Author Topic: HNL - Nogomet, navijači i još ponešto..  (Read 12832 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
Re: HNL
« Reply #30 on: July 28, 2008, 01:29:27 PM »
gledaj to je odlicno, ali se to sve moze i subotom :S

sto se tice skole nogometa i Cibalije, barem me to zadovoljava, jer mladje generacije Cibalije su redovno u vrhu nogometa.. ali cim udju medju seniore dobro se prodaju :S

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #31 on: August 03, 2008, 09:38:17 PM »
Bio sam na gostovanju u Osijeku.. Cibalia bolja prvo poluvrijeme, al oni pred kraj poluvremena poveli.. onda jos bezvezni penal.. Onaj sudac Maric djubre, mislim penal je bio, al imo je takve cudne odlike, pa sudi jedno pa se malo premislja pa drugo...

prejeben osjecaj :)

Offline De Rossi

« Reply #32 on: August 04, 2008, 12:39:03 PM »
Tek je drugo kolo prošlo, a sve se nastavlja po starom... sad još Hajduk čekaju gostovanja, nakon četiri kola će već sve postati nezanimljivo...

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #33 on: August 04, 2008, 03:55:40 PM »
Tek je drugo kolo prošlo, a sve se nastavlja po starom... sad još Hajduk čekaju gostovanja, nakon četiri kola će već sve postati nezanimljivo...

nevjerujem da ce bas tako bit,gledo sam Hajduka sinoc i iako nismo dobili nikad zadovoljniji nisam bio,konacno se moze vidit pas igra ,nema ispucavanja baluna,igra se povezano samo nam treba jos jedan napadac(Vručina) i eventualno stoper(Vejic na zimu kad mu istekne ugovor s rusima),juce nam citava sredina terena nije igrala(Rosso,Andric,Skoko,Jertec),ali onaj Ticinovic je nevidjeni talenat stvarno,nama jos ni 17 god..dribling odlican,brz prodoran,ubojita ljevica ako on ne postane jedan od najboljih igraca svijeta treba nekog ubit od trenera jer takav talent se mora iskoristit..a Dinamo ove god nije ni blizu dobar ko prije ipak je Modric znacio pola ekipe,Morales zasad katastrofa,jedino se Badelj pokazo..ja ipak mislim da ce prvenstvo bit itekako zanimljivo,ali moramo sad pobjedit i Zagreba i Rijeku na strani..

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #34 on: August 04, 2008, 04:05:09 PM »
Idem sutra na more u Split i ponado se da ce Hajduk igrat koju domacu, al jebiga :D

Offline ROM@.M.V

• Email
« Reply #35 on: August 04, 2008, 04:31:07 PM »
a varteks se skrumpiro jako sam zadovoljan igrom hajduka. to sto kazes Tićinović je strasan igrac a jos dok se Skoko oporavi jucer je pokazao da djeli lopte s ocima. Treba jos jednog napadaca Bartolovic je odigroa kardinalno a Bušić nikada nece biti dobra špica.Šta je to s Vejićem jel će doć na zimu.

Offline lethal industry

• provokator
  • Global Moderator
« Reply #36 on: August 04, 2008, 04:39:14 PM »
Bartolovic je bio odlican u Cibaliji, Cibalia ga je otkrila i sve nek se vrati djubre :(

Inace: http://i35.tinypic.com/2en6m11.jpg

;)
« Last Edit: August 04, 2008, 04:49:59 PM by lethal industry »

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #37 on: August 04, 2008, 05:51:28 PM »
Vejic bi trebo doc na zimu jer mu tad istice ugovor s Tomskom i on sam je reko da ima veliku zelju za povratkom,on i Zile bi trebali bit stupovi obrane a tu imamo jos i Malocu,Pandzu i j.Buljata,na lijevoj strani imamo samo Strinica koji je odlicno poceo i mislim da bi trebo bit rjesenje za buducnost,desno M.Buljat i Rubil sasvim solidno..
vezni red bi nam trebo bit najmanji problem Skoko,Andric,Jertec,Ibricic,Ticinovic,Gabric,Linic,Ljubicic,Pezo  sasvim dobro,jos da je dovest Tomasova iz Zadra bilo bi idealno..
u napadu smo tanki imamo Kalinica koji je daleko od prave forme ali nesumnjam ja da ce on proradit,a za drugu spicu trenutno nema rjesenja,Bartolovic moze bit samo solidan joker s klupe a Busic je retardiran i gotovo taj jednostavno nije za nogomet.
mislim da ce Vucevicu trebat vremena da uigra ovu ekipu jer je puno novih igraca ali kvalitete ima,samo da nam Dinamo ne odmakne odma na pocetku..
sto se tice deportiva tu imam neki strasno dobar osjecaj da bi mogli proc ali vidit cemo...

