da se naučim razgovarati??? opomena,buuhhhaaa,daj ne seri molim te,hoću dobiti crveni karton??? jako me to pogađa.
nećete priznati očite stvari,da je barca prošla dalje na očito uplitanje sudaca i cijele nogometne vrhuške,
da su ovako pobijedili Chelski kao man.u. ništa nebi rekao osim svaka čast,pobijedili su bolji,ovako nikada...

Online Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #169 on: May 29, 2009, 05:45:27 PM »
imas sada 2 dana ban...

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #170 on: May 30, 2009, 09:06:32 AM »
Smirite se obojica.

Offline francy

• magarre
  • NO TOTTI NO PARTY
    • Email
« Reply #171 on: May 31, 2009, 11:39:36 AM »
a i barca je pokradena na sb....jer ono nije bilo ni faul a kamoli crveni za abidala
UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO UN CAPITANO C'E SOLO UN CAPITANO

Offline Vlado_ASR

« Reply #172 on: June 01, 2009, 10:01:05 AM »
Barca zasluzeno prvak Europe.

Offline Lupi

• Glavni kritičar na forumu
« Reply #173 on: June 04, 2009, 12:32:56 PM »
Pazite nesto, kako sam razumio mi i dalje nismo sigurni sudionici eurolegue,jer moramo igrati predkolo ili playoff...

Znaci postoji mogucnost da ispadnemo  :( ...

Ako fiorentina ispadne iz predkola LS onda se prerebacuje s nama u nas rang i igrace predkolo kao i mi..Nadam se da sam dobro shvatio ovu promjenu pravila,ako je neko dobro upoznat s tim neka mi objasni,jer mi to izgleda glupo od UEFA-e...

Zar nema klubova kojio su direktno izborili mjesto u grupama Euroleague?

Dali petoplasirana Genoa ide direktno?

Jedini nacin da izbjegnemo greske, je steci iskustvo.
Jedini nacin da steknemo iskustvo, je ciniti greske.