Author Topic: HNL - Nogomet, navijači i još ponešto..  (Read 14014 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
Re: HNL
« Reply #60 on: September 01, 2008, 12:55:13 PM »
a gle Bagarić je bog i batina u Cibaliji.. proslo sezonu je odigro solidno, one dvije prije je odigro odlično.. ove sezone još nije pokazao nešto posebno, ali bit će nešto i od njega valjda..
Vinkovčani, ludi, blesavi, nismo normalni...

Offline Valenciaista

« Reply #61 on: September 01, 2008, 12:58:36 PM »
Bit će, ima tek 22 godine. Kad izađe novi FM, prodajem Hrgovića ili Ibaneza i kupujem Bagarića :)
Don't say "Villa", say "goal!"

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #62 on: September 01, 2008, 05:10:13 PM »
Bio je najbolji lijevi bočni sigurno u HNL-u, sad je malo popustio al vjerujem da će zabljesnit sad xD

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #63 on: September 14, 2008, 06:11:00 PM »
Bio na Cibalia - Rijeka...

Prvi gol odlična akcija Mešića, stopera Cibalije. U padu je uspio oteti loptu igraču Rijeke na našoj polovici, duplim pasom izbaciti više igrača i dolazi sam pred gol i zabija.

Izjednačujući gol Rijeke nisam vidio, al je bio izveden kornen i Budicin je glavom pospremio.

Na poluvremenu sam otišo zbog prejake kiše, ali sam nastavio slušati prijenos na radiju.

Zadnja dva gola odličnom igrom i odličnim prodorima oba nabacio  Bagarić, definitivno najbolji igrač Cibalije danas. Komentator kaže: "Kad igra Bagarić igra i Cibalia". To je definitivno istina jer kada Bagarić ovako igra ni jedna Rijeka nema šanse.

Valja napomenuti da je Cibalia danas igrala bez 5 ili 6 igrača prvog tima, što zbog ozljeda, što zbog ludih provoda u gradu i suspenzija :). Trenutno držimo 4. mjesto s tim da nam sljedeće kolo dolazi ove sezone jadni Zadar.

AJMO PLAVI ALE, VINKOVCI DO POBJEDE :)

Offline Valenciaista

« Reply #64 on: September 15, 2008, 05:18:54 PM »
Gledao sam HNL emisiju. Vujo, mogu se složiti s tobom, Bagarić je zvijer. Trči, asistira, dribla...
Utakmica Zagreba i Dinama bila je po meni najkvalitetnija utakmica ove sezone koja se prenosila.
Od sljedećeg kola počinje ona "Štimčeva" emisija, prenosit će se sve utakmice uživo, bit će javljanja slično kao i u LP. Mislim da će tim projektom još manje ljudi ići na stadione, ali možda sam u krivu...
Štimac je počeo u zadnje vrijeme prodavati maglu. U početku sam mu vjerovao, a sad sam konačno shvatio da želi postati predsjednik HNS-a, makar on to negigra, proširenjem lige na 16 klubova tako da dobije glasove tih malih klubova za rušenje Bosanca. Liga 16 samo bi još više razvodnila kvalitetu koja se nazire u tragovima...
Don't say "Villa", say "goal!"

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #65 on: September 15, 2008, 07:08:17 PM »
Liga 16 - najveća glupost možda otkad se igra HNL, već je bilo pa su maknuli... prosječna gledanost će biti kolka tisuću, dvije? Još malo pa će i županijske lige imati predstavnika u 1. HNL :)

A štimac glupi lopov se stalno preserava, slušajte ga samo kao komentatora. Melje gluposti ni sam nezna šta je reko :(

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #66 on: October 05, 2008, 11:20:30 AM »
Cibalia - Zagreb 2:0

:D

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #67 on: October 08, 2008, 06:38:35 PM »
Jesi ti to fulo rezultat :001_tt1:

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #68 on: October 08, 2008, 07:59:02 PM »
ma seljaci tolko je bila zanimljiva tekma da smo se uglavnom zabavljali oko tribine svime samo ne nogometom :D

Offline Jax

• Bog i batina foruma
  • Administrator
    • Email
« Reply #69 on: October 14, 2008, 05:45:12 PM »
Vujo jeste spremni za poraz na Poljudu?

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #70 on: October 14, 2008, 05:52:35 PM »
moj klub ide na gostovanje u Varazdin

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #71 on: October 14, 2008, 06:07:18 PM »
a gle Cibalia je sa Hajdukom uvijek igrala dobro... sa zadnjih nekolko tekmi možda i smrdi na koju namještaljku al zažmirit ćemo :D Cibalia polako pada... ne vjerujem da će išta napravit protiv hajduka i slavena u gostima, al onda dolazi moja omiljena tekma sezone, Cibalia - Osijek :D

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #72 on: October 14, 2008, 06:46:07 PM »
Cibalia mi je uvijek bila drag i simpatican klub al u nedjelju nemate sanse jbg :D

nadam se da ce sad nakon ove i vise nego uspjesne privatizacije konacno i Hajduk krenut prema vrhu i u iducim sezonama dominirat Hnl-om..
I ove sezone je realno ocekivat titulu iako Dinamo bjezi 5 bodova,al oni ove godine neigraju dobro i gubit ce dosta bodova pa ce bit zanimljivo..

Ovoj ekipi na zimu treba pridodat Vejica,Tomasova i Vrucinu i to ce bit odlicno,sad se ima para i te igrace se moze dovest a na iduce ljeto treba ic na Krizanca i Neretljaka i jos neke vrhunske igrace..

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #73 on: October 19, 2008, 02:53:22 PM »
Najbolji napadač na svijetu Kalinić zabija svoj 150 i nekoji penal za Hajduk ove sezone

Offline Romanista

• dbk power
  • Global Moderator
    • Email
« Reply #74 on: October 19, 2008, 03:20:38 PM »
pa ja ne mogu vjerovat, primit 2 gola u zadnjih 10ak minuta s igracem vise