Offline De Rossi

« Reply #38 on: August 04, 2008, 10:42:22 PM »
To vam je i najveći problem... previše novih igrača, iako se za neke ne slažem da su klase koje će poboljšat igru, poput Jerteca, Skoke, Strinića, a i Ibričića ste fino napuhali, treba to sve vidjeti protiv neke jače momčadi, ili na gostovanju... kad tome još dodaš neiskusnog trenera, teško će se još moć nosit sa Dinamom... dok se sve to posloži prevelika će bit razlika, jer ostale momčadi u ligi mogu Dinamu samo slučajno uzet pokoji bod... ;)

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #39 on: August 05, 2008, 08:21:53 AM »
Ibričić napuhan nerazumijem,on vec dvije godine odlicno igra u Zagrebu trazili su ga Dinamo Kijev,Reggina..a sad je u ovih par utakmica pokazo kakva je klasa,a neka zato je klasa Morales kojeg niko nikad nije gledo i kojeg trener uvijek vadi u poluvremenu,a nasi novinari govore bolji od Modrica i tako..e to se zove napuhan igrac..
evo mala usporedba igraca..
Butina-Subasic...jest da je Butina iskusniji ali dvije god nije branio a odkad je doso svaku utakmicu je bio nesiguran,Subasic je jedini nasljednik Plete,prosle god najbolji golman lige,po meni smo tu u prednosti..
obrana..Etto-Drpic-Biscan-Hrgovic      M.Buljat-Zivkovic-Maloca-Strinic...tu ste u prednosti,iako Drpic je velika rupa ali opet nasa obrana je trenutno veliki problem ali kad dodje i Vejic nebi trebalo bit problema,Strinic je sve bolji a Buljat ce nadam se pokazat da je imo mjesta u Dinamu..
Skoko-Andric-Jertec-Brkljaca(ovaj transfer je gotovo realiziran)Ibricic
Badelj-Vrdoljak-Morales-Sammir(Mikic)-Mandzukic........vezni red je apsolutno na nasoj strani,a ovaj Jertec je stvarno premalo sansi dobio u Dinamu a mislim je veliki talent jets je malo svilen ali moze postat igrac..
napad Balaban-Kalinic..to se netreba komentirat

nebi ja bas reko da je Dinamo bolji ali velika im je prednost uigranosti,a to da mogu samo slucajno izgubit bod..prva dva kola dvije lagane domace utakmice su se mucili i jedva dobili,fali tu Modric puno...mislim da ako Hajduk sad pobijedi ovih par utakmica do derbija u 8.kolu,bit ce prvenstvo zanimljivo jer sto odmicalo prvenstvo mi smo u prednosti jer cemo bit uigraniji..

Offline De Rossi

« Reply #40 on: August 05, 2008, 08:47:26 AM »
Malo ipak pretjeruješ...

Kao prvo, Subašić je prošle sezone znao primit dosta pacerskih golova, tako da ne vidim tu prednost Hajduka... Butina se još traži, ali kad uhvati pravu formu bit će pravo pojačanje...
Obrana nam je za nekoliko klasa bolja... Etto je stroj za Buljata načetog operacijama i neigranjem... a Buljo i nije pravi bek, tamo su ga prisilno stavili, i nikad on neće bit ni blizu brazilcu... Drpića se zbog lošeg glasa omaložava, ali on zadnje dvije sezone je ponajbolji igrač Dinama, i u tandemu sa Bišćanom je najjača karika ove momčadi, pogotovo kad uzmeš promjenjivu formu Živkovića i kvalitetom slabije druge stopere... isto tako Hrgović je neupitna klasa za Strinića...
Veza je podjednaka... Jertec je itekako u početku dobivao prilike u Dinamu, pokazao je ništa, to je nastavio u Rijeci, tako da sad odjednom od njega stvarati pravog igrača je u najmanju ruku smješno... Skoku i Rossu će dotuć godine...po meni nepotrbni igrači za Hajduk... Ibričić je u Zagrebu stalno bio ozljeđivan, pola sezone igrao napadača, po meni prespor da bi donio neku veliku prednost... ali ni Dinamo tu nije ništa bolji, Vrdoljak izraziti defanzivac, Badelj premlad, jedini plus je veliki povratak Sammira, nametnuo se kao glavi igrač, sjajn tehničar, te Mandžukić, budala, ali neupitna klasa, sigurni budući reprezentativac... tu je jedina Dinamova prednost uigranost i konstantnost formacije... Vučeviće previše rotira i mjenja...
Zanimljivo je u da u napadu stalno apostrofirate Balabana i Kalinića... ali ja bih tu dodao Tadića, napadača strašnih fizičkih i trkačkih mogućnosti, koliko je Kalinić tehnički bolji, toliko je Tadić brži, agresivniji, skočniji, odlično se postavlja i otvara... kad popravi realizaciju bit će vrhunski napadač... tako da kad uzmeš Kalinićevo osiciliranje, i tu su stvari podjednke...

