totalno je nepotrebno i paljenje stolica
ja mislim da sad kad je svaka snimka objavljena, da rasprave tu završavaju.
lipo se vidi da redari, mirno izvode momka sa istočne tribine, btw i momak se mirno ponaša( po mom nekom iskustvu izveli bi ga sa stadiona i pustili).
i onda uleče s leđa "mrcina" sa 20 kila skupa sa krevetom, kukavički udara s leđa zaštitara, i u stilu brzog gonzalesa biži priko tribina. koja šupčina.
i normalno da posli toga dolazi do ostalih događaja, koje ne treba niti komentirat jer je sve počelo sa ovim.
i šta se na kraju dobilo, a sve radi ove šupčine, koja je napala s leđa.
imamo čovjeka , trajnog invalida, sa dvoje male djece, imamo propucanog navijača, koji se bori za život(neznam koje je stanje sada) , ali znam da kad se dobije sepsa da je to u pravilu 80% smrt.
ostale ozljede , neću komentirat, jer su minorne prema ovima.
ja sam dugi niz godina, bio svjedok policijske-milicijske represije, i bilo je tu puno pogrešaka sa njihove strane.
ali evo ja sigurno mogu reči, da sam od svih vas (molim bez uvrede) sa foruma , prisustvovao mnogim incidentima, kako na navijačkoj tribini, kako na normalnoj tribini, vani stadiona(svugdi ima budala) i kako sam dugi niz godina bio pripadnik torcide i u ex yu i u nhl-u cca 15 g.
mogu komodno izjavit da 70% pizdarija, zakuvaju navijači.
tako da ovo je nepotrebno ,uopče komentirat, a pogotovo nako zadnje snimke(istok).
i poznavajuči dobro ustroj bbb, imam još dosta poznanika, koji idu i dalje na gostovanja, odnosno još su članovi torcide( ja sidim sad na zapadu) , ima tu ljudi koji dolaze činit samo nerede.
a šta je najgore ne mogu nabrojit prvih 18 igrača dinama.
policija je pogriješila, a to sam shvatio tek nakon izlaska ovih snimaka( nisam znao da se tako dobro može snimat).
pošto imaju ovako dobre snimke, ne trebaju bit uopće na tribini, nego upast na tribinu, tek kad dođe do nekih velikh pizdarija, a tu mislim isključivo, ako su redari napadnuti.
drugo nema šta biti, ako se pošibaju međusobno navijači(mislim između sebe) kojih jebe.
tako da sve posli tekme mogu skupljat, jednog po jednog.
tako je milicija nas skupljala, po par dana iza tekme.
nažalost dvi familje su upropaštene, a zašto?