Uglavnom... Dinamo je puno uigraniji, ima ustaljenu formaciju, puno bolju obranu... Hajduk se pojačao, ali previše je tu novih igrača, s ovakvom igrom imat će u gostima puno problema... i zato će se Dinamo vrlo brzo odljepit...

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #41 on: August 05, 2008, 09:36:26 AM »
malo se previse dižu u nebesa stoperi Drpic-Biscan,kao prvo i jedan i drugi su suvise spori da mogu igrat zajedno,a Drpic je poznat kiks igrac,vidit cemo ih protiv Šahtjora...
kazes Buljat nije pravi bek a sta je onda Etto on je po meni cisti ofenzivac,a Strinica podcjenjujes on ce se nama bolje isplatit nego Hrgovic,uostalom Strinic je trebo prec u Dinamo ali se ipak odlucio za povratak u Hajduk,da je u va sdrukcije bi prico..
a to da je Skoko istrosen nema veze s istinom jer je prema testovima trenutno jedan od spremnijih u nas vidi se da je igro u Engleskoj ligi,on je avion za HNL..
sto se tice sredine mi imamo na klupi najveceg talenta Tića koji je i sa 17 god spreman okrenut utakmicu...
po meni vas je trener preveliki defanzivac i kukavica,on sa Interom igra sa dva zadnja vezna i samo jednim spicem,a pokazo se u vecim utakmicama da nezna povuc pravi potez..Vucevic se zasad dobro pokazao,ekipa je spremna i igra se povezano,a sto je najvaznije zna spustit igrace na zemlju,nama euforije...

Offline De Rossi

« Reply #42 on: August 05, 2008, 09:47:30 AM »
Znači po tebi je Vučević bolji od Ivankovića... zanimljivo... lako je bilo igrat povezano kad se igralo protiv Birkirkare, Zadra i Varteksa... a i tu se baš nije proslavila Vučevićeva taktika, prvo se jedva iz slobodnjaka dobilo, a protiv Varteksa ste mogli dobit 2-3 laganih komada iz kontri... obrana je curila na sve strane... vidjet ćemo sljedeća dva kola di ste... Dinamo je ova dva kola odigrao da dobije, bez pune snage, vidjelo se protiv slovenaca koliko mogu...

Ivanković je trener zihereš, ali ima svoj sustav kojeg dosljedno forsira i ne mijenja... iz toga slijedi uigranost, te rezultat... ja još ne bih uspoređivao njega i Vučevića, jer Vučeviću su ovo prve utakmice kao treneru, i već zaostaje...

Offline MEXES

• Th 1950
    • Email
« Reply #43 on: August 05, 2008, 10:00:00 AM »
ja nisam reko da je Vucevic bolji trener,jer nemoze jos bit bolji jer mu je ovo prva sezona ali kazem ti da mi se sviđa kako radi,Hajduk nije imo bolju igru zadnjih 10 god,prije smo igrali totalno nepovezano i rastimano ali sad je ipak druga prica vidi se kombinatorika,to je ruka trenera,vidi se da igraci izgaraju na terenu,odlicno su motivirani a najvise mi se svidja u Vucevica to sto nema euforija sve lagano i smireno radi,zamjeram mu vadjenje Kale u 86.min i uvodjenje retardiranog Busica,ali jebiga normalno je i da grijesi jer je neiskusan..

Offline ROM@.M.V

• Email
« Reply #44 on: August 08, 2008, 11:13:18 PM »
sto se tiće hajdukovih trenera najbolji je bio zoran Vulic. i meni se jako sviđa igra Hajduka otkad je dosao na klupu.a deportivo pada!!!